2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
ن عزیزم تو دوتا آزمایشگاه خاص بوده . اون اولی ک دو بود برج پنج پارسال انجام دادم تو مرکز ناباروری مو ...

نه عزیزم همچین چیزی نمیشه
با توجه به اینکه دو جای مختلف دادین یا یکیش اشتباهه یا همون جور که گفتم رنج ها با هم فرق داره
اگه تونستی خود ازها رو بذار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وای لاله جون راست میگی؟ یعنی اونقدر فولیهام زیاده که برام این آزو نوشته. باورم نمیشه من ذخیره م کمه ...

اره عزیزم این جور که معلومه این سری تخمک هات زیاد ترن
دکتر نوع سیکلت رو عوض کرده بود نه؟
داروهات هم عوض کرده بود؟

من به دلم افتاده چند بسته جنین خواهی داشت
خیلی برات خوشحالم

خوبه پس سفیده رو بخور  ، بعد روز پانکچر سوال کن چند تا تخمک گرفتن و ایا فولیکول نابالغ هم داشتی یا نه ؟
همین که غذاهات یه کم از حد عادی شور تر باشه کافیه

اره عزیزم سدیم بیشتر از پتاسیم مصرف کن
در ضمن اگه نمک طبیعی دریا میخوری این چند وقت نخور چون نمک دریا کم سدیمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااقعا  وا خوب چرا ميگن ٥ روز به آدم ٢ روز كم نيست ؟!

اصولا میگن بین 2 تا 5 روز
اما این تایم اصولا برای ازمایش هست
برای میکرو اصولا میگن دو روز یا 3 روز مخصوصا اونایی که مشکل تحرک و مورفو دارن

لاله جون کی زنگ بزنم واس جنینام ؟؟؟ یا بزارم خودشون زنگ بزنن 

مگه نگفتن بعد از 3 روز بری برای انتقال؟

عزیزم والا من که رفلاکس داشتم دخترمم داشت اما من زودی تشخیصش دادم و سریع کنترل شد..... و اما برا پن ...

ممنون عزیزم
اره روزی نصف هم خوبه
فعلا همون روزی یکی میخورم بعدا حالم کامل خوب شد میکنمش نصف

سلام بچه ها دادم دکتر زنان نوشت آزهای ایمنی رو ولی از تست سرمIga تعجب کرد و گفت من چنین چیزی نشنیدم ...

اره عزیزم من دادم این تست رو 

اره عزيزم رفتم سونو دوباره فقط يه طرفم درد ميكرد هنوز نپ چيده امكانش هست گفت فقط فشار نيار و دا ...

سایزش رو نگفت؟
خیلی رعایت کن حتی نماز هم میخونی سجده نرو
جارو برقی و خم و راست شدن ممنوع
از رو زمین هم بخوای چیزی برداری خم نشو
خیلی مراقب باش تا یه ماه

اصولا میگن بین 2 تا 5 روز اما این تایم اصولا برای ازمایش هست برای میکرو اصولا میگن دو روز یا 3 روز م ...

لاله جون در هر صورت امروز ما پروژه داشتيم تا ٣ شنبه هم ميشه ٢ روز

ولي ويتامين e و زينك و يه ساپليمنتي هم چند ماهه از آلمان آورده ميخوره ايشالا تو اين ٢ روزي اسپرم خوبي بسازه

فردا هم بهش شير موز ميدم😜😜

بچه ها من ۱۱ روز پیش عمل پانکچر داشتم ۲۳ تا تخمک داشتم که ۱۷تاش جنین شد البته دکترم که نگفت هایپرشدی ...

عزیزم هایپر شدن یه چیزه ، عوارضش یه چیز دیگه
همین که کسی بالای 14 15 تا تخمک داشته باشه یعنی هایپر شده
هایپر یعنی تحریک بیش از حد تخمدان و داشتن فولیکول های بیشتر از حد نرمال

شما هایپر شدی و قاعدتا باید برات البومین هم تجویز میشد
اینکه عوارضش سراغت نیومده خیلی عالیه شکر خدا

ورزش های سخت و پر تحرک و خم و راست شدن ممنوعه

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من میخاستم قبل انتقالم حتما هیسترو هم بشم چند تا فیبروم کوچیک دارم بیشت ...

عزیزم بهتره برداشته بشه
البته حتما نوعش جوری بوده که گفته نیاز نیست مثلا ساب سروزال بوده یا جایی که بوده جای مهمی نبوده که برای جنین مشکلی ایجاد کنه

سلام دوستان.من امروز رفتم سونوی آنومالی. خدارا صدهزار مرتبه شکر همه چیز خوب بود و از همه مهم تر ستون ...

ستاره جان خدا رو شکر عزیزم
به دکتر نگفتی به جای تاکید رو سل فری اول برو یاد بگیر انومالی رو هفته چندم انجام میدن؟!!!!!!!!!!!!!!!

البته اینو بگم دکتر من هم تاکید کرد بهتره طبق استاندارد بهداشت جهانی بچه های میکرویی حتما سل فری بدن ، گفت ازمایش های مرحله دوم کاملا بی خود هستن و فقط اسکن انومالی یعنی همین که شما رفتین و توسونو همه چیز جنین رو دیدن معتبره
اما اگه دکتر شما میخواست بفرسته سل فری دیگه نباید ازهای مرحله دوم رو میداد !! اونم چند هفته زودتر

سلام آنا جون.و بقیه ی خواهرای عزیزم من دیروز رفتم مشاور ژنتیک با کلی استرس.همش میترسیدم بگه رحم اجار ...

فدات شم خیلی خوبه یه نتیجه جدید گرفتی
حتی اگه خدای نکرده مشکل همینم که دکتر گفته باشه بازم جای امید هست چون میتونی پی جی دی کنی

در مورد اینکه دکتر درست گفته یا نه، واقعا درسته مشکلات ژنتیکی راه درمان ندارن فقط میشه مدیریت کرد

عزیزم من امروز  آزمایش دادم، برگه دفترچه برداشته مرکز، اما نا خوانا یه چیزایی معلومه. فک کنم AF ...

خب فدات شم اینا مال انومالی هستن که هفته 18 انجام میشه دیگه!!