2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
تورو خدا حلالم كنيد اينجارو  اينقدر شلوغ كردم🙏🙏🙏🙏 آناي عزيزم و دوستاي خوبم يه سر ...

مامان طلا این تایپیک هم اطلاعات خوبی درباره داروهای ایمنی انعقادی تو بارداری داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان?page=445

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یا تخمکگذاریت تاخیر داشته یا ترشحات بارداریه.... ایشالله خیره.....

تخمک گذاریم ماه پیش به محض پاکی بود فکر کردم این ماه زود پریود میشم . البته من منتظر پریودم و میدونم خبری نیست .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بله عزیزم بودن دوستانی که پی آر پی کردن و + هم شدن....

منم انجام دادم انتقال دومم هست جنین فریز بودن میخواستم امید بگیرم عزیزم 

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
نمیدونم منظورت کدومه..... تو این لیستی که من گذاشتم نیست.....

ن تو این لیست نیست .اینان :

HBS Ab , HBS Ag

HcV Ab

HIV Ab

TOXO Ab(IgM, IgG

CMV Ab (IgM, IgG

HSV Ab 

Rubella

Listeria

RPR

اینان مال ویروسی عفونت 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من ک انتقال اولم خیلی درد کشیدم.     انتقال بعدیمو با بیهوشی میخام انجام بدم

جدی؟!!! چرااااا؟

شنیده بودم یه سری رو هم با بیهوشی انتقال میدن اما علت این درد چیه رو نمیدونم!

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام آنا جون عزیزم من امروز که ۱۳ هم سیکلم بود پانکچر شدم ۱۲ تا فولیکول داشتم ولی فقط ۳ تا تخمک ینی ...

آخی عزیزززم چه بد شانسی ای آوردی. همه احتمالایی که میدی از نظر من درسته. هاش سی جی رو کی زدی؟ احتمالا روز 11 زدی که 13 پانکچر شدی. خیلیییی احتمال آزاد شدنشون بوده 

از ته دل دعا میکنم ان شائ الله همین سه تا تخمکت برات سه تا نی نی ناز بشن 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
ن تو این لیست نیست .اینان : HBS Ab , HBS Ag HcV Ab HIV Ab TOXO Ab(IgM, IgG CMV Ab (IgM, IgG HS ...

اینا که دیگه روتینان مگه انجام ندادی؟

اینارو از ما برا تشکیل پرونده نوشتن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید اینجا کسی هست prp شده باشه و انتقالش مثبت شده باشه

من پی ار پی کردم و پنجشنبه انتقال دادم خیلی هم امیدوارم که ایشالا مثبته. شما هم توکل کن و مثبت فکر کن ایشالا که حتما جواب میگیری. 

من پی ار پی کردم و پنجشنبه انتقال دادم خیلی هم امیدوارم که ایشالا مثبته. شما هم توکل کن و مثبت فکر ک ...

انشاالله که مثبت میشی عزیزم منم انجام دادم دکتر خیلی امیدوارم کرد ولی بازم نگرانم توکل به خدا

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
اینا که دیگه روتینان مگه انجام ندادی؟ اینارو از ما برا تشکیل پرونده نوشتن....

اینا رو هم باید انجام بدم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام تورک آنا جان سلام عزیز میکرو من منفی شد ۲قاعدگی ام هستش به نظر شما از کجا شروع کنم که دفعه بعد نتیجه بگیرم  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟من ۳۳سال دارم دارو اولیه آمپول گونال بود وبعد روزی ۵آمپول که نهایتا ۵فولیکول که روز تخمک کشی۲تخمک ونهایتا ۲جنین روز ۱۴قاعدگی  انتقال دادند پریودیم منظم تا قبل از میکرو مشکلی نداشتم به نظر شما چرا ۲تخمک؟؟؟؟وآزمایش شوهرم قبلا بد نبود ولی الان دکتر میگوید صفر هستش دکتر تهران گفته بودن واریکوسل عمل  کنیدمجددا،،،،ولی دکتر یزد که میکرو انجام دادم گفتن نیاز به عمل نیست،،،و اینکه آزمایش اسپرم شوهرم داده بود روز تخمک کشیم بعد از ۱۵روز تخلیه کرده بودند آیا درنتیجه منفی اثر داشته؟؟؟؟؟؟؟  آیا شوهرم مجددا عمل کند ؟؟؟؟به نظرشما چکار کنم ؟؟؟؟واینکه اگر برا سال آینده اقدام کنم دوره؟؟؟؟؟وعزیز شرح حال خودم بعد انتقال شب ۵خیلی تب داشتم  واینکه شب ها پادرد بودم مخصوصاپا چپم  قسمت مچ ویکدفعه گر گرفتگی.ویکدفعه پاهامم یخ یخ بود شب۱۱و۱۲،،،،،سر درد شدید شدم نمی دانم علت چی بود  والبته سال ۹۱بارداری طبیعی به خاطر تشکیل نشدن قلب سقط  ویک حاملگی خارج رحم سال ۹۲تجربه کردم  هر دو با دارو سقط شدند

اینا که دیگه روتینان مگه انجام ندادی؟ اینارو از ما برا تشکیل پرونده نوشتن....

اینا با ازمایش خون هستش یا ادرار ؟؟

مطمئن باش اگه مریض دکتر رزاقی بودی 100% بهت سرم میداد اونم تا هفت دوره. hla dr منم 18% هست. 12 خرداد ...

☆ یاسی جان من دو بار با د رزاقی انتقال داشتم...یکبار پردنیزولون گرفتم سری بعد دکتر زرنانی گفتن اگه از ماه قبل پرد داشتی لازم نبود سرم بگیری..دیگه خودم به دکتر گفتم هرکاری لازمه انجام بدید که هم پی ار پی شدم هم سرم اما سرم رو به اصرار خودم..چی بگم پس با این حساب دوباره باید با د زرنانی ویزیت شم

☆ آهان یه نکته تفسیر سی دی ها به تنهایی انجام نمیشه مثلا اگه سی دی 16 بالا باشه سی دی 16+56 تو رنج باشه سی دی 16 به تنهایی ارزشش کم میشه و درمان با برآوردی از آنالیز این سی دی ها انجام میشه...

☆ ممنونم که بهم اطلاع میدید..منتظرتون هستم

موفق باشید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..