2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عزیزم جدیدا انگاری سلفری مد شده نگران نباش...... دکترا دنبال بهونن این تستو فکر کنم باب کنن.... من ...

انا جکن تو هم به خاطر سن گفت .به من گفت ۷۰ درصد خوبه اما چون سنت بالاست انجام بده .

اجی برام دعا کن

یا امام رضا
آها پس با این حساب آی یو آی و طبیعی میره کنار و فقط احتمال میکرو و معجزه خدا که از رگ گردن می تونه ب ...

آره دقیقا حالا بنظرتون شوهرم باید عمل کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پروژسترون معمولا تا سه ماه اول..... استرا بسته به شرایط کم و قطع میشه..... برا من هفته ۱۴ قط ...

آنا جون یه سوال دیگه 

اینکه دو روزه حالت تهوع ندارم فک میکنی طبیعیه؟ 

از اون روزی که یکی از دوستان اینجا گفتن من هفته فک کنم هشتم نهم گفتن رفتم سونو وگفتن از هفته شش جنینشون رشد نکرده بعدشم ختم بارداری رو اعلام کردن اونم بدون هیچ علائمی خیلی نگران شدم یه همچین چیزی امکان داره؟ بدون علامت ؟

نه گلم من نه میگم عمل بشه نه این که نشه میگم یه دی اف آی بدین بعد اگر بالا بود و با رعایت ورزش و تصم ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون حتما مشورت می کنم واسه همینم اینجا هستم که اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه ممنون

نه گلم من نه میگم عمل بشه نه این که نشه میگم یه دی اف آی بدین بعد اگر بالا بود و با رعایت ورزش و تصم ...

ببخشید عزیزم آزمایش دی اف آی چطوریه چقدر زمان میبره جوابش معلوم بشه

انا جکن تو هم به خاطر سن گفت .به من گفت ۷۰ درصد خوبه اما چون سنت بالاست انجام بده . اجی برام دعا کن

آره به خاطر سن گفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من تنبلی تخمدان شدیدم بدون دوفاستون عادت نمیشم 

همسرم هم یکم کم تحرکه واریکسلشو عمل کرده

یه بار آیوآی منفی داشتم تو وزن۷۵ کیلو 

الن شدم ۶۰ کیلو به نظرت آیوآی کنم یا آی وی اف یا میکرو کدوم  بهتر جواب میده هزینشم بگو مرسی

💜🖤💜🖤💜🖤💜
سلام گل دختراااا این آزمایشارو دکترم بعد از میکرو منفی واسم نوشت...کامل نیست ولی به نظر خودم مشکلی ...

سلام پریا جون. همین دوتا سی دی رو انجام دادی؟ عزیزم سی دی 56 بالای 10 رو مشکوک به مشکل ایمنی میدونن. حتما سی دی 16 و سی دی  مجموع 16 و 56 رو هم انجام بده. با فقط سی دی 56 نمیشه قضاوت کرد. اما 12 برای سی دی 56 کمی بالاست.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام دوستان خوبم ...

من هرروز تایپیک شماهارو می.خونم وبرای همه تون آرزوی موفقیت رو دارم.

..به نظر شماها تا چند سالگی میشه دنبال میکرو وآی وی اف باشیم .

آخه من اگه یادتون باشه روز 29اسفند از دادم ومنفی شد .

دیگه میخام دانشگاهم تموم بشه بعد برم دنبالش .اینجوری از همه چی عقب موندم ازبس دنبال دکتر ودرمان بودم .متولد 59هستم .

ازراهنمایی تون نهایت تشکر رو دارم.

عزیزم ازهات خوبن فقط ویتامین دی کمه هفت صدم (0.07) از عدد ذخیره ات کم شده دیگه مقدارش نرماله

مرسی عزیزم....منظورم اینه بیشتر حالا که میخوام پنج شش ماه وزن کم کنم و میکرو نکنم موردی نداره به مشکل نمیخورم از نظر ذخیره؟؟...دکترم بیست و دوم وقت داده...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام پریا جون. همین دوتا سی دی رو انجام دادی؟ عزیزم سی دی 56 بالای 10 رو مشکوک به مشکل ایمنی میدونن. ...

مرسی عزیزم....اره خودمم گفتم به دکترم همه سی دی ها رو بنویس ولی گفت همین ها فعلا کافیه...حالا باید برم ببینم چی میگه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،