2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بهار جون تموم شد انتقال انشالا هر چي خيره همون بشه  از الان به بعد بايد به خودم و غذا خوردنم& ...

به سلامتی . مبارکت باشه . ایشالا سفت و محکم بچسبه . راستی میوه به بعد از غذا بخور . مرباش هم خوبه . نشاسته هم بخور . درکنارش سوپ و آش بیشتر بخور که یبوست نشی . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آزیتا جان احتمالا جای آمپولات رو نخاروندی؟ اصلا نخارونش کیف برقی یا کیسه آب جوش بزار روش یه 20 دقیق ...

نه اصلا نخاروندم. آخه موقع تزریق درد نداشت بعدم مشکلی نداشتم نه خارش نه سوزش هیچی
یهو اتفاقی دیدم جاش کبود شده
آره کیسه آب گرم و اینا هم دارم . منتظر بودم چندروز بگذره بعد شروع کنم. کبودی نداشتم هیچوقت

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال من 3 روزه امپول پروژسترون رو شروع کردم جاش کبود میشه. یعنی دیروز اول دیدم دو طرفم در ...

عزیزم احتمالا بد زدن.....

در مورد لک بینیتم نگران نباش بعد پانکچر و حتی بعد انتقالم طبیعیه.....

وقتی قهوه ای هست یعنی خون موندست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانه عزيزم  الان زنگ زدن گفتن از ٢ تا يكيش موند مگه ميشه.... ديگه اميدي ندارم اصلا پاهام كش ...

عزیزم همون یه دونه هم اگه خدا بخواد میشه نی نی گوگولی و شور مجدد زندگی
اینو نگو
نی نی منتظر مامانشه بره بیاردش خونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ما تو رویان دادیم قبل عید، همراه با از اسپرم شد 106 تومان, تنهایی هم انجام بدی میشه 80

پس رویان هم خیلی با مرکز خصوصی فرق نداره ها
چون رویان نیمه دولتیه
مال ما شد 115 تومن با باز اسپرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون من منفی شدم 😭😭😭

ماهی جون متاسفم عزیزم
خیلی متاسفم
اصلا فکرشو نمیکردم این سری منفی بشی
هیچی ندارم بگم که بتونه یه کم ارومت کنه ...

عزیزم احتمالا بد زدن..... در مورد لک بینیتم نگران نباش بعد پانکچر و حتی بعد انتقالم طبیعیه..... وق ...

مرسی آنا جون
یه سوال دارم من چون تجربه ی انتقال فرش نداشتم این سوال برام پیش اومد
برای انتقال فریز معمولا روز 14 سیکل برام انتقال میدادن ولی این سری دیرتر میشه حدود 18-20 سیکلم میشه انتقالم. درواقع  8 روز بعد از روز انتقالم،  موعد پریودم هست. چون سیکلهای من 26 روزه ست. میدونم پروژسترون مانع پریود میشه ولی خب دیدم کسایی که با وجود پروژسترون پریود شدن
میگم این تلاش برای ریزش دیواره ی رحم 8 روز بعد از انتقال ، باعث منفی شدن نمیشه؟ که نذاره لانه گزینی انجام بشه؟

خدایا شکررررررر
راستی با وجود قرص  ال دی  فولیکول داشتم این طبیعیه؟

گاهی پیش میاد ، برای همین برات سینا فکت با دوز بالا در نظر گرفته 

بعد انتقال عسل ممنوعه عزیز البته عسل طبیعی

چرا میگی عسل طبیعی ؟؟؟ مگه عسل غیر طبیعی مانعی نداره ؟؟؟

کلا چیا نحوریم ؟؟ یه جا خوندم زیتون و روغن زیتون ممنوعه یا میوه جات خام هم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
منشی خیلی مهربونه و قربون صدقه میره فقط😊دکتر ک ماهه ولی معطلی داره من رو ۳ ساعت همیشه حساب میکنم دو ...

بچه ها در مورد کدوم حرف میزنین ایا؟
فضولیم گل کرد:))))))

بچه ها ال دی تخمک گذاری ضعیف نمیکنه بخوام ماه بعد میکرو کنم ؟؟؟

وای خدای من نی نی دخمله :* الهی فداش شم من. خدا چقدر دوست داشته که بهت دختر داده لاله جون . با دخملی ...

ازی جان ممنون از لطفت
من اینو برای پر پر جون نوشتم در جواب سوالش در مورد غربالگریش
که شکر خدا دختر گلش همه چیزش نرمال و عالی بود

بله خداوند رحمتش رو که میخواد کامل شامل حال بندگانش کنه فرزند دختر بهشون میده
من این سری رفتم دکتر برای نشون دادن جواب غربالگریم دکتر سونو واژینال هم کرد برای بررسی طول سرویکس و اینکه ایا نیازه سرکلاژ بشم یا نه
نی نی منم ماشاءا... همچین ..... مبارکش رو گذاشت رو به دوربین !!!! دکتر گفت وای خدای من پسره !!

فعلا خدا خواست و صلاحش این بوده به ما نی نی پسر بده ما هم راضی هستیم به رضای خودش
ان شاء ا... دومی رو دختر میارم :))))

دوستان یه سوال من 3 روزه امپول پروژسترون رو شروع کردم جاش کبود میشه. یعنی دیروز اول دیدم دو طرفم در ...

عزیزم کبودی مهم نیست اتفاقا مال من هر جا کبود میشد اونجا دیگه گوله نمیشد
فقط کمپرس یخ تا24 اول یادت نره

به سلامتی شنبه پس انتقال دری درسته؟
نگران لک هات نباش من حتی بعد از انتقال هم تا 2 روز لک داشتم