2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد 😐😂

294 بازدید | 21 پست

وای خیلی میترسم ابجیش مهربونه ولی خاله هاش عفریتن تو ارایشگاه اصلا به ما سلام ندادن و با ما حرف نزدن بعد وقتی جشن بود دست شوهرمو گرفتن بردن رقصیدن منو نبردن اخر سر یکی از خاله هاش دستمو گرفت برد وسط احساس میکنم خاله هاش از من بدشون میاد 😕

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

مهم شوهرته 

بقیه فرعی هستن بیخیال

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله های همسر منم اینطور هستن

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مهم شوهرته بقیه فرعی هستن بیخیال

خوب همه اونا تو رشت زندگی میکنن منم قراره برم رشت میترسم واقعا استرس دارم تازه نامزد کردم

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

به جان خودم تاره ازدواج کردی انقد ذوقشونو داری😂

اره خوب تازه نامزد کردم 😐😂از خاله هاش میترسم از بچه های خالش بیشتر متنفرم

خب برات مهم نباشه میدونم سخته چون خودم تجربه کردم که خاله و عمه هاش اصن ب من راضی نبودن و الانم جواب ...

اخه میترسم بیان تیکه پرونی کنن منم سیاست ندارم اصلا😕

خوب همه اونا تو رشت زندگی میکنن منم قراره برم رشت میترسم واقعا استرس دارم تازه نامزد کردم

خونت ک جداس همسرتم دوس داشته باش بهش عشق بورز اگ هم خوب نبودن ارتباط نداشته باش

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
وااااا شوهرت از شوهر من گاو تررره

به شوهرم نگفتم تو آرایشگاه چه ربتاری با ما کردن