2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام دوستاي خوبم و اناجان اناي عزيزم من از لحاظ روحي افسردگي گرفتم  نگهداري از نوزاد بسيار سخت ...

وااااای مینو جون عزیزم به سلامتی زایمان کردی ؟ قدمش مبارک باشه . عزیزم بخدا همش این استرس هایی که دوران بارداری میکشیم باعث گریه های نوزادمون میشه مگه اینهمه اطرافمون زایمان کردن دیدم که بچه هاشون همش خوابن بلند میشن شیر میخورن میخابن . نگران نباس خودت رو تقویت کن استرس هم نداشته باش

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آنا جون و دوستای گلم سلام بچه ها من یه سوال دارم تا حالا دیدید یا شنیدید که کسی فقط با انتقال 1جنی ...

اره عزیزم خیلی ها با یه جنین همون بار اول باردار شدن به نظرم شانست رو امتحان کن بهتر از مراحل سخت تخمک کشی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون عزیزم من امروز که ۱۳ هم سیکلم بود پانکچر شدم ۱۲ تا فولیکول داشتم ولی فقط ۳ تا تخمک ینی ...

سلام عزیزم منم 27سالمه

دی ماه پانکچر شدم از 35 فولیکول فقططط 6تخمک ازم گرفتن تو رویان و در نهایت فقط 1جنین شد

البته من اندومتریوز بودم که باعث پوچ شدن تخمکا میشه

عزیزم به نظرم میاد که ایمنیت حاد نبوده و همون دو دوره هم کافی بوده..... اما انعقادیتو من حدس میزنم ...

ممنون آناب عزيزم از وقتي كه برام گذاشتي خدا خيرت بده كه اينقدر انسان و دوست داشتني هستي🙏🙏

پس مشكل ايمني نداشتم يا مشكلاتم كمه تو آزمايشام چون ميگي حاد نبوده سوا ميكنم ؟؟

عزيزم تو آزمايشاي مربوط به داروهاي انعقاديم مشكلم حاد بوده ميشه بگي كدوم مورده؟؟؟؟؟

با دكتر ديگه مشورت كردم دقيقا نظر شما رو داشت گفت اصلا سلكيان و آسپرين و قطع نكن ولي در مورد سرم گفت با دكتر ديگه مشورت كن مطمئن نبود

Tsh هم مال خيلي قبله درست حدس زدي عزيزم اصلا چي هست چرا بعد بارداري بالا باشه نگران كننده است

نيازي هست الان بعد از بارداري تكرار كنم اين آزمايشو ؟؟؟؟؟

دكتر امروزم گفت استراديولمو كه روزي ٣ تا ميخوردم به مرور كمش كنم و قطعش كنم 

از نظرت اوكي؟

استراديول و بعد از انتقال تا چند هفته معمولاً ميخورن؟؟

ممنون عزيزم اينقدر ماهي خدا عزيزانتو برات حفظ بكنه انشالله هيچوقت غمي نداشته باشي 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

خانما من بازم از دیشب حس میکنم حرکات جنین کم شده اونسری رفتم سونو گفت مشکلی نیست حالا هفته ۲۵ هستم به فاصله تکون میخوره به نظرتون طبیعیه ؟؟ و اینکه واژنم درد میکنه و استخون های کمرم درد دارم نمیدونم چکار کنم ؟ شما هم کمر درد دارید ؟

همفکری میخام دوستان  من فیبروکیستیکم(کیست سینه ) قبل از شروع سیکل رفتم سونو سینه یکی ازکیسته ...

ال دی خوب نیست چون هورمون استروژن داره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها اینجا کسی شیرازی هستش ؟ میخوام ک شیراز کل آزمایشای تکمیلی سقط مکرر شامل انعقادی و ایمنی رو انجام بدم و میخوام ی ازمایشگاه خوب و مطمعنی انجام بدم کدوم آزمایشگاهها بهترینه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم منم 27سالمه دی ماه پانکچر شدم از 35 فولیکول فقططط 6تخمک ازم گرفتن تو رویان و در نهایت فق ...

عزیزه دلم الان نی نی داری ؟؟؟ من نمیدونم چرا اینطوری شدم انتظار نداشتم

آخی عزیزززم چه بد شانسی ای آوردی. همه احتمالایی که میدی از نظر من درسته. هاش سی جی رو کی زدی؟ احتمال ...

ممنون عزیزه دلم همش حس میکنم بیخود هدر رفتن چون همه چیز عالی بود .اره روز ۱۱ زدم فک میکنم خیلی بزرگ شدن  

آخی عزیزززم چه بد شانسی ای آوردی. همه احتمالایی که میدی از نظر من درسته. هاش سی جی رو کی زدی؟ احتمال ...

اره عزیزم روز ۱۱ زدم .فک میکنم خیلی بزرگشون کرده باشه .توکل به خدا ببینم چی بشه

دوستان کسی بوده که همراه آمپول هاش سی جی قبل از پانکچرش، دکتر بهش دکاپپتیل هم داده باشه؟؟
دکتر برای من امپول یک دهم دکا نوشت گفت همزمان با هاش سی جی بزنم
یه توضیحی هم داد من متوجه نشدم گفت برای یکدست شدن تخمکها ، همچین چیزی تو ذهنم مونده ولی فکر میکنم این نیست چون دوروز به پانکچر دیگه یکدست شدن نیست. میخوام ببینم دلیل این 0.1 دکا این موقع سیکل چیه؟

یه سوال دیگه هم این که این تایم آمپول که انقدر دقیق میدن چقدر مهمه؟ میدونم که 36 ساعت بعد از hcg تخمک آزاد میشه. ولی مگه برای پانکچر خودشون تخمک رو نمیکشن؟ آزاد شدن میخواد؟
راستش به من گفته بود 10 شب بزنم جایی بودم نشد ساعت 10 بزنم. یک ساعت دیر شد. می خوام بدونم انقدر اهمیت داره که روز پانکچر بهشون بخوام بگم؟ یعنی اگه جای 36 ساعت ، 35 ساعت قبل از عمل تزریق بشه دقیقا چه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟

آخه یه چیزی هم هست پانکچر قبلیم گفته بود 1 نصف شب بزنم. ساعت پانکچرمم قرار بود 1 ظهر باشه ولی تعداد مریض ها زیاد بود نوبت من 1 و نیم شد. انقدر استرس گرفته بودم که نکنه اینا آزاد بشه. 

خدایا شکررررررر