2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست
عزیزم بعد از چند تا سقط تا حالا هیسترو کردی شرایط رحم رو بررسی کنی؟ اگه نکردی حتما انجام بده

قبول نمیکنه دکترم.اینسری بهش گفتم لازم نیست قبل از انتقال کار ویژه ای انجام بدیم منظورم آزمایش یا هیسترو بود.گفت اینبار بیشتر دعا میکنیم.

سلام به همه دوستان من دو انتقال منفی داشتم و به توصیه آنا جون آزمایشهای ایمنی وانعقادی رو انجام داد ...

عزیزم ظاهرا که مشکلی نداری.....

جالبه برا دوتایبا رنج زده تا جایی که من میدونستم اینا رنج ندارن و نسبیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هايپر نشدم ولي گفت چون خيلي جنين نداشتم شايد ريسك نكرده كه  فرش انتقال بده. كلا فك ...

عزیزم اتفاقا احتمال زیاد پریود نمیشی.....

پریود نشی که خوبه ریسک تشدید آندومتریوزت کمتره چون داروهای تحریک تخمدان میتونن تشدیدش کنن.....

عزیزم والا من که سه دوره ویزان داشتم کلا اون مدت پریود نشدم اما ممکنه بعضیا لک بینی یا کمی پریود هم داشته باشن اما بهتره نداشته باشی که احتمالا نخواهی داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ظاهرا که مشکلی نداری..... جالبه برا دوتایبا رنج زده تا جایی که من میدونستم اینا رنج ندارن و ن ...

ممنون انا جون، نیلو انجام دادم تازه دوصفحه نمودارم داشت

من اولین دیفرلین رو 3 اردیبهشت زدم(که روز دوم پریود بود )دومین دیفرلین رو 31 اردیبهشت (28 روز بعد)زدم در این فاصله هیستروسکوپی هم شدم، حالا گفت بعد از دومین دیفرلین 10 روز بعد بیا 

برم ببینم چی میگه توکل بر خدا، برام دعا کنید آخرین بسته جنینمه

واي يعني اينقدر طول مي كشه يعني اگر من هم مثل شما دو بار تزريق كنم چند ماه طول ميكشه تا پريود بشم؟ ع ...

عزیزم خوب من وقتی آخرین دوره ویزان رو خوردم که ۲۸ قرصه و معادل یه دکا برا توست خوب بعد اتمام ۲۸ روز معمولا چند روز بعد پریود میشی....

مال من چون قرص بود آخرین قرص رو که خوردم ۷ روز بعد پریود شدم.....

اما خوب ظاهرا شما بعد آخرین دکا ۷ روز بعدش قراره بری برا شروع سیکل یعنی به نظر میاد ایشالله دیگه پریود نخواهی شد و نه ماه بارداریت بعدش شروع میشه.....

ممنون انا جون، نیلو انجام دادم تازه دوصفحه نمودارم داشت من اولین دیفرلین رو 3 اردیبهشت زدم(که روز د ...

سلام به همگی 

الهام جان چندمین روز قاعدگیت هیسترو شدی ؟

بجز دیفرلین، داروهای قبل وبعد هیستروت چی بود ؟

قبول نمیکنه دکترم.اینسری بهش گفتم لازم نیست قبل از انتقال کار ویژه ای انجام بدیم منظورم آزمایش یا هی ...

چی بگم؟؟؟

میگفتی خانوم دکتر خدا گفته از تو حرکت از من برکت......

نگفته بشین و فقط منتظر برکت باش.....

چی بگم والا؟؟؟

ممنون انا جون، نیلو انجام دادم تازه دوصفحه نمودارم داشت من اولین دیفرلین رو 3 اردیبهشت زدم(که روز د ...

عزیزم به سلامتی.....

ایشالله این دفعه مامانی....

سلام به همگی  الهام جان چندمین روز قاعدگیت هیسترو شدی ؟ بجز دیفرلین، داروهای قبل وبعد ه ...

روز 22 قاعدگی

2 اردیبهش پریود شدم روز دوم قاعدگی یعنی 3 اردیبهشت آمپول دیفرلین رو زدم 24 اردیبهشت هیسترو شدم، 31 اردیبهشت دومین دیفرلین رو زدم

بعد از هیسترو دایسی سایکلین و مترونیدازول داد 

این پنجشنبه میرم دکتر که برا جنین فریز اقدام کنم

یعنی این ماه بدون پریود شدن برام انتقال میده

گفت این روشو این دفعه انجام میدیم

خانما کسی تا حالا این روش رو انجام داده؟؟؟؟

حتما عزیز دلم

سلام دوستان. من دوباره امروز وارد سیکل شدم. با داروهای استروژنی. لطفا برام دعا کنید 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
روز 22 قاعدگی 2 اردیبهش پریود شدم روز دوم قاعدگی یعنی 3 اردیبهشت آمپول دیفرلین رو زدم 24 اردیبهشت ه ...

ممنون عزیزم 

ان شالله این بار +بشی 

گلم قبل از اینکه هیسترو.بشی دکتر به شما هم گفت روز یکم تا پنجم قاعدگیت بری پیشش؟؟

عزیزم خوب من وقتی آخرین دوره ویزان رو خوردم که ۲۸ قرصه و معادل یه دکا برا توست خوب بعد اتمام ۲۸ روز ...

مرسي آنا جون ببخشيد كه من خيلي سوال مي كنم يعني اگه پريود نشم خوبه؟ من الان كه پريود بشم اوليشو ميزنم بعدش  ٢٨ روز بعد چه پريود بشم چه نشم دومي رو مي زنم بعد يعني ممكنه طول بكشه كه پريود بشم. درسته؟  خيلي متوجه نشدم؟ تا پريود نشم سيكل انتقال رو كه شروع نمي كنن؟

سلام دوستان. من دوباره امروز وارد سیکل شدم. با داروهای استروژنی. لطفا برام دعا کنید 

عزیزم ایشالله دیگه این دفعه جواب میگیری.....

واقعا خیلی اذیت شدی....

امیدوارم به زودی برات جبران بشه.....