2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
بارداری دومم هم ساک حاملگی و هم کیسه زرده دیده شد . یعنی اگه بر اثر اسپرم ضعیف باشه فقط کیسه زرده تش ...

بارداری دومم هم کیسه زرده و ساک تشکیل شد یعنی اگه بر اثر اسپرم ضعیف باشه فقط کیسه خالی تشکیل میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادکتر خزعلی عمل شدم اگر یادت باشه باهات مشورت کردم ، وضع اندوم وحشتناک بود 10ساعت عملم طول کشید او ...

عزیزم چه امضای قشنگی داری پر از احساس مادرانگی ❤️❤️❤️❤️❤️ آرزو می کنم زودتر بهش برسی

سلام ... انا خانوم ... من به واسطه  شوهرم حسین حدودا سه سال قبل با تاپیک شما اشنا شدم ‌. اون رو ...

چه خبر خوبی 😍😍😍😍😍حالم کلی جا اومد 

خدا رو شکر نتیجه گرفتی 

ان شاالله به سلامتی بغلش کنی 🤗🤗🤗🤗

عزیزم چه امضای قشنگی داری پر از احساس مادرانگی ❤️❤️❤️❤️❤️ آرزو می کنم زودتر بهش برسی

ای بابا اشکمون رو سرازیر کردی خواهر

به امید خدا هممون بزودی جواب مثبت میگیریم و حسرت به دل کسی نمیمونه

عزیزم والا من هنوز بحث بالا رفتن ذخیره رو خیلی متوجه نشدم بله کوتر تخمدان میتونه باعث پایین رفتن ذخی ...

عکس رنگی تو دوازده پریودی بگیری خوبه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انا جون من دیروز نوبت دکتر داشتم برام سل فری نوشت!! گفتم چرا خب؟ اولین غربالم که نرماله گفت چون میک ...

عکس رنگی تو دوازده پریودی بگیری خوبه ؟

لاله جون داروخونه بهم انوکساپارین داد میخوام خودم تزریق کنم اشکالی نداره شرایط خاصی داره تزریقش گفتن ...

سلام عزیزم خوبی انوکسان راحته. توشکم بزن فقط دونوع هست بعدن تو خونه عکسش میزارم اونیکه کوچکتره دردش خیلی کمه واینکه خیلی یواش خالی کن نه سیاه میشه نه سوزش داره .الهی مثبت بشی. الهی خونه ت بشه پراز شادی و خوشحالی وانتظار ۹ماهه ی جوجه ات 

لاله جون من یکم استرس دارم برا تزریق انوکسا باید هواگیری کنم؟

عزیز این آماده ها ظاهرا هواگیری نمیخوان ولی همسرم من قسمت عمده هوا رو خالی میکنه و ویواس زیادی نشون نمیده....

قبلا خیلی حساس بود بعد که چند باری گفتم لازم نیست دیگه تا همین حدشو خالی میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com