2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست
مرسي لاله جون. فردا میرم دکتر خودم توی اهواز ببینم چی می گه. پناه بر خدا. واسم دعا کن. فرشته داری. خ ...

حتما عزیز دلم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فکر کنم اشتباه گرفتی آنا جون  ما کلینیک ناباروری بیمارستان پارس میریم رشت دکتر صدری من الان با ...

عزیزم کدوم دکتر گفته عمل کنه؟
عمل واریکوسل زمانی لازمه که بیمار یا درد داشته باشه، یا خیلی جوون باشه و شانس بهبود داشته باشه و در عین حال گرید واریکوسل 3 باشه
اصلا برای میکرو پیشنهاد عمل نمیدن!! در واقع عمل رو به کسانی پیشنهاد میدن که امیدوار باشن بیمار شانس باروری طبیعی داشته باشه!!

میشه اسم دکترتون رو بگین؟
چون من خودم شمال هستم و رشت تحت درمان بودیم
دکترای خوب رشت دکتر توکل نیا و دکتر گل محمدی هستن که با دکتر مهر افزا کار میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جون در هر صورت امروز ما پروژه داشتيم تا ٣ شنبه هم ميشه ٢ روز ولي ويتامين e و زينك و يه ساپليمن ...

عزیزم تو این دو روز دیکه اسپرمایی که ساخته میشن دو سه ماه بعد میان بیرون
همین که چند ماهی خورده خوبه و تا حالا اثرش رو گذاشته

پس چرا دکتر گفت باید عمل بشه قبل میکرو بخاطر واریکوسل دوطرفه ولی شما میگید آزمایشش خوبه

عزیزم من الان رفتم ازمایش شوهر شما رو دیدم!!
عزیزم همسر شما 40 میلیون اسپرم داره!! مورفو 5 درصده و تحرک گرید آ هم داره هر چند کمه تحرک گرید ب هم 40 درصده!!
میدونی ما با چه از اسپرمی میکرو شدیم؟
تعداد 22 میلیون / مورفو 1 !!/ تحرک گرید آ 0 / گرید ب 17
همین تعداد و تحرک گرید ب هم در اثر چند ماه دارو خوردن و زالو درمانی به دست اوردیم

از شوهر شما عالیه !!

عزیزم هایپر شدن یه چیزه ، عوارضش یه چیز دیگه همین که کسی بالای 14 15 تا تخمک داشته باشه یعنی هایپر ش ...

یه قرصی به اسم داستینکس بمدت ۸ روز ،روزانه نصفشو از ۳ روز مونده به تخمک کشی خوردم حالا نمیدونم واسع چی بود

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
راستش چی بگم مگه دکترا همه از یه منبع اطلاعاتی تغذیه نمیشن؟ چرا این قدر حرفاشون ضد و نقیضه !! راستش ...

والا چی بگم لاله جان. از دست این دکترا. راستش من نه باردارم که اطلاع دقیقی داشته باشم نه پزشک. فقط یه پزشک فوق تخصص عفونی از دوستان هستن، گفتن منع مصرف داره مثل خیلی از داروهای گیاهی که تو حالت عادی کلی هم مفیدن. باهات موافقم،آدم باید به پزشکش اعتماد کنه یعنی در واقع چاره دیگه ای هم نداریم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ببخشید دوستان

امروز نه روز میشه که انتقال جنین فریز داشتم از دیروز دندون عقلم درد گرفته اما از نصف شب دردش وحشتناک شده یه ور صورتم دردرد میکنه و اب دهنم رو هم نمتونم قورت بدممثل اینکه عفونت کرده دکترم هم دسترسی فعلا بهش ندارم  

میتونم مفنامیک اسید بخورم؟ 

الان آاس آ،فولیک اسید،فرتیل،استرادیول میخورم با امپول سلکسان و شیاف پروژسترون

من الان دقیقا دو سال و نیم هستش ک ازدواج کردم و همسرم ی کم ضعیف بود و دارو خورد ی بیست روزی و تعداد ...

عزیزم اگه اضافه وزن داری حتی پنج کیلو حتما کم کن...تحت نظر دکتر تغذیه و ورزش روزانه هم حتما انجام بده....اگه سختته روزی نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش...مهم ترین عامل تنبلی تخمدان و رشد نکردن فولیکول اضافه وزنه....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم کدوم دکتر گفته عمل کنه؟ عمل واریکوسل زمانی لازمه که بیمار یا درد داشته باشه، یا خیلی جوون باشه ...

آره خودمونم تعجب کردیم فورا به ما وقت عمل داد گفت برید بیمارستان برای عمل ما لاهیجان هستیم پیش دکتر براتی رفتیم رشت کسیو نمی شناختم فقط خود دکتر مدنی بود تو بیمارستان پارس که باید پیشش میرفتیم اونم به ما آخر خرداد وقت داده بود واسه همین رفتم پیش این چون شوهرم روزه می کیره رفت وآمد براش سخت بود دیگه همینحا دنبال یه دکتر رفتم که فقط ببینم چی میگه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من الان رفتم ازمایش شوهر شما رو دیدم!! عزیزم همسر شما 40 میلیون اسپرم داره!! مورفو 5 درصده و ت ...

واقعا خداروشکر پس یعنی  مشکلی نداره اینماه می تونم میکرو کنم بنظرتون حالا شوهرم روزه داره خودمم گاهی اوقات می گیرم تاثیر نمیزاره رو جواب میکرو ضعیف نمیشه بدن؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ستاره جان خدا رو شکر عزیزم به دکتر نگفتی به جای تاکید رو سل فری اول برو یاد بگیر انومالی رو هفته چن ...

آره واقعا باید بهش میگفتم. 

جدی؟چقدر خوشحال و یه دل شدم از پیامت که خوندم آنومالی اسکن فقط معتبره. چه خوب که هستی لاله جووونم😍