2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با اون عدد ذخیره بالا روزی 300 واحد دارو داشتی؟ خب معلومه که تعداد فولی هات زیاد میشه و نمیتون ...

ن عزیزم عکسش رو ندارم ولی داروهام همون قدر بود ۱۵۰ واحد گونال ۱۵۰ واحد منوگون منم از این خیلی تعجب کردم که چرا با اون ذخیره همش ۹ تا بود حالا که گذشته این بار چی کار کنم؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام بچه ها من یه سوال داشتم.من تو طول سال تقریبا 5-6 بار سرما میخورم حتی تو هوای گرم.بنظرتون مشکل چ ...

عزیزم نمیشه مارکرای رحم و بقیه قسمتهای رحم رو مقایسه کرد.....

من برا برعکسش بعضا میگم شاید مثلا چون سرما نمیخورین بعید نیست مارکرای رحمتونم بالا باشه.....

یعنی به هم ربط ندارنا اما خوب میگم یه قسمتی ایمنیش بالا باشه بعید نیست قسمت دیگه هم بالا باشه چون برا بارداری اگه اشتباه نکنم بالا بودن باعث پس زدن جنین میشه.....

خلاصه در واقعیت بی ربطن به هم و بهترین راهکار همون بررسی هست.....

چون بودن دوستانی که مثلا سی دی مارکراشون بالا بوده ولی زیادم سرما میخوردن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون هزينه ي ازمايش ايمني و انعقادي چنده تقريبا؟

عزیزم نرخ الانو دقیق نمیدونم من سال ۹۴ نیلو انجام دادم حدودا ۹۰۰ شد.....

الانم یه کم بالا پایینه ولی ظاهرا انتقال خون مناسبتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا آنا جان منم چندین ساله که رفلاکس دارم. 

پس احتمالا از اونه عزیزم پیگیر باش بارداری تشدیدش میکنه ها.....

سلام دوستان من سونو شدم روز ٩ هستم با اين همه دارو ٤ تا فوليكول داشتم  ٣ شنبه هم پانكچر ميشم ا ...

عزیزم اولا بستگی به کیفیت داره یعنی کیفیت مهمتر از کمیته، اما خوب بعضا بیشتر از تعدادی که فولیکول شمرده میشه تخمک بدست میاد البته تو تعدادای معقول.....

تعداد بالا بره برعکس میشه این دفعه فولی پوچم زیاد میشه.....

كسي با ٤ تا فوليكول موفق بوده ميكروش؟! كاش ميشد فهميد جنين چند روزه انتقال ميدن يا ٥ روزه بلاستوسي ...

عزیرم تعداد پایین باشه معقول نیست منتظر بلاست بشن چون خیلی از جنینا تو محیط انکوباتر به مرحله بلاست نمیرسن در حالی که همونا تو محیط رحم شاید میتونستن رشد کنن، برا همین برا تعداد کم ریسکه منتظر بلاست شدن.....

ن عزیزم عکسش رو ندارم ولی داروهام همون قدر بود ۱۵۰ واحد گونال ۱۵۰ واحد منوگون منم از این خیلی تعجب ک ...

عزیزم خوب باید تحریک تخمدانت کنترل شده تر باشه که تعداد زیاد بالا نره که بشه رو کیفیت مانور داد.....

و تعداد فولیهای غیربالغ رو کمتر کرد....

سلام دوستان عزیز نماز روزه هاتون قبول درگاه حق باشه

من 4 شنبه ویزیت شدم آندومترم 7 بود برای سه شنبه برام وقت انتقال گذاشتن و بهم آمپول و شیاف پروژسترون و آنوکسان داده مگه آندومتر 10 برای لاله گزینی خوب نیست؟ به نظرتون تا سه شنبه به ضخامتش اضافه می شه در ضمن روزی 2 تا استرادیول و اکوین و یکی هم آسپرین دارم

و اینکه من 3 شنبه انتقال دادم کی برم سرکار؟ آیا شنبنش می تونم با ماشین برم مسافرت؟

منم منفی شدم

وای خدا واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده عزیزم انشالله خیلی زود جبران شه برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خوب پس خوب شد فهميدم چون داشتم پا فشاري ميكردم واسه بلاستوسيست

برنجک دفعه اولته آی وی اف میکنی؟؟؟ دکتر نگفت چرا تعداد تخمکات انقدره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...