2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
عزیزم چون تعداد تخمکت خیلی نیست بهتره ریسک نکنی و همون 3 روزه انتقال بدی 

لاله جون اگه به حرف من گوش كنه دكتر .....

راستي ٥ شنبه سكس داشتم واسه پانكچر ٣ شنبه اوكيه !؟؟؟

بعد همون روز راجع به كيفيت تخمكا و انتقال و اينا صحبت ميكنن؟!

بچه ها اینجا کسی شیرازی هستش ؟ میخوام ک شیراز کل آزمایشای تکمیلی سقط مکرر شامل انعقادی و ایمنی رو ان ...

پیوند یا سعادتی بازم پیوند به نظرم تخصصی تره

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه...

نمیدونم یادتون هست یا نه ولی چندروز پیش گفتم دکتر گفته تعداد تخمکهام خیلی کمه و به دارو جواب ندادم....

دیروز پانکچر داشتم...به هوش که اومدم گفتن هایپر شدی و 12تا تخمک داشتی...باورم نمیشد...داشتم شاخ درمیاوردم...بهم کلی قرص و سرم دادن...موندم دکتر چرا تو سونو فولیکولها رو نمیدید...

ازهمه دوستان بابت دعاهای خالصانشون ممنونم و ازتون خواهش میکنم بازم منو فراموش نکنید تو دعاهاتون تا جنینهای خوبی برام تشکیل بشه..

خداکنه بیشترشون جنین بشن تا بتونم زودتر آندومتریوزم رو عمل کنم...

پیشاپیش ممنونم که با قلبهای مهربونتون منو دعا میکنید😘

د 

سلام   من اومدم نابودتر از همیشه منفی شدم

Afsoon جون

خیلی ناراحت شدم ،می شه گفت شوک بهم وارد شد،آخه این سری جنینت بلاست بود

خدایا تمنا می کنم اینطور بنده هات رو به امتحان نکش ،  

سلام تورک آنا جان سلام عزیز میکرو من منفی شد ۲قاعدگی ام هستش به نظر شما از کجا شروع کنم که دفعه بعد ...

عزیزم همسر منم واریکوسل داشت و دکترها میگفتن مشکلی نیست اول بچه دار شید بعد عمل کنید . تا اینکه جواب dfi اسپرمش اومد
این فاکتورش چون خیلی بالا بود گفتن اصلا نمیتونین میکرو کنین حتا باید قبلش عمل شی. چون چندتا دکتر رفتیم من این نتیجه رو گرفتم که مهمترین فاکتور برای میکرو همین dfi هست. 

خدایا شکررررررر

آنا جون لاله جون، یه سوال. من قراره این ماه فرش انتقال بدم. دکتر گفت باید یه آزمایش پروژسترون بدی. اون مشخص میکنه میتونی یا نه
میزان پروژسترون باید چقدر باشه؟ خب من این ماه نه استرادیول نه پروژسترون هیچی نداشتم فقط داری تحریک و مهار تخمک داشتم. ممکنه پروژسترونم خوب نباشه؟ دیروز آزمایش دادم روز 11 سیکل بودم. روز 11 که هنوز پروژسترون طبیعی تو بدن ساخته نشده؟؟ روز درستی بوده برای آز؟ البته خود دکتر دیروز گفت برو همین الان آز بده. همون قبل پانکچرم میرم جوابشو میگیرم نمیدونم چی میشه
ّ
بعد یه سوال دیگه الان دوستمون گفتن با 12 تا تخمک هایپر شدن. با این تعداد هم هایپر میشن؟ این سری من فولیکولهام انگار زیاده دکتر من به هیچکس دقیق نمیگه فقط گفت بالای 10 تا. ولی موقع سونو همش میگفت خیلی عالیه... نکنه منم هایپر شم ؟  من که هربار 1 یا 2 تا جنین داشتم اصلا راجع به هایپری نمیدونم. یک روز مونده به پانکچر کاری هست انجام بدم که هایپر نشم و بتونم حتما انتقال فرش داشته باشم؟

خدایا شکررررررر
عزیزم معمولا اگه میکرو تجویز بشه نیازی به عمل نیست مگه اینکه شرایط کلا افتضاح باشه یعنی اصلا اسپرم ق ...

واقعا خوشحالم کردی عزیزم خدا خوشحالت کنه🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آناي عزيزم نفخ ميكنه نميتونه راحت خارجش كنه پيچ ميزنه گريه ميكنه كبود ميشه يكم فلوس و شكر سرخ و عناب ...

عزیزم وهله اول سعی کن استرستو کنترل کنی چون از طریق شیرت بهش انتقال پیدا میکنه ضمنا بچه ها استرس ماماناشونو حس میکنن.....

دکتر براش پدی لاکت تجویز نکرده؟

عزیزم ببین اولا باید آروغشو بعد هر شیر دادن بگیری.....

غذای خودتم رعایت کن غذای نفاخ نخور......

موسیقی ملایم چی؟

این موسیقی های خواب کودک خیلی به بچه آرامش میده.....

برا ما که خیلی جواب میداد.....

فقط عزیزم نباید خودتو ببازی.....

چون به زودی این مرحله رو رد میکنی.....

پس سعی کن کاری نکنی وقتی به مرحله راحتترش رسید دیگه توانشو نداشته باشی لذت ببری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چرا قبل انتقال گفت بزنم میترسم من الان پریودم خونریزیم زیاد نشه ممکنه به خاطر روزی 4 تا استر ...

نگران نباش عزیزم.....

برا تو قبل انتقاله، بودن دوستانی که خیلی زودتر حتی با شروع ال دی سلکسان رو شروع کردن.....

نگران نباش اصلا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com