2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047718 بازدید | 684621 پست

سلام دوستان

آنا جون ولاله جون لطفا راهنماییم کنید 

من آزمایش داشتم امروز گرفتم که متاسفانه کم کاری تیروئید دارم الانم نتونستم با دکترم صحبت کنم  تا فردا که زنگ بزنم 😔

میخواستم بدونم الان میتونم کاری بکنم ؟ و چقدر روی جنین تاثیر داره؟ 

کلا هم دو روزه علائم بارداری که قبلن داشتم مثل حالت تهوع دیگه ندارم 

در ضمن تیرئیدم ۶/٩٨ هستش😔😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشكلي نداره قرص ميدن بهت درست ميشي خيليا تو دوره ي بارداري تيروييد دارن و قرص ميخورن

مرسی عزیزم 

خیلی می‌ترسم روی جنین تاثیر گذاشته باشه 

آخه دکترها وماماها هم یخورده بیخیال تشریف دارن 

خودم یادش انداختم آزمایش بنویسه 

قبل انتقال هم دو سه بار تاکید کردم من بابت تیروئید قرص نمیخوام گفت نه !!اون موقع هم ٣/٨ بود 

منم توصیه میکنم خصوصا وقتی چند تا سیکلت کنسل شده فعلا به داروها اکتفا کن.... چون ممکنه بعضی از کارا ...

سیاه دونه منم سر انتقال اولم قبل انتقالم ک با عسل میخوردم اندومترم ب ۸ رسید ولی انتقال دومم نخوردم ب ۹.۵ رسید...بی تاثیر نیستن بهتره همون داروهای تجویز شده دکترو بخوریم

انا جون من همش فكرم مشغوله آخه بايد چيكار كنم كه مثبت بشه،من خيلي دلم گرفته است ،همش يهمو دلم ميگيره ...

میفهمم.....

به مام زیاد از این حرفها میزدن....

اما به وقتش میبینی بهترینا وایمون اتفاق افتاد.....

مطمئن باش اون بهترینا برا تک تکتون اتفاق میفته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله که این سری جواب بگیریم راستش ما وقتی لکه بینی داریم نشاسته آب بزنیم بخوریم قطع میشه گفتم ...

انشالله جواب بگیریم. من امروز روز سه و شروع داروها ست. دوستان تروخدا هر کی پيامم میبینه برام دعا کنه این دفعه سیکل م کنسل نشه. بخدا حاضرم سیکل انتقالم کنسل نشه ولی منفی بشم تا این حد تشنه انتقال شدم. تروخدا واسم يه صلوات کوچولو بفرستید. یعنی این سری کنسل شه دیگ کلا ناامید نامید میشم از رحمم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
انا جون من همش فكرم مشغوله آخه بايد چيكار كنم كه مثبت بشه،من خيلي دلم گرفته است ،همش يهمو دلم ميگيره ...

متاسفانه از این افراد دورمون زیاده من ک ی جوری بر خورد کردم باهاشون ک کسی جلوی من حرف بچه نزنه باید بفهمن ک زندگی شخصی هر فرد ب خودش ربط داره عزیزم شما اگه خیلی اذیت میشی بهترین کار کم کردن ارتباط هست

بچه هايي كه ازمايششون مثبت شده ميشه بياين بگين اون دفعه اي كه مثبت شد چيكارا كردين؟

من اینسری فهمیدم طبعم سرده گرمش کردم رحمم رو هم گرم کردم 

ویتامین دی رو نرمال کردم 

ویتامین ای خوردم 

ایندفعه جنینم فریز بود 

بعد انتقال هر روز یک لیوان نشاسته وآب خوردم 

سوپ قلم،مربای به،خورشت به،آناناس(بخاطر سردی)وسالاد(توش جوانه هم میریختم) وسبزی خوردم 

سری پیش اشتباهم این بود استراحت مطلق بودم اینسری بعدچهار پنج روز یخورده پا میشدم راه میرفتم دو سه بار حموم رفتم کارای سبک سرپایی انجام دادم 

اینسری آنوکساپارین هم داشتم که به گردش خون خیلی کمک میکنه و روزی سه تا استرادیول بقیه داروهام عین قبل بود 

از همه مهمتر اینسری کم استرس تر بودم  و توکل کردم 

باشه عزیزم چند روز دیگه هم صبر میکنم 

عزیز شما که بی بی مثبت شده یه دفه دیگه آزمایش بده مطمین بشی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام دوستان آنا جون ولاله جون لطفا راهنماییم کنید  من آزمایش داشتم امروز گرفتم که متاسفانه کم ...

عزیزم نگران نباش منم تیروئیدم اولش بالا رفته بود ۵/۵ شده بود.....

برا من دکتر غدد دز لووتیروکسینمو زیاد کرد....

همسوم آزمو برد دکتر غدد چون من استراحت مطلق بودم نگران نباش با دز صحیح سریع بر میگرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش منم تیروئیدم اولش بالا رفته بود ۵/۵ شده بود..... برا من دکتر غدد دز لووتیروکسینمو ...

مرسی آنا جون 🙏انشااله 

خیلی نگرانم با خودم گفتم با اینهمه سختی راه میکرو یه غفلت کوچک کار دستم داده 

راستش می‌ترسم دکتر دیگه برم یه چی تجویز کنه دکترخودم ایراد بگیره 

عزیزم به دکترتون بگین نیازه شیافتون زیاد بشه

گفتم بهش گفت نیاز نیست زیادبشه

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است