2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
گل گفتی واقعا هم همینطوره با اینکه معطل میشیم ولی آخرش احساس رضایت دارم چون جواب تمام سوالامو میگیرم ...

منم عادت دارم به معطلی ولی همسرم عصبی میشه

اره منم تا اومدم بیرون گفتم دکتر یعنی این داره برسی می کنه ببینه مشکل چیه

من چون دفعه اولم بود 70گرفت از دفعه بعد60 گفت سونو داشته باشی100ک نداشتم

عزیزم از دفعه بعد ب احتمال زیاد دیگه سونو هم داری پس ۱۶۰ پول نقد همراهت باشه ...انشالله ک برات خیر باشه و ب خوشی تموم بشه همه اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عادت دارم به معطلی ولی همسرم عصبی میشه اره منم تا اومدم بیرون گفتم دکتر یعنی این داره برسی می ک ...

من هر وقت میرم دکتر همسرم تو ماشین میمونه و کتابای درسیش میاره و میخونه...اگه آقایون با دکتر کاری نداشته باشن ب نظرم آقایون بالا نیان بهتره چون دیدی ک جا نیست و صندلی هم کمه برای نشستن

من هر وقت میرم دکتر همسرم تو ماشین میمونه و کتابای درسیش میاره و میخونه...اگه آقایون با دکتر کاری ند ...

من خودم تنها رفتم اتفاقا دیگه ساعت شد 10شب اومد دنبالم غر غر کرد ک چرا 6وقت دادین ب منشی

من خودم دوست ندارم همسرم بیاد چون حوصلش سر میره ولی من عادت کردم به این معطلی ها اتفاقا قبل اینک برم داخل  موقعی که داشت اذان می گفت گفتم خدایا تا کی باید هی بشینم منتظر تو مطب و بیمارستان ها چشم پر اشک شد. زود خودمو جمع کردم کسی نفهمه چ میشع کرد 

بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کس میدونه، جواب بده... ممنون میشم... به نظرتون تزریق انوکساپارین بهتر ا ...

من قبل از انتقال دکتر بهم داده آس ا هم داده بزنی بهتره از غلظت خون جلوگیری میکنه

خدایا شکرت😙
سلام به همه دوستای گلم... ان شاءالله که خوب و سلامت باشین... بهار جونم خوبی؟ در چه حالی.... داری بر ...

سلام عزیزممممم اتفاقا میخواستم برات از اون پیام مخفی ها بزارم😁اره عزیزم دارم میرم واسه انتقال جینگولی هام ب امید خدا...خودت خوبی همه چی روبراهه ؟ نی نی خاله چطوره؟😍

با خوردن قرص ال دی اگه کیستت کوچیک باشه خودش از بین میبره و آب میشه

4 و نیم سانته فکر کنم . بزرگه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام عزیزممممم اتفاقا میخواستم برات از اون پیام مخفی ها بزارم😁اره عزیزم دارم میرم واسه انتقال جینگو ...

از دست تو بلا.... ای جاااان.... ان شاءالله که زودتر بیان ،مثل مامانشون شیطنت کنن...

خدا رو شکر... ممنون خاله بهار جون، برامون دعا کن....

الان موندم سر یه دو راهی، نمیدونم چه کار کنم...

دکتر ایمونولوژم زر نانی بود که 20 ام بهم وقت داده،از ترس اینکه دیر نشه دو روز پیش رفتم پیش تو کل ابن سینا، سرمم رو زدم، زر نانی هم نوشته بود سرم. و آسپرین.... ولی توکلی گفت به نظرم انوکساپارینم بزن و بهم  دادن...حالا موندم بزنم یا نه؟

گفت به نظرم از این به بعد بیا ابن سینا چون رو یان با ای وی ای جی موافق نیست...

موندم چه کار کنم؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

خلاصه کلا درگیر بودم، اصلا وقت نمیکردم سر بزنم اینجا... فقط گاهی از آنا جون سوال میپرسیدم...

به هر حال التماس دعا دارم از همه...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین