2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047628 بازدید | 684621 پست
عزیزم آزات کاملن....

خوبی آنا جون ؟ میگم برا میکرو هچینگ جنین انجام بدیم بهتره یا خراش آندومتر ک جنین درصد موفقیتش بیشتر بشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها کلی غصه دارم.امروز رفتم مرکز ناباروری اصفهان.کلی با مدیر مرکز صحبت کردم شاید بتونم نوبت زودتر ...

عزیزم ذخیره تخمدانت چنده؟ به نظر من تا اونجایی که ذخیره اجازه میده میشه از تخمکهای خودمون استفاده کنیم حتی اگه 1 دونه مونده باشه. خیلیها با جنین بی کیفیت هم فرزند سالم به دنیا آوردن پس بدون توجه به حرف رئیس مرکز راحت رو ادامه بده ان شائ الله انتقال بعدی مامانی. فقط تو رو خدا استرس رو از خودتون دور کنین این ناباروری بیشتر از اینکه مشکل جسمی باشه مشکل روحیه. به خاطر همینه که کسایی که بعد چند سال ناباروری و دکتر و دوا درمون و میکروی چند باره باردار میشن و نی نی هاشون سالم میان تو بغلشون بعدش سریعا طبیعی حامله میشن چون دیگه استرس بچه نداشتن روشون نیست مس خواهشا برای مامان شدن خودمونم که شده فقط و فقط به چیزای خوب فکر کنیم و مطمئن باشیم که یه روزی از همین روزا نوبت مامان شدن همه ماهاست ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذخیره تخمدانت چنده؟ به نظر من تا اونجایی که ذخیره اجازه میده میشه از تخمکهای خودمون استفاده کن ...

مرسی عزیزم.حرف هات کلی دلگرمم کرد.ذخیرمو نمیدونم تا حالا پیگیرش نبودم.

عکس ازمایش هایی که دکتر برام نوشته فرستادم بله داشتم 

تو شهرمون یه آزمایشگاه که با نیلو قرار داد رفتم گفت این آزمایشهارو نیلو انجام نمیده اگر انجام میداد ما میفرستادیم . برای همین رفتم انتقال خون انجام دادم  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام به همه دوستای گلم... ان شاءالله که خوب و سلامت باشین... بهار جونم خوبی؟ در چه حالی.... داری بر ...

سلام گلم این جا چند تا بهار داریم منظورت منم عزیزم ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام به همگی

من ۲ خرداد آزمایشات خودم و همسرم رو به دکتر عارفی نشون دادم، یه سری دارو دادن و تاکید کردن ۲۲ خرداد دوباره برم مطب

الان اینا رو میخورم:

اسید فولیک۵

گلای وانس

ول ومن

دوفاستون( که از ۹ خرداد شروع کردم)

ویتامین دی( هفته ای یک دونه)

کیو۱۰

آ اس آ

و سینافکت که قراره از ۱۴ خرداد تزریق کنم

همسرم هم فرتیل پلاس میخوره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کس میدونه، جواب بده... ممنون میشم...

به نظرتون تزریق انوکساپارین بهتر از نزدنشه؟؟

آخه من هم آسپرین دارم هم دکتر جدیدی که رفتم اینو داده،لکه بینی هم کمی دارم، تردید دارم که بزنم یانه؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام گلم این جا چند تا بهار داریم منظورت منم عزیزم ؟؟؟

قربونت، نه، دریا دل اسمش بهاره....

ولی به هر حال ان شاءالله شما هم موفق باشی دوستم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام به همگی من ۲ خرداد آزمایشات خودم و همسرم رو به دکتر عارفی نشون دادم، یه سری دارو دادن و ت ...

عزیزم چ آزمایشی رو بردی نشون عارفی دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها یه چیزی ناراحتم میکنه پهلوم سمته استخوانم گاهی درد میگیره فکر میکنم به خاطر کیسته . از پنجم قراره ال دی بخورم . میترسم به خاطر قرص فمیبیون باشه ممکنه ؟؟؟؟

عزیزم چ آزمایشی رو بردی نشون عارفی دادی ؟

کاریوتایپ های خودم و همسرم

دی اف آی همسرم

آزمایشات خودم ( سی دی مارکر ها و انعقادی و ویتامین دی و ذخیره تخمدان و …)

کلی آزمایش بود( فکر کنم ۶-۷ تا لوله خون ازم گرفتن) که خود دکتر عارفی برام نوشته بود

و این دفعه که بهش گفتم جدیدا خیلی فشارم میره بالا ، گفت حتما اول برم متخصص قلب و دارو بگیرم که الان درگیر اونم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
کدوم قرص رو عزیزم ؟ من متخصص مغز و اعصاب به خاطر استرسم برام سرترالین تجویز کرد گفتم نخورم بهتر نیست ...

لاله جون من فکر کردم قرص کلردیازپوکساید واسه کیست موثره ...الان فهمیدم ارامبخشه  ودکتر برا کنترل استرسم داده

خوبه معطلی رو همه دارن اما حد اقل همین کحه راضی از اتاق دکتر میاین بیرون عالیه من شوهرم همیشه میگفت ...

گل گفتی واقعا هم همینطوره با اینکه معطل میشیم ولی آخرش احساس رضایت دارم چون جواب تمام سوالامو میگیرم و میام بیرون البته با روی خوش دکتر ...من ک دیگه عادت کردم انشالله ک تمام این معطلیها و رفتن و اومدنا خرج کردنا همه و همه ب ی خوشی و شادی تموم بشه