2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047787 بازدید | 684625 پست
افسون جون داری خیلی عجله میکنی بزار بدنت یه استراحتی بکنه فکر میکنم بدنتم عادت به منفی شدن کرده خودت ...

به نظر منم وقتی پشت سر هم منفی میشه یه فرصتی باید به بدن داد انگاری بدن فقط منفیو درک میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز 22 قاعدگی 2 اردیبهش پریود شدم روز دوم قاعدگی یعنی 3 اردیبهشت آمپول دیفرلین رو زدم 24 اردیبهشت ه ...

منم آمپول مشابه یعنی زولادکس زده بودم، بدون پریود شدن رفتم تو سیکل آی وی اف که همون موقع اندومترم هم خوب بود.

چرا هیسترو شدی؟

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم آمپول مشابه یعنی زولادکس زده بودم، بدون پریود شدن رفتم تو سیکل آی وی اف که همون موقع اندومترم هم ...

دو دوره انتقالم منفی شده بود گفتم همه چیزهارو برای این آخرین بسته جنینم بررسی کنیم

انشالله مثبت میشی عزیزم

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارید، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. ممنون میشم از همراهیتون. 

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

آره میکرواینجکشن اصلا چی هست واسه چی خوبه؟ چکار میکنن؟

عزیزم کسایی که مشکل ناباروری به خصوص علت مردانه دارن و یا لوله هاشون بستش و طبیعی باردار نمیشن یا به هر نحوی جنین تشکیل نمیشه یا به رحم نمیرسه به این روش جنین رو تو آزمایشگاه لقاح میدن و بعد مستقیم وارد رحم میکنن.....

تو این روش تخمک و ایپرم رو میگیرن و تو آزمایشگاه لقاح میدن و بعد چند روز که رشد کرد جنین فرش رو به رحم انتقال میدن.....

یا اگه تصمیم بر این شد جنین فریز بشه و بعدا انتقال داده بشه اینکارو میکنن و بعدا جنین فریز رو ذوب کرده و انتقال میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو ب ...

ممنون عزیزم از پاسخت .

فقط یه چیزی در مورد اکسید شدن به ذهن خودم میرسه حتما از دکتر هم سوال می کنم و ممنون می شم شما و آنا جون هم نظرتون رو بگید :

منم همش این نگرانی رو دارم که این اکسید شدن بالای اسپرم نشونه ی رادیکال آزاد و خدای نکرده کنسر در آینده هم باشه ولی می شه یه احتمال دیگه هم داد که لزوما اکسید بودن اسپرم رو به کل سلول های بدن تعمیم ندیم .

چون اسپرم شرایط خاص تری داره و می دونید بیشترین چیزی هم که بهش آسیب می زنه دمای بالاست . یعنی ممکنه کل سلول های بدن وضعیت خوبی داشته باشن ولی تخریب دی ان ای اسپرم ها به خاطر این باشه که یه نفر سیستم بدنش گرمای بیشتری تولید کنه یا نحوه قرار گیری بیضه ش طوری باشه که گرم تر بمونه و همین باعث آسیبش باشه .

این حرف من به نظرتون منطقی میاد ؟

نه گلم کلا همسرم واریکوسل نداره تنگی مجرا داشت که عمل کرد جریان هم اینه ایشون دو بار عمل شد بار او ...

خب شرایط همسر شما فرق داشت نپرسیدین از دکتر واقعا کمپرس یخ باعث این التهاب شده یا نه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واقعا خیلی سخته، از اون بدتر وقتیه که هی یه چیز رو فراموش می کنه آدم هر دومون هم شاغل و... 

یعنی وقتی روز پانکچر رسیدا بیشتر از هر چیزی بابت تموم شدن دوره داروهامون خوشحال بودم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واقعا خیلی نگرانم آخه هیچ وقت .امکان نداشت ۳۰ روز پر کنم. خدا کنه خیر باشه یک هفته است که تاریخ پریم ...

عزیزم اصلا بعد از میکرو تایم پریود شدن رو با حالت عادی مقایسه نکن
بعد از قطع داروها بین 3 روز تا دو هفته زمان میبره پریود شدن

سلام دوستان ميشه بگيد كساني كه آي وي اف كردين كي انتقال دادين كي آخرين پريود بود و كي زايمان كرديد ي ...

انتقال اگه کسی هایپر نشه و مشکل اندومتریوز شدید نداشته باشه بین 2 تا 5 روز بعد انجام میشه
اخرین پریود اصلا مهم نیست چون زمان پانکچر بر اساس ضخامت اندومتر تعیین میشه
تاریخ زایمان تقریبی بر اساس سونوی ان تی مشخص میشه اما دقیقش تو هفته های اخر ممکنه تغییر کنه

چرا هيشكي جواب نميده؟؟؟؟؟ دليل خاصي داره؟

عزیزم ساعت 6 صبح ، به فاصله ی 5 مین انتظار دارین همه انلاین باشن؟
اینجا بچه ها سوالشون رو مینویسن هر وقت کسی آن شد وجواب رو میدونست جواب میده

عزیزم پیش فر سار بردی؟ خخخخخخخخ...... عزیزم خوب خیلی از دکترا کلا زیر ۶ ماه هیچ دارویی رو قبول ندا ...

وای انا جون چقدر دقیق اطلاعات داری در مورد نینی ها
لطفا یه تاپیک هم برای نی نی ها بزن من که این چیزایی که گفتی نمیدونستم !!

راستی یاد یه خاطره افتادم که هنوزم مادر بزرگم اینا میگن و میخندن
من چند روز اول که دنیا اومده بودم یه روز کامل خوابیدم نه گریه نه جیش نه بیدار شدن نه هیچی
مامانم اینا فک کردن من مردم !! بدو بدو منو بردن دکتر مامانم بدون چادر با پای برهنه!!
دکتر وقتی منو دید گفت خانم میخواستی بچه رو بخار پز کنی؟
یعنی اخر مرداد اون قدر منو لباس پوشونده بود دکتر هر چی در اورد بازم بود :)))))))))))))))))))))