2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست
 از دست تو بلا.... ای جاااان.... ان شاءالله که زودتر بیان ،مثل مامانشون شیطنت کنن... خدا رو ...

عزیزم من خیلی سر در نمیارم در این مورد ولی از ته دل میخوام ک برات همه چی خیر باشه...سرم ای وی ای جی با تادییه میگیری؟ هر چند روز یکبار میزنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه کلا درگیر بودم، اصلا وقت نمیکردم سر بزنم اینجا... فقط گاهی از آنا جون سوال میپرسیدم... به هر ...

عزیزم خودت و نی نی تو دلیت برای من و  دوستان حسابی دعا کنید ک خدا مارو زودتر مادر کنه   شما هم دیگه نگران نباش این روزا مثل برق و باد میگذره و زود زود ب سلامتی بغلش میکنی

دوستان عزیزم کدومتون اخیرا پی ار پی انجام داده بودید؟ دکتر ب منم پیشنهاد داد میخواستم بدونم چجوریه؟ش ...

من انجام دادم عزیزم. دقیقا مدل انتقاله. اصلا درد نداره

دکتر من میگفت علاوه به افزایش اندومتر به بهتر شدن کیفیت اندو هم کمک میکنه. 

انا جون اصلا دکتر تا براش توضیح دادم ک دوتا میکرو منفی داشتم گفت برسی شدی علت معلوم بشه گفتم ن گفتن ...

دمش گرم....

البته خانوم دکتر دیگه معمولا کسی سابقه دو منفی داشته باشه حتما مینویسه.....

بعضا حتی برا یه منفی هم مینویسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال.آزمایش آپگا و آپلا با هم فرق میکنن؟یکی از بی سواد ترین پزشک های گروه دکتر کلانتر برام آپلا ن ...

عزیرم والا من آپکا میدونم.....

Apca

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی ممنون . اما حرکت صفره 

خوب چطور برا تحرک صفر گفته فقط خانومتون مشکل داره؟

عزیزم من خیلی سر در نمیارم در این مورد ولی از ته دل میخوام ک برات همه چی خیر باشه...سرم ای وی ای جی ...

اولین بار بود، با کلی دردسر گرفت همسرم...

گفته هر 28 روز...

قربونت عزیزم،ان شاءالله، ممنون از دعای قشنگت...

ان شاءالله،اگر قابل باشم همیشه دعاگو هستم،امیدوارم به زودی همه مامان بشن...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آزمایشگاه نیلو سی دی مارکر هارو میگیره ؟؟؟؟

بله عزیزم.....

من همه رو اونجا انجام دادم.....

یا خدا انجیر برای بعد از انتقال بده؟؟؟ من برای جلوگیری از یبوست روزی 5-10 تا میخورم و دقیقا از روز ا ...

والا آزیتا جون منم زیاد میخورم هم سر دخملی هم این گل پسر.....

سلام  من براى بار دوم انتقال جنين فريز دارم  بار اول چهار ماه پيش بود كه نشد ميخواستم ب ...

عزززم هوب باید تغذیه هر کسی خاص خودش و شرایطش و طبعش باشه و از کسی تقلید نکنه......

مثلا من طبعم سرده چه قبل انتقال چه بعدش فقط گرمی خوردم.....

پس ببین چیا برات خوبه همونارو بخور فقط.....

دمش گرم.... البته خانوم دکتر دیگه معمولا کسی سابقه دو منفی داشته باشه حتما مینویسه..... بعضا حتی ب ...

خدا خیرت بده که این دکتر بهم معرفی کردی وگرنه باز باز باز هی رویان انتقال میداد و منفی میشدم

بیا معلومم شد انعقادیم مشکل داره فعلا تا اینجا تا ببینم جواب ایمنیم چیه