2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
وای عزیز دلم آخه چرا ؟؟؟     اگه این یکی بگیره دیگه غصه ای نداری . انشاالله خدا برات نگه ...

بهار جون تموم شد انتقال

انشالا هر چي خيره همون بشه 

از الان به بعد بايد به خودم و غذا خوردنم برسم

اميدوارم هر چه زودتر خبر بارداريتو بشنوم

دوستان یه سوال من 3 روزه امپول پروژسترون رو شروع کردم جاش کبود میشه. یعنی دیروز اول دیدم دو طرفم در ...

آزیتا جان احتمالا جای آمپولات رو نخاروندی؟ اصلا نخارونش

کیف برقی یا کیسه آب جوش بزار روش یه 20 دقیقه ای باشه آبسه برطرف میشه طبق همون روشی که آناجون گذاشتن رعایت کنی خوب میشه تا آخرم مشکلی برات پیش نمیاد. حتما از این گرم کردنه استفاده کن خیلییییی موثره.

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اولش بخاطر مشکل خودم که تنبلی تخمدان داشتم ویدونه لوله داشتن می خواستم میکرو کنم که شوهرم آزمایشش ...

عزیز الانم واقعا نیاز نیست چون میخوای میکرو کنی
فقط اگه دی اف ای بالا بود باید چند ماه صبر کنین تا با مصرف مکمل بهتر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزم....منظورم اینه بیشتر حالا که میخوام پنج شش ماه وزن کم کنم و میکرو نکنم موردی نداره به مشک ...

نه عزیزم با چند ماه عدد ذخیره اون قدری کم نمیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه لاله جون رازيانه كه نريختم هيچ تازه با شكر قهوه اي درست كردم زعفرون آب كرده هم ٢ قاشق ريختم  ...

خب پس مشکلی نیست 

سلام خانوما خوبين،من تازه وارد ني ني سايت شدم،روز سوم انتقالمه،به شدت هم سرما خوردم،انقد عطسه ميكنم ...

خوش اومدی عزیزم
عطسه کاری به جنین نداره خیالت راحت
ولی میتونی از دکتر بخوای برای عطسه هات برات دارو تجویز کنه

سلام به همگی آنا جون خدا قوت  لاله جان  متخصص جراح برام قرص کلردیاز پوکساید5میلی( ...

اتفاقا میخواستم بپرسم چرا بهت داده این قرصو
گفتم حتما مشکل اضطراب و افسردگی داشتی قبلا ، دیگه نپرسیدم که یه وقت ناراحت نشی
والا داروی قوی هست اگرم میخواست تجویز کنه باید ملایم تر میداد
دکتر من هم به خاطر استرسم میخواست بده گفتم سعی میکنم خودم ارامشم رو حفظ کنم اونم تایید کرد که داروهای مربوط به اعصاب و روان نخوریم خیلی خیلی بهتره و دیگه بهم نداد
ببین اگه خودت میتونی کنترل کنی نیاز نیست بخوری

نسبتا خوبه اسپرمش دکترا گفتن بیشتر مشکل از خانومته  میکرو هزینش چقدره من رویان تحت نظرم

عزیزم اگه مشکل از شما باشه و عدم تخمک گ که خب با درمان دارویی و ای یو ای هم میتونین باردار بشین
تعداد و تحرک و مورفو همسرتون چنده؟ شما همراه همسرتون بودین که گفتن مشکل از شماست؟
اخه تنبلی اصلا مشکل بزرگی نیست !!

سلام دوستان عزیز، شب بخیر  من رفتم آز 15هفتگی رو گرفتم و جواب خدا رو شکر  جوابش عالی بود. ...

خدا رو شکر عزیزم به سلامتی

سلام دوستان. من امروز دوروزه  که انتقال جنین داشتم امروز صبح یه لقمه اضافه تر صبحونه خوردم شرو ...

نه عزیز نگران نباش 

سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول حق یه چیزی ذهنمو درگیره کرده...شوهرم تو بچه گی (دقیقا نمیدونم ک ...

تو نتیجه تاثیری نداره عزیزم 

عزیزم بذار عادی پریود بشی..... سعی نکن دستکاری کنی..... ولی تا میتونی به خودت برس..... مکمل،مواد ...

من به خاطر مزاجم و رحم سردم اینطوری میشم . طبیعی نیست دیگه . 

همین مکملهارو میخوام بدونم چی خوبه تو این یک ماه اثر داره ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام به همگی نماز روزهاتون قبول باشه عزیزان بچه ها ج آزمایش همسرم وامروز گرفتیم واسه میکرو میخاستم ...

عزیزم عالیه
زر 15 باشه که نور علی نوره اما مال همسر منم 17 بود دقیقا و جنین هامون عالی شدن شکر خدا