2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
سلام دوستان من ماه آبان۹۵آزمایش کاریو تایپ تهران دادم که گفتند ۴۵روز دیگه نتیجه می دهند اون موقع من ...

عزیزم میتونی جوابشو بگیری....

فکر کنم تو آرشیوشون باشه.....

اما خوب اگه تهران نیستی و فرصت داری شاید شهری که هستی بدی هزینش کمتر از رفت و آمد باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ببخشید من روز هشت انتقال هستم دیروز یکی دوتا لکه قهوه ایی کمرنگ که رگه قهوه ایی هم داشت دیدم دیگه ندیدم امروز صبح هم یه رگه صورتی کمرنگ دیدم علامت های پریودی دارم میاد و میره ایا میشه لانه گزینی بوده باشه؟؟؟

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید من روز هشت انتقال هستم دیروز یکی دوتا لکه قهوه ایی کمرنگ که رگه قهوه ایی هم داشت دیدم دی ...

احتمالش هست.....

فقط بیشتر شد تماس بگیر با دکترت شاید بخواد پروژسترونتو بیشتر کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=60382685]احتمالش هست..... فقط بیشتر شد تماس بگیر با دکترت شاید بخواد پروژسترونتو بیشتر کنه.....[/QUOTE

ممنون اما دیگه چیزی ندیدم فقط سینه هام به شدت درد داره و میسوزه

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
[QUOTE=60382685]احتمالش هست..... فقط بیشتر شد تماس بگیر با دکترت شاید بخواد پروژسترونتو بیشتر کنه... ...

ایشالله داری مامان میشی....

انشاالله

اگه نوشته پی سی ا پس مطمئن باش ازمایش عدد ذخیره اولت غلط بوده در مورد کبد چرب لازمه سونو هم بشی تو ...

خوب باید چربی کبد داشته باشم ک سونو کبد انجام بدم ن ولی چربی کبد ک ندارم .

یعنی ویتامین ای بخاطر چربی کبد نباید استفاده بکنی ؟ برا من ک فقط تریگلیسرید بالا دارم ویتامین ای اشکال نداره ؟ دکتر بهم داده .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فدات شم .از ترمینال جنوب . میدان صنعت مترو نداره .  راستی این آزمایشها نیاز به ناشتایی نداره ک ...

عزیزم ظاهرا بهترین مسیر همونه.....

خزانه با مترو بری مصلی پیاده بشی.....

به سمت آرژانتین خارج بشی از مترو.....

سوار اتوبوسهای میدون صنعت بشی ایستگاه برج میلاد ظاهرا پیاده میشی.....

یه کم پیاد روی داره تا سازمان اما ظاهرا دور نیست....

عزیزم میتونی جوابشو بگیری.... فکر کنم تو آرشیوشون باشه..... اما خوب اگه تهران نیستی و فرصت داری شا ...

ممنونم آنا جون،،که سریع جوابمو دادی خیلی ممنونم عزیز چون آزمایش ژنتیک داخل بیمارستان طالقانی   پس دیگه  آزمایش  نباید تکرار کنم؟؟؟چون این مدت گذشته

ممنونم آنا جون،،که سریع جوابمو دادی خیلی ممنونم عزیز چون آزمایش ژنتیک داخل بیمارستان طالقانی   ...

نه فکر نکنم نیاز باشه من کلا یه بار انجام دادم.....

تغییر که نمیکنه.....

ولی خوب ایمنیو مجبور شدم تکرار کنم چون اعتبارش بیشتر از ۶ ماه نیست....

سه تا آسترو مارین. سه تا استرا دیول 

من فمیبیون و انوکساپارین و آسپرین وروزی 4 تا استرادیول آخه سیکل قبل با سه تا استرادیول روز ده ضخامتم 4 بود خدا کنه این دفعه بالا بره

خدایا شکرت😙
عزیزم قدیمیا خیلی میپوشونن..... من اوایل که لباسای دخترمو کم کردم و همیشه با یه بادی رکابی تو خونه ...

چه دکتر جالبی !!
انا جون به وقتش خیلی مزاحمت میشم :)))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اگه نوشته پی سی ا پس مطمئن باش ازمایش عدد ذخیره اولت غلط بوده در مورد کبد چرب لازمه سونو هم بشی تو ...

لاله جون من امروز انتقال داشتم اما فقط سه تا جنین .دکترم ترسوندم گفت من انتظار داشتم از ۱۲ تا فولیکول حداقل ۷ تا تخمک باشن ..... حالا اگه چند دوره میکرو کنم نشه یا وضع همینجور باشه باید دلیلشو بفهمم

سلام ببخشید من روز هشت انتقال هستم دیروز یکی دوتا لکه قهوه ایی کمرنگ که رگه قهوه ایی هم داشت دیدم دی ...

عزیزم به دکترتون بگین نیازه شیافتون زیاد بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوب باید چربی کبد داشته باشم ک سونو کبد انجام بدم ن ولی چربی کبد ک ندارم . یعنی ویتامین ای بخاطر چر ...

عزیز خاله خودم ازهاش نرمال بود اما تو سونو کبدش جرب بود مامانم هم همین طور
به هر حال این تجربه و اطلاعات من بود
دیگه هر جور دوست دارین تصمیم بگیرین