2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
مامان سبحان عزیز نمیدونم چی بگم و چکار کنم تا یه کم از این حالت رو خوب کنه فقط میدونم خدا بنده هاشو ...

عزیزم زندگی‌جای برای معجزه نزاشته من زخیرم نیم بود که پانکچر شدم. این یعنی زوتر از ۴۵سال یائسه میشم. ای کاش سنم زیر۳۵بودتا میتونستم امیدوار باشم. الهی دامن شما ها سبز کنه. من دیگه از باردار شدن محرومم دلمو به خواهر زاده هام خوش میکنم. هرکسی ی تقدیری داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زندگی‌جای برای معجزه نزاشته من زخیرم نیم بود که پانکچر شدم. این یعنی زوتر از ۴۵سال یائسه میشم. ...

عزيزم نا اميد نباش خيلي ناراحت شدم واست ولي حتما حكمتيه 

يكي دو ماه استراحت كن و از فكرش بيا بيرون انشالا خودش غافلگيرت كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام برنجک جون کجایی دختر ؟ تو سیکلی هنوز ؟؟؟  دکتر صالحپور که خیلی اعصاب منو بهم ریخته

سلام بهار جون چرا اعصابت و خورد كرده ؟!

يكم بهش اعتماد كن دكتر خيلي باسواديه الكي هم مريضاشو دلخوش نميكنه يكباره ميره سر اصل درمان

من واقعيت نميدونستم  اسم سيكلم چيه اينجا متوجه شدم 

ولي دليلي هم نداره همه چيو واسه منو تو توضيح بدن مهم اينه خيلي به كارش ايمان داره 

سلام برنجک جون کجایی دختر ؟ تو سیکلی هنوز ؟؟؟  دکتر صالحپور که خیلی اعصاب منو بهم ریخته

امروز ٨ سيكلم

چند روز. ارم امپول ميزنم احتمال زياد ٣ شنبه ميرم واسه پانكچر 

حالا ديگه بعدش انتقال ميده يا نه ديگه معلوم نيست

ولي اي كاش جنين خوب تشكيل بشه كه بتونه انتقال بده ديگه تا ٢ ماهه ديگه استرس نداشته باشم

خیلی سخته میدونم عزیزم ولی چرا میگی آخرین میکرو . دوست من 45 سالشه دوباره میخواد میکرو کنه . دکترت ک ...

نه عزیزم بندرعباسم دکتر خشاوی عضو هیات علمی دانشگاه نمیدونم چی امریکاست نصف سال اونوره واینکه بندر کلنیک ناباروری دولتی نداره .اینم که هست خصوصیه همین میکروی که من انجام دادم ۱۲ملیون افتاد برام. واقعا با ذخیره من دیگه ارزش میکرو نداره من با گرفتن ۶ملیون نیم ۳تا تخمک داشتم که یکیش خوب نبود شد دوتا که البته دوتاش هم جنین خوب شدن اما خدا فکر کرد لازمش ندارم صدامو نشنید 

فدات بسم عزیزم همه دوستات حالتو میفهمن..... عزیزم بله اگه پریود نشدی حتما باید تکرار کنی چون یادمه ...

فدات شم آنا جون. راستش همین که پریود نمیشم نگرانم کرده. چون من پریودام منظم هر ۲۶ روز یکباره وهر موقه آمپول و دارو استفاده میکردم ۲۸ روز حتی بعداز ای یو ای هم ۲۹ پری شدم اما اینبار ۴روزه عقب افتاده علایمش هست العان ۱۰ روز بیشتره که دلدرد دارم اما نمیشم. میگم نکنه دستگاه مکنده هرچی فولی نابالغ هم کشیده .و یائسه شم 

پس اون دو تا که مشکل ندارم نمیتونه تضمین کنه که تو سی دی ها و بقیه فاکتورهای ایمنی مشکل نداشته باشم ...

نه عزیزم اگه کامل انجام نشه هیچ تضمینی نیست.....

تازه کامل فعلا اینایی که دم دستمونه.....

شاید در آینده نزدیک تستهای دیگه ای بیاد که مشکلات بعضی دوستان از طریق اونا مشخص بشه.....

مثلا برا من که اینطوری شده خیلی از فاکتورام نرمال بودن و یکی از دلایل مقاومت دکترمم این بود خوب این فاکتورات همه نرمالن پس بقیه هم احتمالا نرمال خواهن بود.....

برا همین هر کاری کردم قبل میکروی دوم قبول نکرد برام تستهای تکمیلیو بنویسه....

اما غافل از اینکه دقیقا همونایی که انجام نداده بودم مشکل داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون تو تاپیک سقط مکرر استارتر گفت چون آسپرین و آنوکساپارین تجویز شده نیاز نیست بقیه فاکتورهای ان ...

اتفاقا تقریبا حق داشته.....

اما فکر کنم اگه اشتباه نکنم برای جهش تو mthfr یه چهار ماه قبل شروع سیکل روزی یه قرص ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ و فولیک ۵ داشتم.....

نمیدونم این تجویز تا چه حد میتونست تو نتیجه تاثیر بذاره اما خواستم بدونی اینم جزء درمانم بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها! من شنبه انتقال داشتم، از دیشب که پنج روز بعد از انتقال میشد، لکه بینی دارم، خیلی ناراحتم، یع ...

عزیزم ایشالله داره لانه گزینی میکنی.....

عزیزم یه چیزی بگم؟

ستایش جونم دقیقا لک بینیش از روز پنج شروع شد و همچنان ادامه داست و خیلی دلسردش میکرد اما شکر خدا بارداریش به خوبی پیش رفت.....

ایشالله برا شمام نوید مامان شدنته.....

آنا جون خدا رو شکر از صبح خیای بهترم. درد ندارم خیییلی کم شده

خدارو شکر عزیزم.....

فدات شم آنا جون. راستش همین که پریود نمیشم نگرانم کرده. چون من پریودام منظم هر ۲۶ روز یکباره وهر موق ...

نه بابا مگه جارو برقیه؟

با فولیکولها گرد و غبارن با یه فوت برن ددر......

عزیزم دونه دونه فولیکولها با سرنگ برداشته میشن اینجوری نیست که.....

نگران نباش منم بعد پانکچر بوده سر وقت پریود شدم بوده دو هفته تاخیر داشتم......

ضمنا من بعد دو بار پانکچر که هر بارم ۶ تا تخمک ازم گرفتن فقط ۰/۲۲ کم شده پس نگران نباش ذخیرت با سه تا دونه تخمک که تموم نمیشه.....

امروز ٨ سيكلم چند روز. ارم امپول ميزنم احتمال زياد ٣ شنبه ميرم واسه پانكچر  حالا ديگه بعدش ان ...

الهی عزیزم به سلامتی ایشالا همه چیز خوب پیش میره 

میدونی آخه من یه ایست قلبی داشتم تو هفته 8 . یه سقط که تا بتای 100 بالا رفت و پایین اومد آزمایشهای انعقادی و چند تا ایمنی دادم که مشکل انعقاد خون دارم . با اطلاعاتی که اینجا به دست آوردم متوجه شدم آزمایشهای ایمنی کامل ننوشته بهشم گفتم برام بنویس گفت لازم نیست گفتم اول دی اف آی بده همسرم اگه خوب بود میکرو انجام بدم گفت خیلی مهم نیست . 

خودش میدونه سنم بالاس و شرایط خوبی ندارم شوهرمم داره میره خارج .  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...