2777
2789
عنوان

تازه عروسا کسایی که بچه ندارین

402 بازدید | 18 پست

از وقتی ازدواج کردم شخصیت وابسته م وابسته تر شد قبلا باز یه حس بیرون رفتن داشتم الان اونم ندارم ...

دلم میخواد برم لیزر ولی همش میگم با شوهرم برم.... دوس دارم رانندگی یاد بگیرم ولی اونم نمیتونم حس بی عرضگی دارم 

شما بیشتر نمیخوای نه اینکه نمی تونی 

تغییر عادت، وابستگی یا هر چیزی شروعش سخته اما تلاش میخواد، باید اذیتش تحمل کنی 

نمی دونم البته شاید من چون خودم شخصیت وابسته ای ندارم نتونم خوب درک کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکسال و نیم

عزیزمم❤️

منم یکسال و دوماهه ازدواج کردم 

احتمالا به خاطر محبت های همسرت هست درسته؟

یعنی نقاط قوتش بخیلی بیشتر از نقاط ضعفش هست وحواسش هست بهت که باعث شده ناخواسته وابستگی بهش پیدا کنی

اگر درست میگم انشالله همیشه همینجوری بمونید 😍

عزیزمم❤️منم یکسال و دوماهه ازدواج کردم احتمالا به خاطر محبت های همسرت هست درسته؟یعنی نقاط قوتش بخیلی ...

فقط یکم حواست به خودت باشه که این حس وابستگی نذاره مانع انجام کارات بشه

عزیزمم❤️منم یکسال و دوماهه ازدواج کردم احتمالا به خاطر محبت های همسرت هست درسته؟یعنی نقاط قوتش بخیلی ...

عزیزم خوشبخت باشی اره واقعا ولی خیلی لوسم کرده تو چی تنهایی اینور اونور میری؟

میترسم با اسنپ برم اینور اونور

نترس 

منم اوایل عقدم شوهرم نمیزاشت تنها برم الان دیگه همه جا میرم تنها 😂 خیلی وقتا هم خودم میگم نیا باهام می‌خوام راحت خرید کنم واسه خودم بگردم 

نترس منم اوایل عقدم شوهرم نمیزاشت تنها برم الان دیگه همه جا میرم تنها 😂 خیلی وقتا هم خودم میگم نیا ...

چ خوب من این حس رو اوایل داشتم وقتی شوهر کررم دیگ ندا م شوهرم م پایه س تو خرید زیاد غر نمیزنه ولی بقول تو ادم دلش میخاد راحت بچرخه برا خودش 

چ خوب من این حس رو اوایل داشتم وقتی شوهر کررم دیگ ندا م شوهرم م پایه س تو خرید زیاد غر نمیزنه ولی بق ...

من همیشه مستقل بودم ولی اوایل عقدم دوست داشتم مثلا اگه میرفتم خرید باهام بیاد یا جای دیگه اما الان دیگه همه چی بهتر شده