2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
ستاره جان خدا رو شکر عزیزم به دکتر نگفتی به جای تاکید رو سل فری اول برو یاد بگیر انومالی رو هفته چن ...

واقعا لاله جون نمیدونم این کارای من در آوردی چین دیگه......

برا یه آز تکمیلی باید کلی جلر و ولز کرد حالا این آزمایشهای زوتر از موعد نمیدونم دیگه چیه دکترا دب کردن.....

دکتر من سر دخترمم کووادماکرارو ننوشته بود فقط سونو نوشته بود این سریم اینکارو کرده فقط این دفعه یه سلفریم گفت انجام بدم دیگه من انجام دادم هر چند به نظرم نیازی نبود....

حالا برا "بن" عزیز هم تگه اشتباه نکنم زودتر موعد این آز کووادمارکرو نوشته....

ایشالله اونم این استرس الکی رو متحمل نشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه قرصی به اسم داستینکس بمدت ۸ روز ،روزانه نصفشو از ۳ روز مونده به تخمک کشی خوردم حالا نمیدونم واسع ...

برا همین هایپریت بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دوستان امروز نه روز میشه که انتقال جنین فریز داشتم از دیروز دندون عقلم درد گرفته اما از نصف ...

عزیرم تا جایی که میدونم نمیتونی بخوری.....

عزیزم با نمک قرقره کن ایشالله یه کم بهتر میشه.....

عزیزم باید قبل شروع سیکل چکاپ میکردین.....

فقط سه ماهه دوم میتونی دندونتو درمان کنی.....

واقعا خداروشکر پس یعنی  مشکلی نداره اینماه می تونم میکرو کنم بنظرتون حالا شوهرم روزه داره خودمم ...

عزیرم با توجه به اینکه مشکل انعقادیو داشتی توصیه میکنم نگیری.....

در مورد همسرتم والا نمیتونم چیزی بگم.....

دوستان شماها هم قبل پانكچر بايد متخصص داخلي ميرفتين به من نامه دادن كه از متخصص داخلي هم تاييديه بب ...

عزیزم نه ما نداشتیم ولی خوب کار خوبیه بهتره برا همه انجام بشه....

دوستان کسی از این کیفیت جنین سر در میاره. توی مرکز اصفهان فقط میگن کیفیتش خوبه اما گریدش رو نمیگن در ...

والا من خیلی نفهمیدم.....

گرید و تغداد رو زده ولی من دست خط رو نتونستم بخونم.....

ظاهرا هچینگ هم انجام دادن.....

آخه تو تاپیک سقط مکرر میگفتن برای ترمیم رحم . البته دکتر رزاقی به مریضاش میده 

والا من که بعد لاپرا هیسترو نداشتم.....

شاید تجویز درستیه.....

شایدم در صورت نیاز تجویز میشه من که نداشتم.....

سلام آنا جون.و بقیه ی خواهرای عزیزم من دیروز رفتم مشاور ژنتیک با کلی استرس.همش میترسیدم بگه رحم اجار ...

سلام ثمین جون خوبی...وای چه موضوع جدیدی با خوندنش منم رفتم تو فکر ک نکنه منم نمیتونم پسر دار بشم یا سر همین دوباری ک بتام مثبت شد و بعد اومد پایین نکنه پسر بوده و رشدش متوقف شده ؛ نظرت این موضوع منم ب دکترم بگم؟

این یعنی ایمنی ندارم.میشه باجواب آین آزمایش صددرصد گفت ایمنی ندارم؟

نه عزیزم اینا که یه سری تست روتینن.....

من تخصصیتر از اینارو مشکل نداشتم و مشکلم با سی دی مارکرا مشخص شده.....

اینجا فقط لوپوس، آنتی فوسفولیپیتید و کاردیولیپین بررسی شده.....

عزیزم با اینا اصلا نمیشه گفت مشکلی نداری تست هارو باید کامل انجام بدی عزیزم.....

آنا جون من ده روز پیش هیسترو شدم و خراش هم برام دادن ک دکتر نتیجه عملم گفت عالی بود ..‌اون روز تو بیمارستان پرستار گفت ده روز دیگه زنگ بزن پاتولوژی بیمارستان برای نمونه ای ک از رحم دادیم برای بررسی ولی دکترم چیزی نگفت بهم ب نظرت لازمه زنگ بزنم بیمارستان ؟

آنا جون نظرت در مورد آزمایشهای من چیه ؟؟؟؟

چه قدر بهار داریم.....

من اطلاعاتتون رو قاطی کردم.....

الان اصلا نمیدونم آزات چی بودن....

عزیزم همسر شما بود اسپرمش فریز بود؟

چقدر طول میکشه بحالت عادی برگرده الان میتونم برم سونو کنم

عزیزم کم کن یه ماه.....

میتونی چک کنی ببینی شرایطت چطوره.....

تا تخمدانات نرمال نشدن احتیاط باید بکنی عزیزم.....

من امروز آزمایشای ایمنی و انعقادی و ویروسی ک گذاشتین رو انجام دادم . تو لیست شما  apca نبود و م ...

نه عزیزم ایرادی نداره.....

اصلا دکتر من ایمنی و انعقادیارو تو یه نسخه نوشته بود و فقط mthfr و pai1 رو جدا کرده بود.....