2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
سلام خوبی؟ ببین یه پیشنهاد دارم، زنگ بزن مطب به منشی بگو با دکتر تماس گرفتم، آزمایشاتم رو خوندم براش ...

لی لا جان آخه این منشیه فقط دور از حضورتون مثل سگ پاچه میگیره روانیه انگار.بعد همش با دستیار دکتر هماهنگه ایشون گفت مرداد وقت بده.بعدم میگه خانم توی پروندتون نوشته هیسترو توی مرداد منم گفتم عزیزم من هیسترو شدم احتیاجی به هیسترو ندارم که گوشی رو قطع کرد روانی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لی لا جان آخه این منشیه فقط دور از حضورتون مثل سگ پاچه میگیره روانیه انگار.بعد همش با دستیار دکتر هم ...

بگو رفتم مرکز خود دکتر گفت، نمیدونم راه دیگه به ذهنم نمیرسه. شاید بچه ها پیشنهاد بهتر بدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیست بگی عزیزم متفورمین میخوری اگه برات تجویز شد ازهای عفونی مدت اعتبار دارن و بعد از یه مدت ...

مرسی عزیزم...

لاله جان عزیزم تبریک میگم بهتون به سلامتی تو راهی عسل ما یه عددگل پسره ماشاا...خیلی هم نازداره دیگه👪 انشاا... که نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر، بزرگ بشه..خیلی خیلی خوشحال شدم واستون به اندازه وقتیکه جواب بتا رو گرفتید دلنشین بود این خبر واسم🌸🌹💐🌷🌼💜

ممنون که همیشه همراه هستید با وجود نی نی طلا😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
شما هم تنبلی داشتین ؟ یعنی بازم با سایز کوچک آمپول تحریک تخمدان بزنم اثر داره ؟ یا اینکه چربیمو بیار ...

به نظر من که پایین آوردن چربیت خیلی مهمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم انشالله توکل ب خدا با دعای شما دوستای خوبم 😍😍😍😍ازمایش ایمنی و انعقادی باهم شد1/400 هنوز ...

عزیزم دی اف آی رو حتما مرکز ناباروری بدینا.....

ابن سینا قراره بدین درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بقران آنا جون خیلی داغونم . این چربی لعنتی هم پایین نمیادش دیگه نا ندارم ولی پایین نمیادش . بنظر شما اگه چربیم پایین بیادش آمپولای تحریک روم جواب میده ؟؟؟ ماه قبل بزرگترین فولی ۱۵ بودش این ماه ۱۰ بودش آخه برا چی بازم کمتر شده 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها. ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره جواب سوالمو بده. من یه دوره سینال اف زدم ولی جواب نگرف ...

عزیزم بستگی به بدنتم داره.....

اما خوب سینال اف رو خیلیا بدنشون خوب جواب نداده.....

کاش داروی بهتری واست بنویسن.....

این دفعه تاکید کن که به سینال اف خوب جواب نداده بدنت.....

عزیزم جدا از سایز فولی این ضخامت رحم کم چش بکنم ؟ نوشته ضخامت رحم چهار با اکوی هموژن این هموژن دیگه یعنی چ ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من سری اول بهم ال دی بوسرلین دادن بعدم گونال اضافه شد  در کنار بوسرلین دوتا تخمک داشتم فقط ی جن ...

عزیزم این دفعه به دکتر بگو که به بوسرلین خیلی خوب جواب نمیده بدنت.....

منم سیکل اولم سینافکت داشت سیکلهای بعدیو آنتاگون در نظر گرفت......

تو فقط این دفعه اگه بنا به پانکچر بود بگو که سیکل با بوسرلین برات خوب جواب نداده اون خودش سوالای لازمو میپرسه ازت.....

نه گلم من ایمنی و انعقادی دارم بیمم تامین اجتماعی اره با بیمه انقدر شد نسخه دومم گفت ازاده ک جه ...

عزیزم نسخه همسرتو حواست باشه دیگه نیلو ندیا حتما ابن سینا برین.....

نسخه دوم خودتم چه بد شده دیگه با بیمه نمیشه اون زمان برا من با بیمه بود.....

الان نگاه کردم ازمایش همسرم راجعبه  برسی شکست دی ان ای  هسته اسپرم خدا کنه مشکل نداش ...

عزیزم برا ما هر یه جنین خیلی با ارزشه.....

کسی که از درمون خبر نداره شاید بگه یه جنین یعنی چی اما منم که برا هر انتقال یه دور پانکچر کردم میفهمم یه جنین یعنی چی.....

ایشالله که بهترینا منتظرته اما بازم اگه احیانا دی اف آی مشکل داشت با دارو قابل درمانه و صرف نظر از اون یه جنین بهتر از خدای نکرده یه منفی یا سقطه.....

آنا جون اگر شوهرم مشکل میکرو دلکشن ایگرگ داشته باشه و مجبور بشم تعیین جنسیت کنم میخوام بدونم چطوریاس ...

ثمین جون من این موضوع از دکترم پرسیدم خیلی تعجب کرد و گفت اصلا همچین چیزی وجود نداره و ی چیز من در آوردیه و ب من گفت فکرتو با این مسایل درگیر نکن...حالا نمیدونم دیگه.. ولی اگه میخوای این مساله رو با ی دکتر دیگه مطرح کن

واقعا سردرگم شدم.نمیدونم باید چی کار کنم.این دو روز خیلی اصرار کردم برای هیسترو و خراش و کارهای جانب ...

عزیزم شوخی نکن بار ششم چیه؟

تو گذاشتی ۵ بار بگن نیاز نیست و کار خودشونو بکنن؟

عزیزم توروخدا اینکارو با خودت نکن.....

من رفتم سونو زده تنبلی تخمدان و سایزشون زیر ده هستش و خیلی زیاد فولی ریز دارم . پریودم منظمه و موی ز ...

عزیرم خوب برا پایین آوردن چربیت باید پیش اهلش بری و مسیر درست رو بری.....

ببین عزیزم حتی سونوی کبد هم واست ننوشتن.....

عزیز دلم ببین این قضیه خیلی مهمه بحث سلامتیته....

مهمتر از مادر شدنته.....

ببین شاید بگی نفسش از جای گرم بلند میشه به خدا اینطور نیست.....

من مهمترین انگیزم برا درمان آندومتریوزم قبل مادر شدنم این بود که میخواستم مادر سالمی باشم.....

من موقع پریودی نمیتونستم خودمو اداره کنم چطور میتونستم مادری کنم؟

عزیزم چربی ۶۰۰ یعنی دور از جون هر لحظه احتمال سکته داری.....

خدای نکرده ممکنه زمینگیر بشی.....

عزیز دلم پس خواهش میکنم جدی بگیر و پیش دکتر درست درمون برو.....

تو باید یه مادر سالم باشی که بتونی یه عمر طولانی در سلامت کامل به بچه هات خدمت کنی.....

نمیخوایب بیان و در اوج نیاز بهت یا هدای نکرده بی مادر بشن یا اینکه یه مادر علیل داشته باشن.....

عزیزم پس جدی پیگیرش باش.....

برای ما که احتمال میدن جنین ها ضعیف باشن فایده نداره؟

عزیزم بررسیهای دیگه چی کار کردن انقدر با اعتماد به نفس همه چیو گردن جنین میندازن؟

ایمنی؟

انعقادی؟

هیسترو؟

کاریوتایپ؟

دی اف آی؟