2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست
عزیزم متاسفم خیلی خیلی چقدر سختی کشیدی تو این راه عزیزم نمیدونم اصلا چی بگم خداوند برات بهترین ها ...

نه لاله جون  من  تهرانم

من 4بار با دکتر عارفی انجام دادم  بار اول مثبت شدم ولی فقط ساک بارداری بود 

بعدش با وجود همه درمان ها  منفی شدم  

دیگه یه بسته جنین برام مونده بود که دکتر نصر گفت اینا شانس دارن برات انتقال میدم نشد برات پانکچر می کنم  خلاصه 

با  دکتر نصر شروع کردم 

که گذاشتن بلاست شه سه  تا جنینو  فقط یکیش بلاست شداز سه تا  و انتقال دادن و منفی شدم دیگم جنین ندارم    

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام خانمی خوبین؟ببخشیدمنم قراره میکروکنم امپولاش تقریباچندمیگیره؟من تنبلی دارم 

عزیزم آمپول ها آزادش حدودش 3 تومن در کل دوره از اول تا اخرش میشه.

اما خوبیش اینه که بیمه تامین اجتماعی خیلی هاش را پوشش میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشورت می خواستم  اگه کمکم کنید ممنون می شم 

من بعد انتقال منفی  تازه داروهامو ول کردم و هنوز پریود نشدم  تو این دو سه روز می شم بالاخره بنظرتون دارو بگیرم  برم سیکل پانکچر یا یه ماه مکمل مصرف کنیم منو همسرم بعد بریم سیکل پانکچر؟ 

با مامای دکترم مشورتم صحبت کردم اون گفت نیاز ب یه ماه استراحت نیست  می تونی تا پریود شدی بیایی بری سیکل پانکچر

ولی من مرددم      

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
یه مشورت می خواستم  اگه کمکم کنید ممنون می شم  من بعد انتقال منفی  تازه داروهامو ول ...

Afsoon جون

به نظر من  حداقل بعد از 2 پریود این کار رو شروع کن،چون بدن هم نیاز به یه ری ست داره.

امیدوارم خدا برات بهترینها رو رقم بزنه

ببین گلم بین فاصله پانکچر تا انتقالت برو عکس بگیر اگر عفونت نداشت ریشه بگو برات موقت‌ یه چیزی بذارن ...

باشه حتما عزيزم

الان كه ناشتا دارم ميرم واسه پانكچر انقدر استرس دارم كه نگم

بيهوشيش مثله بيهوشيه هيستروسكوپيه؟!

يا مثل عكس رنگي رحم ؟!

یه مشورت می خواستم  اگه کمکم کنید ممنون می شم  من بعد انتقال منفی  تازه داروهامو ول ...

عزیزم یه ماه مکمل برا خودت ممکنه تاثیرشو نشون بده اما برا همسرت به ماه تاثیری نداره و یه ماه باید دارو بخوره تا اثر مکملارو ببینین.....

پس اگه یه ماهه فقط خودت مکمل بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه حتما عزيزم الان كه ناشتا دارم ميرم واسه پانكچر انقدر استرس دارم كه نگم بيهوشيش مثله بيهوشيه ه ...

والا عکس رنگیو بیهوشیشو ندیدم ولی مثل هیسترو هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون لاله جون بعد پانكچر كه ساعت ٢ ميخواد انجام بشه ميتونم ٦ برم دندونپزشكي  ؟!

والا فکر کنم بعدش به استراحت نیاز داری.....

باید ببینی شرایطت چطوره....

سلام به همه دوستان

من دو انتقال منفی داشتم و به توصیه آنا جون آزمایشهای ایمنی وانعقادی رو انجام دادم، بیمارستان شریعتی میرم اونجا فقط آزمایشهای  انعقادی ها رو قبول داشتن و معلوم شد که مشکل انعقادی دارم و قراره این دوره انتقال هپارین داشته باشم.

من آزمایشهای ایمنی رو هم دادم یک دکتره دیگه نوشت و قبل از عید آزمایش دادم جوابشو میزارم، من خودم دیدم تو رنجه دیگه متخصص ایمنولوژی نبردم الان صحبتهای دوستانو که خوندم نگران شدم که نکنه مشکل ایمنی دارم و خودم متوجه نشدم.

دو هفته پیش هستروسکوپی شدم و هفته پیش دومین دیفرلین را زدم. حدودا دو هفته دیگه آخرین بسته جنینمو انتقال میدم.

الان دیگه دیره بخوام برم دکتر ایمونولوژ؟ خیلی نگرانم ممنون میشم کمکم کنید

عزیزم یعنی هایپر شدی که انتقالت کنسل شد؟ یا روال کارش انتقال فریزه.... چون ظاهرا جنینتم زیاد نیست. ...

نه هايپر نشدم ولي گفت چون خيلي جنين نداشتم شايد ريسك نكرده كه  فرش انتقال بده. كلا فكر كنم روال كارش فريز كردنه ولي چون به من گفته بود انتقال فرش نگران شدم.. اندومتريوز خفيف هم دارم يعني اگر اين آمپول دكا رو بزنم ممكنه كه حالا حالاها پريود نشم؟  

عزیزم منم دو دوره دکا تزریق کردم. اولیش رو اوایل شهریور زدم دومیش رو 28 روز بعد زدم. و دی ماه پریود ...

واي يعني اينقدر طول مي كشه يعني اگر من هم مثل شما دو بار تزريق كنم چند ماه طول ميكشه تا پريود بشم؟ عزيزم شما الان انتقال دادي؟