2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست
یعنی اینها رو بدم دکتر زنان برام‌بنویسه !

عزیزم بله اما توصیه میکنم بدین یه دکتر زنان معمولی بنویسه.....

چون بهنظرم دست پر بری و دکترت رو در مقابل عمل انجام شده قرار بدی بهتره چون اکثر زکترا در مقابل نوشتن این آزها قبل یه چهار بار منفی با سقط مقاومت میکنن.....

مثلا اگه شهرستانی برو یه دکتر زنان دم خونه تون بگو تهران تحت درمانی و قراره این آزارو انجام بدی و با جوابش بری پیش دکترت.....

اما خوب چون راحت دوره ترجیح میدی اول انجام بدی بعد بری.....

خلاصه به جوری باید دکترارو دور زد اگه میخوایی انجامشون بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون اونجور که من فهمیدم برای hla dr بالای 15% هم سرم تجویز میشه. حتی یکی از دوستان همه سی دیاش نر ...

ممنون از یاداوریت عزیزم.....

بله به دوستمونم تاکید کردم موردای خاص دیگه هم هستن اما علی الحساب برا رد یابی مشکلش گفتم سی دیارو به نگاه بندازه آخه سوالش کلیه و دنبال اینه ببینه سرم برا چی داشته و بدون دیدن آزاش سخته پی برد.....

چون تاکید داشت یکی دو مورد مهم بدونه اگه مشکل داشت با همون دکترشو متقاعد کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون هموسیستئین شما بالا بود؟ من با اینکه جهش تو mthfr  دارم اما دفعه پیش هموسیستئینم 7.5 بود ...

عزیرم بوا من هموسیستئین بالا نبود حتی یه بارش پایینتر از رنجم بود.....

برا mthfr هم دقیق یادم نیست ولی اشتباه نکنم هر دوش جهش داشت.....

یعنی دو مورد mthfr......

ایشالله اگه یادم نره فردا یه نگاه میندازم برا احتیاط.....

اگه یادم رفت ممنون میشم طول روز یاداوری کنی.....

سلام تورک.آنا جون  عزیز من ۱۸اردیبهشت ساعت ۳عصر انتقال جنین۳روز داشتم دیروز ۳خرداد آزمایشم &nbs ...

عزیزم کم شدن حجم خونریزی طبیعیه....

برا بعضیا کم میشه بعضیام زیاد.....

برا من کلا تو سیکل و چند ماه بعدش همینطوری بود....

دوستان علت تلخی و بدمزگی دهن بعد از انتقال چی میتونه باشه؟به خاطر دوز بالای استروژن که این چندوقت می ...

عزیزم نمیدونم از داروهاست یا نه اما بعضاغیر مستقیم به هم ریختن معده هم میتونه موثر باشه.....

مثلا داشتن رفلاکس صفراوی و اسیدی و.....

من سابقه رفلاکس صفراوی دارم دهنم تلخ مزه میشد.....

سها ذخیره ات چنده؟! 

قبل هیسترو پارسال 3/5بود ولی دکتر گفته خیلی تخمدان هات کوچولو شده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

عزیزم خیلی متاسفم
خیلی امید داشتم حد اقل شما خبر خوشت حال بد این روزا رو از دلمون ببره
ان شاء ا... خداوند خیلی زود برات بهترین رو میخواد عزیزم
خدا و اهل بیتش صدای ما رو میشنون ولی گاهی حتما زمان مناسبی برای درخواستمون نیست
صبر داشته باش و دوباره تلاشت رو از سر بگیر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم منم با کلی آمپول و قرص سایز و تعداد فولیام بیشتر نمیشه . البته من ماهی دیگه میخوام برم برا سیک ...

عزیزم عدد ذخیره اتون اگه کم هست پرگووریس مناسبه
باید دید عدد ذخیره تون چنده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یاس عزیز من دارو هام قطع کردم از صبح استفاده   نکردم الان خونریزی دارم اما از ظهر شروع شده چکار ...

عزیزم به نظر میاد پریود شدی اما احتیاطا میتونی یه آز دیگه بدی خیالت راحت بشه و جای شک نمونه.....

دوستان من دیروز ۳ تا جنین انتقال دادم. امروز فهمیدم خواهرم یکم ناخوشه و من نگرانشم   میخوا ...

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... دو هفته دیگه خوشحالمون کنی

عزیزم بهتره فعلا نری، سفر با هواپیما منع نداره خیلی ها بعد از انتقال فرداش با هواپیما برگشتن شهرشون
اما ممکنه چون خواهرت حالش خوب نیست مجبور بشی کار سنگین کنی

عزیزم من ۹ روز روزی دو تا گونال و دوتا منوگون که هر دو تا دو پودر یه آب بود ۵ تا هم ستروتاید  

عزیزم با اون عدد ذخیره بالا روزی 300 واحد دارو داشتی؟
خب معلومه که تعداد فولی هات زیاد میشه و نمیتونن رشد کنن!!!!!!!
دکترت کی بود عزیزم؟

من عدد ذخیره ام 5 هست ، نسبت به نرمال که 3 هست ، دو برابر هم نبود، با روزی 150 واحد گونال، دو سال قبل 21 دونه و امسال 17 تا تخمک داشتم !!
اگه دوز داروهام بیشتر بود قطعا میرفت بالای 30 40 تا !!

شما هم مطمئنا تعداد فولی هات زیاد بودن و فقط 9 تاش بالغ شدن
عکس از تخمدانت نداری؟ موقعی که تو سیکل  میرفتی سونو؟