2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایشات انعقادی ( مربوط به سقط مکرر یا عدم موفقیت در آی وی اف به صورت مکرر ) :

PT , PTT , INR

Pro C , Pro S

Anti thrombin III , ACL (IgG , IgM) , APL ( IgG,IgM), Lopus Anti Cuagulant ( LAC)

Anti TPO , Anti thyroglobulin

PAI -1 (PCR )

Factor V leiden ( PCR)

MTHFR (PCR )

APCA ( patial cell antibody) : این آزمایش اگه مختل باشه معمولا یه سرمی می دن به اسم IVIG که توی بیمارستان و در طی چند ساعت تزریق می شه و بهتره تزریقش هم چند هفته قبل از تخمک گیری باشه

Factor II mutation: PG20210A (PCR)

DNA

Vit D 25 OH

Insulin

آزمایشات مربوط به سیستم ایمنی ( برای سقط مکرر و عدم موفقیت مکرر در آی وی اف ) :

B-Lymphoid Myeloid

cd 10 cd 45

cd 19 cd 13

cd 20 cd 14

cd 22 cd 33

cd 23 cd 117

cd 25 cMPO

cd 79acyk cd 64

s.Kappa Tdt

s.Lambda cd11 b

HLA-DR cd15

TdT cd 16

cd 34 cd 34

cd 103 cd41

FMC7 cd 42b

cd11c cd 44

cd 235a

T-Cell

cd 1a

cd 2

cd 3

cCd3

cd 56

cd4

cd5

cd7

cd8

Plasma Cell dyscrasia

cd138

cd38

K/L

LGL Leukemia

cd56

cd57

خصوصا این چند تا تست : ANA - APCA

و این یکی ها : CD16 CD56 که مارکرهای اختصاصی سلولهایی به نام NKcell هستن(NKa( K562 target cell

CD 57 ,CD19 هم مهم هستن

APCA و TPO , Anti thyroglobulin  Anti بچه ها این لیست انگار درست نیست این سه تا که ایمنی هستن جز انعقادیا نوشته. 

کسی میدونه کمکک کنه بعدازظهر بدم دکتر یکی دو تا مهم بهش اضافه کنه .لیست پایین دادم نوشته چیزی مونده که مهم باشه و ننوشته باشه برام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سی دی 4 - 5 - 8 - 16- 56  -19-  4 +8 - 16+56  و 5+ 19  و  -Iga- Hla-dr -thyroglobulin

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستان کسی از این کیفیت جنین سر در میاره. توی مرکز اصفهان فقط میگن کیفیتش خوبه اما گریدش رو نمیگن در این مورد هم گفتن خوبه اگه بد بود انتقال نمیدادیم الان یهو این برگه رو دیدم شما میدونین جنینم چطور بوده خوبه یعنی؟؟؟؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آنا جون دکتر بعد از هیسترو باید استروژن و پروژسترون میداد بهم . فقط آزیترو داد

عزیزم نه چه ربطی داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون عزیز کل آزمایشها که.نوشتید شرایط خاصی داره منظورم قاعدگی کدام باید انجام بدهیم ایمنی وا ...

عزیزم اون آزهایی که من گذاشتم شرایط خاصی از نطر زمان نداره ولی برا انعقادیا لااقل دو هفته از داروهای رقیق کننده باید بگذره. برا ایمنیم پرد و امثالهم باید یه زمانی ازش بگذره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه چه ربطی داره؟

آخه تو تاپیک سقط مکرر میگفتن برای ترمیم رحم . البته دکتر رزاقی به مریضاش میده 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها من ۱۱ روز پیش عمل پانکچر داشتم ۲۳ تا تخمک داشتم که ۱۷تاش جنین شد البته دکترم که نگفت هایپرشدی ...

عزیزم تا وقتی تخمدانات به سایز نرمالش برنگشته نه نباید بری و کلا نباید زیاد دولا راست بشی و به شکمت فشار بیاری چون ممکنه دچار پیچش تخمدان بشی.....

عزیزم یه سری موارد ایمنی و هورمونی و.... روتینه..... مشکلی نداری ظاهرا..... فقط تی اس هاشت بالاست. ...

این یعنی ایمنی ندارم.میشه باجواب آین آزمایش صددرصد گفت ایمنی ندارم؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من میخاستم قبل انتقالم حتما هیسترو هم بشم چند تا فیبروم کوچیک دارم بیشت ...

اتفاقا خوبه هیسترو میکنی هم فیبروماتو برمیداری هم اگه صلاح بدونه دکترت خراشم میدی......

عزیزم تا وقتی تخمدانات به سایز نرمالش برنگشته نه نباید بری و کلا نباید زیاد دولا راست بشی و به شکمت ...

آنا جون نظرت در مورد آزمایشهای من چیه ؟؟؟؟

عزیزم تا وقتی تخمدانات به سایز نرمالش برنگشته نه نباید بری و کلا نباید زیاد دولا راست بشی و به شکمت ...

چقدر طول میکشه بحالت عادی برگرده الان میتونم برم سونو کنم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم