2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام تورک آنا جان سلام عزیز میکرو من منفی شد ۲قاعدگی ام هستش به نظر شما از کجا شروع کنم که دفعه بعد ...

سلام سوگند جان عزیزم متاسف برای منفی شدنت انشاالله هرچی خیره واست پیش بیاد.شما مرکز ناباروری یزد بودی؟با کدوم دکتر؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز ممنونم آره بیمارستان مادر با دکتر کریم زاده

اهان.من فکر کردم اون مرکز ناباروری که صفاییه هست رفتین.بیمارستان مادر با مرکز ناباروری فرق داره.

برات از ته دلم دعا میکنم گلم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سلام دوستاي خوبم و اناجان اناي عزيزم من از لحاظ روحي افسردگي گرفتم 

نگهداري از نوزاد بسيار سخت و طاقت فرساس همش گريه بي قراري خواهرم فقط كمكمهه طفلك شاغله عصرا مياد تا اخر شب كمكم بشدت دلشوره گرفتم بشدت مستاصل شدم نميدونم چم شده يعني همه نوزادا اينطورن چقدر سخته يادم نرفته سختيها و تلاشهامو ولي بريدمتوروخدا كمكم كنيد  حرفي راهنمايي

من پی ار پی کردم و پنجشنبه انتقال دادم خیلی هم امیدوارم که ایشالا مثبته. شما هم توکل کن و مثبت فکر ک ...

منم انجام دادم و خیلی امیدوارم. خدا امیدمون رو نا امید نکنه ان شائ الله  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
من پی ار پی کردم و پنجشنبه انتقال دادم خیلی هم امیدوارم که ایشالا مثبته. شما هم توکل کن و مثبت فکر ک ...

منم انجام دادم و خیلی امیدوارم. خدا امیدمون رو نا امید نکنه ان شائ الله  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
اهان.من فکر کردم اون مرکز ناباروری که صفاییه هست رفتین.بیمارستان مادر با مرکز ناباروری فرق داره. بر ...

عزیز اون مرکز خود یزد هستش؟؟؟تعرفه دولتی شامل حالمون میشود اونجا ؟؟؟؟کدام.دکترا اونجا هستند

عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم دکتر این آزمایشا رو بهت داد ؟ عزیزم سقطات چجوره ؟ ب مرحله قلب هم میرسید ؟ برا ...

سلام عزيزم اين آزمايشهارو دكتر صفارزاده برام نوشتن

نه ٣ تا سقط قبليم به قلب نرسيدن و سقط ميشدن

اينبار كه اين داروهارو داشتم قلب تشكيل شده الانم تو ٨ هفته هستم

برام دعا كنيد خطم به خير بشه و خوشي اينبارم كوتاه نباشه ديگه نميكشممم😭😭😭😭

٧ سال بدون وقفه درمان و ادامه دادم ديگه خستمممم

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام، ان شاالله سه شنبه باید آزمایش بتا بدم ، تورو خدا دعام کنید.

ان شائ الله که مثبت میشی عزیزم و دل خودت و ماها رو شاد میکنی

اين آزمايشارو فرستادم چون دكترم ميخواست داروهامو قطع كنه خواستم آنا جون راهنماييم كنه

من خيلي آزمون و خطا دكترا بودم تو اين ٧ سال به چشم ديدم در حق ماها خيلي كوتاهي ميكنن

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام عزيزم اين آزمايشهارو دكتر صفارزاده برام نوشتن نه ٣ تا سقط قبليم به قلب نرسيدن و سقط ميشدن اين ...

ان شائ الله پایان سختیهات رسیده و زمان آرامش و خوشیت شروع شده به لطف خدا

همفکری میخام دوستان 

من فیبروکیستیکم(کیست سینه )

قبل از شروع سیکل رفتم سونو سینه

یکی ازکیستها به ابعاد 39*13میلیمتر بود 

به متخصص جراح عمومی گفتم که قصد ای وی اف دارم گفت انجام بده 

دارو داد (ویتامین ای وd3 ویه قرص دیگه )

گفت بعد از سه ماه تکرار کن سونو رو 

مشکلم اینه که میخام وارد سیکل میکرو بشم دیگه.. 

ووقت سونوی سینه م ،من در حال مصرف استروژن وپروژسترون هستم ....نمیدونم چکار کنم ؟!قرصای هورمونی تاثیرر میزارن تو.سونو

عکس سونوم رو.میزارم ....مشکلم حاده ؟!

با اینکه دکتر گفت برو تو سیکل اما دودل شدم 

لاله جون ،انا جون ودوستان گلم 

اگه نظری دارید بگید 

آنا جون و دوستای گلم سلام

بچه ها من یه سوال دارم

تا حالا دیدید یا شنیدید که کسی فقط با انتقال 1جنین باردار بشه؟؟،؟

من 1ماهه عمله آندومتریوز کردم قبل از عمل میکرو شدم که بخاطر اندو فقط 1جنین درست شد

میخوام ببینم اگر شانسش کمه انتقالش ندم مجدد پانکچر کنم، البته نمیدونم الان بعد از عمل ذخیره ای دارم یا نه