2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان عزیز نماز روزه هاتون قبول درگاه حق باشه من 4 شنبه ویزیت شدم آندومترم 7 بود برای سه شنبه ...

عزیزم خوب ضخامتت بد نیست این چند روزم بالا میره.....

ضخامت ۸ الی ۱۲ خوبه نگران نباش برا تو هم به ۸ حتما میرسخ.....

عزیزم خوب ترجیحا مسافرت نری بهتره اما اگه منظورت برگشتن به شهر خودتونه بله میتونی اما مسافرت اضافه بر سازمان توصیه نمیشه.....

بعد سه چهار روز سر کارم میتونی بری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم منفی شدم

وای نگوووووووو....

چه قدر تلخه ناراحتی دوستانو دیدن......

به خدا نمیدونم چی بگم آروم بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مامانی گلمون کی بود تب داشت؟ ban بود؟ هر کدوم از مامانامون بود از خودش بی خبرمون نذاره..... به ...

سلام آنا جون مهربون. چقد خوشحال شدم به یادم بودی، فعلا تب سنج گرفتم چک میکنم اما فقط عصر دمای بدنم  به 38میرسه که دکتر میگه برا عصر طبیعیه، اما خوب از دیروز عصر دیگه تب نکردم   خدا رو شکر خوبم فعلا 

سلام آنا جون مهربون. چقد خوشحال شدم به یادم بودی، فعلا تب سنج گرفتم چک میکنم اما فقط عصر دمای بدنم&n ...

خدارو شکر خیالم راحت شد.....

تقریبا مطمئن بودم تو بودی تب داشتی اما گفتم شایدم اشتباه یادم مونده.....

خلاصه خوشحالم بهتری عزیزم.....

آب کلا زیاد بخور حتی اگه تب نداشته باشی چون بارداریم غلظت خونو بالا میبره و آب برات خوبه.....

خوب پس خوب شد فهميدم چون داشتم پا فشاري ميكردم واسه بلاستوسيست

برنجک میشه لطفا بگی دقیقا چه داروهایی دکتر برات نوشته ؟؟؟  تقویتی های قبل از شروع سیکل  و آمپولهای طول سیکل .

فیموبین و پروکسید ننوشته بود برات ؟؟؟ 

ممنون گلم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم خوب ضخامتت بد نیست این چند روزم بالا میره..... ضخامت ۸ الی ۱۲ خوبه نگران نباش برا تو هم به ۸ ...

ممنون عزیزم انشالله که برسه 

نه میخوام برم شمال برای تعطیلات والا چون به کسی نگفتیم کسی نمیدونه همه اصرار که بیایید اگه برم شیطونی نکنم میشه برم؟  

و یه سوال دیگه من کارت جنینام نگاه کردم جنینام 3 روزه هستن خوبه یا نه؟ و در 2 بسته جدا از گرید A هشت سلولی تا سه سلولی و 2 تا AB شش سلولی 

جای امیدواری هست؟ و اینکه من روز چندم میتونم بفهمم که لاله گزینی انجام شده یا نه

خدارو شکر خیالم راحت شد..... تقریبا مطمئن بودم تو بودی تب داشتی اما گفتم شایدم اشتباه یادم مونده... ...

چشم، به نظرم میتونم بگم شما معجزه دوم زندگیم هستین تو این سه چهار ماه اخیر بعد از نی نی نازم 

منم منفی شدم

الهی خدا بهممون کمک کنه الهی صبرمون رو. در. این راه بیشتر کنه 

امیدوارم بزودی دلت با یه اتفاق خوب شاد. بشه 

واقعا اینجور. مواقع هیچی برای گفتن نداریم هممون مثل همیم و. خیلی خوب. درک میکنیم 

من فقط صبح تا شب دارم خدا رو صدا میکنم تا شاید. یه وقتی صدای ما رو. بشنوه 

بعضیامون خیلی داریم اذیت میشیم خیلی

انشالله فرجی هم به کار ما بیوفته😭😭❤️🙏🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ممنون عزیزم انشالله که برسه  نه میخوام برم شمال برای تعطیلات والا چون به کسی نگفتیم کسی ...

عزیزم خوب مسافرت اونم تو همچین تعطیلاتی میدونی که به احتمال ۹۹ درصد تو ترافیک خواهی بود و راه چند ساعته چندین برابر میشه برات من بودم یه بهونه میاوردم نمیرفتم.....

مثلا بگو پریودی یا یه چیزی مشابه این.....

بری اونجا خوب میتونه اتفاقات غیر قابل پیشبینی پیش بیاد.....

مثلا کار و سرگرمی گروهی و بپر بپر و بار برداشتن و...

خوب وقتی الان نمیتونی دودر کنی تو جمع دیگران چه طور میتونی یه سری چیزارو رعایت کنی.....

به نظرم یه بهونه آوردن و نرفتن بهتر از اینه بری و اونجا هی مجبور بشی بهونه بیاری برا هزار اتفاق....

بازم ببین چطور صلاح میدونی.....

ممنون عزیزم انشالله که برسه  نه میخوام برم شمال برای تعطیلات والا چون به کسی نگفتیم کسی ...

جنیناتم خوبن نگران نباش از روی ظاهر و گرید خیلی نمیشه نظر داد چون مهم سلامت ژنتیکی و بلطنی جنینه که اصلا معلوم نیست.....

عزیزم لانه گزینیم نمیشه دقیق گفت پس به نظرم بهش فکر نکن چون خیلیا بدون علامت لانه گزینی داشتن.....

چشم، به نظرم میتونم بگم شما معجزه دوم زندگیم هستین تو این سه چهار ماه اخیر بعد از نی نی نازم 

فدات بشم عزیزم شماهام برا من مثل معجزه این.....

ایشالله هر روز شاهد شادیتون باشم و با شادیاتون منم شادی کنم....

جنیناتم خوبن نگران نباش از روی ظاهر و گرید خیلی نمیشه نظر داد چون مهم سلامت ژنتیکی و بلطنی جنینه که ...

مرسی از انرژی مثبت و اعتماد به نفسی که میدید انشالله به همه آرزوهاتون برسید   

ببخشید فقط به نظرتون روز آزمایشم چه تاریخی می شه حدودا؟

سلام بچه ها . بعد از هیستروسکوپی سیکل پریود مممکنه تغییر کنه ؟؟؟

من دو روزه از موعدم گذشته هنوز خبری نیست گاهی علایم میاد و میره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
الهی خدا بهممون کمک کنه الهی صبرمون رو. در. این راه بیشتر کنه  امیدوارم بزودی دلت با یه اتفاق ...

عزیزم روز آزت کی هست؟

ایشالله کی قراره برات یه جشن اساسی بگیریم؟