2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
سلام به همه  من ١٦ اسفند پانكچر شدم و بعد چنين روز كه رفتم كلينيك بهم گفتن ٦ تا جنين دارم ...

عزیزم چرا که نه.....

با یه دونه دوقلو هم میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون اگر شوهرم مشکل میکرو دلکشن ایگرگ داشته باشه و مجبور بشم تعیین جنسیت کنم میخوام بدونم چطوریاس ...

عزیزم به این چیزا فکر نکن اما برا اینکه پرسیدی میگم.....

عزیزم خوب اول پانکچر میشی و لقاح اتفاق میفته.....

بعد جنینات فریز میشن و فرستاده میشن برا تعیین جنسیت....

فرض کنیم ده تا جنین داری حالا از ابن ده تا هر چند تا دختر باشه برات سوا میکنن و از اونا برات انتقال میدن.....

اگه خدای نکرده همه پسر باشن باید مجدد پانکچر بشی.....

کاش میشد قبل لقاح با غربال اسپرم ایگرگ ها رو جدا کرد اما فکر کنم این تکنولوژی فعلا تو ایران نیست.....

البته بازم باید پرس و جو کنی شاید جدیدا اومده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم خوب برا پایین آوردن چربیت باید پیش اهلش بری و مسیر درست رو بری..... ببین عزیزم حتی سونوی کبد ...

چربی کبد اصلا ندارم . دکتر چربی رفتم و اصلا نگفتش ک سونو کبد برو فقط گفتش با ورزش و رژیم و قرصم نداد خودم خواهشش کردم و بهم قرص فنیل فیبرات دادش 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
همسرم.بدیش همینه.اون زودتر از من کم میاره و قید همه چیزو میزنه.امروز دکتر میگفت به خاطر تخمک های خوب ...

عزیزم چند تا دیگه جنین داری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یکی 7 هفته و بدون قلب.دومی 8 هفته بعد از تشکیل قلب. شنیدم صدای قلبشو.بود ولی کم

عزیزم تست های انعقادی رو دادی؟
هیسترو شدی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کس میدونه، جواب بده... ممنون میشم... به نظرتون تزریق انوکساپارین بهتر ا ...

با توجه به اینکه لک بینی داری به نظر میاد تو این شرایط هر کسی هم داشته اسپرینش حداقل قطع میشه 

دوستان ی راهنمایی میخوام ازتون.من ازمایشاتم همگی امادست به جز این ازمایش آخری همسرم که میکرو دلکشن ا ...

نه خوب به نظرم میتونی بری اونجا، چرا بگن خوب میگی مطب برا دیر وقت وقت دادن مجبور شدی بری اونجا که کارت زودتر راه بیفته....

جالبه دکتر من فقط ویزیت اولش دیر وقت میده دیگه بعدش راحته وقت گرفتن.....

موندم چرا دیر وقت دادن.....

اما به نطرم همسرتم آزشو بده بعد شروع کن خوب.....

آهان راستی فهمیدم چرا رز اقی برا مرداد وقت داده.....

خوب فکر کنم طبق گفته دوستان تا مرداد نیست که عزیزم.....

پس ابن سینام بری نیست که.....

بچه ها میدونید پیاز درمانی خوبه یا نه ؟؟؟ عوارضش چی هست ؟ میتونم همزمان با خوردن ال دی پیاز درمانی ک ...

عزیزم من جات بودم همچین ریسکی نمیکردم.....

میایی ابروشو درست کنی چشسو در میاریا.....

از دست تو بلا.... ای جاااان.... ان شاءالله که زودتر بیان ،مثل مامانشون شیطنت کنن... خدا رو ...

عه چرا من فک کردم بارداری؟ اخه گفتی لک بینی هم داری که

سلام آنا جون، من هموني هستم كه آمپول دكا داشتم و خيلي خوب برام توضيح دادي كه بايد چي كار كنم. حالا ي ...

عزیزم عقب انداخت مسکلی ایجاد نمیکنه اما خوب این وسط یه بار پریود میشی.....

بهتر بود پریود نشی.....

زنگ بزن ببین میتونی ۲۸ تا ال دی بخوری بلافاصله بعد آمپول اولتو بزنی که عملا یه دورم ال دی مانع پریودت بشه؟

سلام خوبی؟ ببین یه پیشنهاد دارم، زنگ بزن مطب به منشی بگو با دکتر تماس گرفتم، آزمایشاتم رو خوندم براش ...

عزیزم فکر کنم مشکل اینه کلا دکتر نیست.....

فکر کنم یاس جون بود کی بود گفت تا مرداد اصلا نیست دیگه......

بقران آنا جون خیلی داغونم . این چربی لعنتی هم پایین نمیادش دیگه نا ندارم ولی پایین نمیادش . بنظر شما ...

عزیزم شک نکن تاثیر میذاره.....

مطمئنا دارو و رژیم و درمانت درست نبوده عزیزم که جواب نداده.....

برا چربیت پیش کی رفتی؟

عه چرا من فک کردم بارداری؟ اخه گفتی لک بینی هم داری که

درست فکر کردی عزیزم... 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم جدا از سایز فولی این ضخامت رحم کم چش بکنم ؟ نوشته ضخامت رحم چهار با اکوی هموژن این هموژن دیگه ...

هموژن یعنی به دسته یعنی از اون نظر خوبه.....

خوب ببین ممکنه همین چربیت حتی رو خونرسانی تاثیر بذاره.....

شاید اگه چربی شکمت و خونت پایین بیاد خیلی از فاکتورات بهتر بشن.....