2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
میگن 1شنبه ها ولی من 5شنبه هم اونجا دیدمشون. باید صبح ساعت6اونجا باشی پشت در اسمتونو رو یه برگه خوت ...

ممنونم به امید خدا ۳ماه  دیگه اقدام می کنم چون میکرو  منفی شده باید صبر کنم شما درچه مرحله ای هستی؟؟؟؟؟

ممنونم به امید خدا ۳ماه  دیگه اقدام می کنم چون میکرو  منفی شده باید صبر کنم شما درچه مرحله ...

انشاالله عزیزم.

من تازه دارو دادن به همسرم 3ماه بخوره بعد باز بریم اگر خدابخواد

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مهمه اما له بحث انعقادی ربط داره شمام که دارو میگیری نگرانش نباش.....

آنا جون اشتباهی گفتم منظورم آپکا بود . اینو باید انجام بدم ؟؟؟؟؟ Apca

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
تو لیست شما برا انعقادی و ایمنی apca نبود و من رفتم اینم ب لیستتون اضافه کردم منتها این آپکا باید ای ...

به نظرم تو ایمنی بنویس . منم از لیست یکی از بچه ها برداشتم آپکا نبود . حالا فردا دوباره برم بدم دکتر اضافه کنه . صبح میخواستم برم آزمایش 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ثمین میکرو دلکشن y چیه؟!  

والا خودمم نمیدونم این دیگه از کجا پیداش شد .هزینه ی آزمایششم خیلی بالا بود.دکتر گفت اگر مشکل از این باشه تموم جنین های پسر سقط میشن و هیچ درمانی هم نداره گفت کاملا ناشناختست درمانش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برای میکرو عالیه عالیه حتی آی یو آی و شاید طبیعی ولی باید دی اف آی رو هم بررسی کرد البته من شرایط خ ...

ممنون من خودم تنبلی تخمدان دارم ویدونه لوله بخاطر بارداری خارج رحم دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله باید شرایط از اسپرم رو رعایت کنین فقط بازم تاکید میکنم فقط مرکز ناباروری انجام بدینا!!!!! فقط م ...

فکر کنم اشتباه گرفتی آنا جون 

ما کلینیک ناباروری بیمارستان پارس میریم رشت دکتر صدری من الان باشوهرم رفتم سونوگرافی گفت واریکوسل داره دوتاطرفش قبل میکرو باید حتما عمل کنه البته اینو دکتر ارولوژ گفته تو شهر خودمون چون من نگران بودم همینجا به یه دکتر نشون دادم تو خود کیلنیک بهمون آخر خرداد وقت دادن منم نتونستم تا اون موقع بمونم رفتم ببینیم چی میگه و دکتر خودم فعلا حرفی نزده باید برم پیشش با جواب آزمایشو سونوگرافی 

حالا بر اساس این واریکوسل واون آزمایش که عکسشو گذاشتم بنظرتون لازمه عمل کنه واسه واریکوسل چون شما گفتید آزمایشش خوبه؟

سلام آنا جون.و بقیه ی خواهرای عزیزم من دیروز رفتم مشاور ژنتیک با کلی استرس.همش میترسیدم بگه رحم اجار ...

ثمین جون نگران نباش این موارد خیلی نادرهست. ان شالله مشکل شما باهمون آمپول سلکسانو پردنیزولون و سرم حل میشه. راستی ثمین جون انسولین شما یادمه 20 بود. خیلی وقت بود پیام نذاشته بودی، منتظر بودم پیام بذاری تا بهت بگم اگه متفورمین نمیخوری، بهتره بادکترت مشورت کن احتمالا متفورمین نیاز داشته باشی. اینو از مریضای دکتر رزاقی شنیدم. دکتر رزاقی برای همینه که آزمایش انسولین برا مریضاش مینویسه. چون پردنیزولون خودش باعث افزایش قندخون میشه که برای بارداری ضرر داره و سقط میاره. اگه انسولین بالای 10 باشه و قند ناشتا بالای 90 باشه، براشون پردنیزولون شروع نمیکنه. تا اینکه انسولین با مصرف متفورمین بیاد پایین. بعدش پردنیزولون رو براشون شروع میکنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
برای میکرو عالیه عالیه حتی آی یو آی و شاید طبیعی ولی باید دی اف آی رو هم بررسی کرد البته من شرایط خ ...

پس چرا دکتر گفت باید عمل بشه قبل میکرو بخاطر واریکوسل دوطرفه ولی شما میگید آزمایشش خوبه

عزیزم تکون میخوره مثلا یه دفعه ۴ . ۵ بار یا بیشتر تکون میخوره تو نیم ساعت یا کمتر بعد یهو ۲ ساعت خبر ...

عزیزم همین که تکون میخوره کافیه
کم و زیاد شدنش مهم نیست اما اگه همیشه کمتر از قبل بشه این اشکال داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اولین تجربه تزریقم اول سمت راست زدم تزریق کردم انقدر استرس داشتم فکر کردم کامل تزریق شده سو ...

اخی عزیزم داری تزریق میکنی خوب نگاه کن مطمئن شو خالی شده
در ضمن دور ناف عضله نداره خیالت جمع

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بارداری دومم هم ساک حاملگی و هم کیسه زرده دیده شد . یعنی اگه بر اثر اسپرم ضعیف باشه فقط کیسه زرده تش ...

بارداری پوچ بر اثر ضعف جنینه حالا یا مشکل از تخمکه یا اسپرم 

عزیزم والا من هنوز بحث بالا رفتن ذخیره رو خیلی متوجه نشدم بله کوتر تخمدان میتونه باعث پایین رفتن ذخی ...

انا جون من در مورد رو شدن مقدار واقعی عدد ذخیره، از بین رفتن و خارج شدن اندومتریوز وقتی تخمدان رو درگیر کرده گفته بودما