2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
خانوما مرد اگه واریکوسل داشته باشه قبل میکرو انجکشن باید حتما عمل کنه یا تو میکرو نیازی نیست؟

عزیزم معمولا اگه میکرو تجویز بشه نیازی به عمل نیست مگه اینکه شرایط کلا افتضاح باشه یعنی اصلا اسپرم قابل لقاحی پیدا نکنن و دنبال راهکار عمل برن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جان  عزیز ازشب سوم انتقال هم یکدفعه لثه فک پایین وبالا دهانم ورم کردند نمی دانم علت من ...

والا نمیدونم ربط داره یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي خوبم و اناجان اناي عزيزم من از لحاظ روحي افسردگي گرفتم  نگهداري از نوزاد بسيار سخت ...

عزیزم کولیک داره؟

رفلاکس داره؟

شب بیداری داره؟

گریه زباد میکنه؟

عزیزم خوب سختی که داره اما اگه علتاشو پیدا کنی راحتتر میشه.....

عزیزم جزئیات بگی شاید بهتر بتونم کمکت کنم.....

سلام، ان شاالله سه شنبه باید آزمایش بتا بدم ، تورو خدا دعام کنید.

عزیزم ایشالله بتای تپلی منتظرته......

خداییش به خبر خوب نیاز داریممممممم......

خدایا هوای دوستامو داسته باش......

همفکری میخام دوستان  من فیبروکیستیکم(کیست سینه ) قبل از شروع سیکل رفتم سونو سینه یکی ازکیسته ...

عزیزم طبق نظر جراح شروع سیکلت موردی نداره دکتر زنانت چی میگه؟

آنا جون و دوستای گلم سلام بچه ها من یه سوال دارم تا حالا دیدید یا شنیدید که کسی فقط با انتقال 1جنی ...

عزیزم بله مورد بوده با یه جنین + شده.....

عزیزم بررسیهای تکمیلی چی انجام دادی؟

چون بررسی شده باشی بازم شانست بالاتر میره.....

ببین اگه هنوز عمل نکرده بودی میگفتم خوب پانکچر کن مجدد اما حالا که عمل کردی پس هر چه زودتر باردار بشی جلوی عود مجدد آندو رو میگیری.....

به نظرم اگه بررسیهای تکمیلیو انتقال دادی همون یه جنین رو انتقال بده.....

راستی گرید جنینت چیه؟

سلام عزیزم منم 27سالمه دی ماه پانکچر شدم از 35 فولیکول فقططط 6تخمک ازم گرفتن تو رویان و در نهایت فق ...

عزیزم خوب معلومه ۳۵ فولیکول کیفیت رو پایین میاره.....

رو چه حسابی انقدر تخمداناتو تحریک کردن؟؟

ممنون آناب عزيزم از وقتي كه برام گذاشتي خدا خيرت بده كه اينقدر انسان و دوست داشتني هستي🙏🙏 پس مشكل ...

عزیرم برا ایمنیت فکر کنم همون دو دوره سرم کافی بوده.....

نگران ایمنیت نباش.....

برا انعقادیت منم اعتقاد دارم با توجه به اینکه ژن غلظت خونو داری نباید قطعش کنی.....

ببین یه کاری کن حالا که بعد + شدنتم چکاپ نداشتی.....

ببین تیروئید و فاکتورای خونتو یه چک بکن.....

بده یه دکتر عمومی برات آز بنویسه.....

بهش بگو میخوام تیروئید و سی بی سی و اینا چک بشه.....

تست ادرارم بده....

بهش بگو بارداری و یه چکاپ روتین میخوایی فقط رو سی بی سی و تیروئید تاکید کن حتما!!!!!

طبق اون بهتر میشه نتیجه گرفت فعلا هم به داروهای انعقادیت بهتره ادامه بدی هر چند به نظر من باید تا آخرش ادامه باید بدی.....

ببین آزات کدوم صفحه بودن؟

همون برگه ای که توش هتروزیگوت و هموزیگوت موتان داشتی اون نشون میده ژن غلظت خونو داری و ریسک ترومبوز داری.....

استرادیولتم یواش یواش کم میکنی نگران نباش.....

خانما من بازم از دیشب حس میکنم حرکات جنین کم شده اونسری رفتم سونو گفت مشکلی نیست حالا هفته ۲۵ هستم ب ...

عزیزم به دکترت حتما بگو!!!!

نهایت یه تست ان اس تی مینویسه جای نگرانی نیست.....

اما نگران نباش.....

عزیزم ایزوپرین چی شد بالاخره داریش؟

برا دردات موثره ها.....

دوستان کسی بوده که همراه آمپول هاش سی جی قبل از پانکچرش، دکتر بهش دکاپپتیل هم داده باشه؟؟ دکتر برای ...

عزیزم دقیق نمیدونم آزادسازیو چه جوری میشه تفسیر کرد اما احتمالا نیازه که تجویز میشه شاید اگه آزاد سازی انجام نشه تبدیل به کیست بشه.....

باز لاله جون بهتر میتونه برات توضیح بده.....

تایم تزریق مهمه به نظرم بگو حتما شاید لازم باشه دیرتر پانکچر بشی.....

در مورد دکا هم نظری ندارم عزیزم....

یه سوال دیگه ، دلیل اینکه پردنیزولون رو قبل از انتقال قطع میکنن چیه؟ من دکتر زرنانی برام نوشته بود ا ...

عزیزم دیگه قطعش کن اثرش برا پانکچرت میمونه.....

کمش کن که لااقل تا پانکچر قطعش کرده باشی.....

ایمونولوژ و دکتر زنانم هر دو نظرشون به قطعش یه هفته قبل انتقال بوده.....

اره عزيزم ٢٧ارديبهشت زايمان كردم فكر كنم دچار افسردگي بعد زايمان شدم اخه بجز خواهرم كسي رو ندارم اون ...

عزیزم نگران نباش به خدا ته تهش خودتی که باید از پسش بر بیایی.....

مطمئن باش شرایط من سختترم بوده اما سعی کن مقاوم باشی وگرنه مثل من شیرت زود خشک میشه.....

بزن به بیخیالی.....

من که این دفعه زدم به بیخیالی.....

خیلیا دست تنهان بازم تو خواهرتو داری.....

تو الان مادری.....

پس قوی باش.....

انا جون من پنجشنبه داروهامو قطع كردم كي پريود ميشم؟

عزیزم بستگی به بدنت داره.....

معمولا ۳ الی ۱۰ روز جا داره.....

آناي عزيزم نفخ ميكنه نميتونه راحت خارجش كنه پيچ ميزنه گريه ميكنه كبود ميشه يكم فلوس و شكر سرخ و عناب ميدم بهتر ميشه ولي باز هست زردي داره دكتر بردم قطره داد ولي بقيه ميگن كاسني و عرق پيكو بده يكي دوبار دادم ولي ميترسم اذيت بشه معدش من هم زمينه استرس دارم درمزاحل جديد زندگي الانم تشديد شده 

بله تقریبا از یه خانوادن...... عملا همون سلکسانه.....

آنا جون چرا قبل انتقال گفت بزنم میترسم من الان پریودم خونریزیم زیاد نشه ممکنه به خاطر روزی 4 تا استرادیول باشه؟

خدایا شکرت😙