2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه لاله جون  من  تهرانم من 4بار با دکتر عارفی انجام دادم  بار اول مثبت شدم ولی فقط س ...

خیلی متاسفم عزیزم
تا حالا هیسترو شدی؟ رحمت چک شده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یه مشورت می خواستم  اگه کمکم کنید ممنون می شم  من بعد انتقال منفی  تازه داروهامو ول ...

والا دکتر من میگه بعد از هر انتقال منفی بهتره دو تا سه ماه استراحت کنه بدن تا رفرش بشه
در ضمن اگه میخواین مکمل مصرف کنین حد اقل یه دوره 3 ماهه این کارو انجام بدین کمتر فایده نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون لاله جون بعد پانكچر كه ساعت ٢ ميخواد انجام بشه ميتونم ٦ برم دندونپزشكي  ؟!

اگه حالت خوبه کاملا مشکلی نیست
میتونی بذاری فردا بری چون خیلی نشستن یا پیاده روی خوب نیست بعد از پانکچر

قبول نمیکنه دکترم.اینسری بهش گفتم لازم نیست قبل از انتقال کار ویژه ای انجام بدیم منظورم آزمایش یا هی ...

میتونی جای دیگه بری انجام بدی هیسترو رو
گاهی رحم مشکلاتی داره که تو هیسترو مشخص میشه
دکترت کیه عزیزم؟

داروهات چیا هستن من از شنبه شروع کردم

سه تا آسترو مارین. سه تا استرا دیول 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
وای انا جون چقدر دقیق اطلاعات داری در مورد نینی ها لطفا یه تاپیک هم برای نی نی ها بزن من که این چیزا ...

خخخخخخخخخخخخخ.....

عزیزم همیشه بخندی مردم از خنده......

بخار پززززززز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره تو سونوم نوشته pco . من آزمایش چربی کبد دادم ولی چربی کبد نداشتم . الانم دیروز ک رفتم پیش دکتر ب ...

اگه نوشته پی سی ا پس مطمئن باش ازمایش عدد ذخیره اولت غلط بوده
در مورد کبد چرب لازمه سونو هم بشی
تو سونو اگه کبد چرب گرید 1 باشه مشکل نداره مصرف ویتامین ای اگه 2 یا 3 باشه نباید مصرف کرد

وای انا جون چقدر دقیق اطلاعات داری در مورد نینی ها لطفا یه تاپیک هم برای نی نی ها بزن من که این چیزا ...

عزیزم اینجا درسته تاپبک میکرو هست تما اینجا خونه ماست و تو هر مشکلی کنار همیم.....

پس تجربیاتمونو تو هر زمینه ای مثل خواهر (البته نزدیکتر از خواهر ترجیحا) در اختیار هم میذاریم.....

منم هر تجربه ای داشته باشم در خدمتتون هستم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم از پاسخت . فقط یه چیزی در مورد اکسید شدن به ذهن خودم میرسه حتما از دکتر هم سوال می کنم ...

اینم هست
اما کلا از مدل تغذیه هر فرد میشه تخمین زد کلا تو بدنش رادیکال آزاد خیلی وجود داره یا نه و در حد نرماله

خخخخخخخخخخخخخ..... عزیزم همیشه بخندی مردم از خنده...... بخار پززززززز.....

خدا رحمتش کنه تنها متخصص اطفال بود و بسیار با سواد

عزیزم قدیمیا خیلی میپوشونن.....

من اوایل که لباسای دخترمو کم کردم و همیشه با یه بادی رکابی تو خونه نگه داشتم همه سرزنشم میکردن بچه مریض میشه....

اوایل من پیش فر سار میبردم اما دیگه خیلی زیادی سختگیر بود دیگه نتونستم باهاش کنار بیام.....

وارد مطب فر سار که بشی دمای مطب رو برا بچه لخت تنظیم کردن برا همین از در وارد شدی باید لختش کنی.....

خوب درستشم اینه مگه نه اینکه قراره موقع معاینه لختش کنیم.....

خوب همون اولش لخت بشه عرق نمیکنه و موقع معاینه هم مریض نمیشه....

خلاصه مقاوت کردم اما الان میبینم خوب شده مقاومت کردم.....

ببین دختر من حتی موقع خواب لحاف نگه نمیداره....

یعنی با همون بادی و بدون لحاف خوابیده اما شکر خدا اذیت نشده.....

فقط فصول سرد اگه دمای خونه پایین اومده لباسشو زیادتر کردم اما طبق قاعدش نه الکی الکی.....

سلام دوستان من ماه آبان۹۵آزمایش کاریو تایپ تهران دادم که گفتند ۴۵روز دیگه نتیجه می دهند اون موقع من  دنبال درمان  نرفتم  تا اردیبهشت   امسال که یزد کاریو تایپ انجام ندادم الان بروم نتیجه از تهران بگیرم به نظر شما ،،،،،یا مجددا انجام  بدهم