2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست

یه سوال دیگه ، دلیل اینکه پردنیزولون رو قبل از انتقال قطع میکنن چیه؟
من دکتر زرنانی برام نوشته بود از دوهفته قبل از انتقال یه روز درمیون بخورم. یه هفته قبل انتقال هم قطع کنم. ولی اونو برای سیکل فریز گفته بود. منم دیگه جدید نرفتم پیشش. الان که فرش قراره انتقال بدم و پس فردا هم پانکچر دارم هنوز پرد رو قطع نکردم. چون من بدنم به داروهای بیهوشی و انتی بیوتیک واکنش میده، ترجیح دادم تا عمل ادامه بدم. ضمن اینکه دیر هم شروع کردم تازه یک ماه شده.
حالا نمیدونم چیکار کنم قطع کنم یا ادامه بدم؟

خدایا شکررررررر
وااااای مینو جون عزیزم به سلامتی زایمان کردی ؟ قدمش مبارک باشه . عزیزم بخدا همش این استرس هایی که دو ...

اره عزيزم ٢٧ارديبهشت زايمان كردم فكر كنم دچار افسردگي بعد زايمان شدم اخه بجز خواهرم كسي رو ندارم اونم طفلك شاغله ولي همه جوره كمك ميكنه اومده خونم مادر داشتم خيلي كمكم بود مادرشوهرمم يكم مشكل جسمي داره نميتونه كمك كنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

atiجان كمردرد و تكون كم خوردن جنين همش طبيعي هست من دوشب قبل سزارين رفتم بيمارستان كه دليلش اين بود كفتم چك كنيد حركات جنين ام كم شده بعد شزبت كفتن بخور دستگاه گزاشتن خوب بود

یه سوال دیگه ، دلیل اینکه پردنیزولون رو قبل از انتقال قطع میکنن چیه؟ من دکتر زرنانی برام نوشته بود ا ...

عزیزم فکر کنم با قطعش جنین بهتر لانه گزینی میکنه ...تا ببینیم نظر دکتر آنا چیه !

كسي با ٤ تا فوليكول موفق بوده ميكروش؟! كاش ميشد فهميد جنين چند روزه انتقال ميدن يا ٥ روزه بلاستوسي ...

عزیزم چون تعداد تخمکت خیلی نیست بهتره ریسک نکنی و همون 3 روزه انتقال بدی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ن عزیزم عکسش رو ندارم ولی داروهام همون قدر بود ۱۵۰ واحد گونال ۱۵۰ واحد منوگون منم از این خیلی تعجب ک ...

اگه دکترت رو عوض کردی بهش بگو سری قبل دوز داروهام زیاد بودن و باعث شد تعداد فولی هام زیاد بشه و فقط 9 تا فولی بالغ داشته باشم
شما با این عدد ذخیره نهایتا 150 واحد گونال باید داشته باشی بدون هیچ داروی دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم منفی شدم

نه .....
من این وقت شب تازه از رشت رسیدم خونه اومدم تاپیک رو بخونم ببینم چه خبره
خیلی متاسفم خیلی زیاد

فدات شم شما بار دومت بود؟
ان شاء ا... به زودی زود تو شبهای قدر خداوند برات معجزه ی شیرینی رقم میزنه که تلخی امروز فراموشت میشه

سلام آنا جون مهربون. چقد خوشحال شدم به یادم بودی، فعلا تب سنج گرفتم چک میکنم اما فقط عصر دمای بدنم&n ...

عزیزم چیزای خنک بخور
مخصوصا تخم شربتی
برای کلسیم هم خوبه

سلام. خانم های عزیز يه سوال دارم، من این ماه توی سیکل انتقال بودم که اندمتر نازک بود و کنسل شد، حالا ...

عزیزم مگه دکتر نکفته بود همین ماه میخواد سیکل طبیعی برات بذاره؟
چون این ماه استرادیول داشتی بهتره همین ماه که دکتر گفته بری

روزی دوتا شیاف، که کردمش سه تا، امروز که افتادم خونریزی کلا

عزیزم به دکتر خبر بده احتمالا برات امپول تجویز میکنه

کیا برا ناباروری پیش دکتر رستمی شیراز میرن ؟ 

عزیزم دکتر رستمی رو دورش رو خط قرمز گنده بکشین
هم داروهای بی نام و نشون میده (اکثرا مارک کارما) هم دوزش تنظیم نیست هم اکثرا جنین کم دارن هم پولکیه و چند برابر جاهای دیگه پول میگیره
اصلا به اماده سازی بیمار و همسرش هم توجه نداره

اینا رو هم باید انجام بدم ؟

عزیزم احتمالا انجام دادی......

مگه اتاق عمل نرفتی؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا جان سلام عزیز میکرو من منفی شد ۲قاعدگی ام هستش به نظر شما از کجا شروع کنم که دفعه بعد ...

عزیزم مگه میشه با اسپرمی که ۱۵ روز از تخلیش گذشته پانکچر کنن؟

یعنی بهتون نگفته بودن یه چهار روز قبل حتما تخلیه داشته باشه؟

عزیزم مطمئن باش بی تاثیر نبوده.....

اما خوب خودتم دو تا تخمک بیشتر نداشتی.....

عزیزم ذخیرت چنده؟

ببین اگه قرار باشه کلا تعداد تخمکات پایین باشه پس عزیزم به خصوص با دو تا سقطت آزهای تکمیلیو انجام بده.....

نوع سیکلتم اگه میدونی بگو اگه نمیدونی بگو ببینم ال دی داشتی؟

ستروتاید یا سینافکت کدومو داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینا با ازمایش خون هستش یا ادرار ؟؟

خون هستن عزیزم.....