2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
بله حتما . این دفعه برم کلینیک حتما میگم نهایتش مجبور بشم انتقال عقب بندازم . هر چند اینم شنیدم جنین ...

عزیزم دکترت قبول نمیکنه ، اگر همسرت راضی شد به نظرم بهتره یه دلیل الکی برای دکتر بیاری و یه ماه عقب بندازی و جای دیگه ازها رو برات بنویسن
متاسفانه باید حواسمون به لج کردن دکترا هم باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه دفعه قبلم ده تا بود فقط سه تا تخمک گرفتن. اصلا آمادگی روبرو شدن با همون نتایج رو ندارم. 

داروهات چی بود سری قبل؟
دوزش چند بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدون مصرف مکمل که وارد سیکل نشدی؟ اصولا بارداری پوچ یه علتش بر میگرده به ضعف تخمک گه با کصرف م ...

آره مولتی ویتامین خیلی وقته میخورم. فولیک اسید و Co Q10 داره توش. Ovaboost می خورم. یه قرصم جدیدا اضافه کردم اسمش  Ubiquinol هستش که یه فرم همون کوکیوتن هست. آره تست ژنتیک دادیم من و همسرم جدا جدا. من دو تا ژن نهفته دارم اون یه دونه ولی ژن مشکل زای مشترک نداریم. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
آبان جون پی آر پی رو به خاطر رشد بهتر آندومترت انجام دادی؟

بله عزیزم هم به خاطر رشد بهتر آندومتر و هم به خاطر اینکه دوبار انتقال منفی داشتم وکتر پیشنهاد پی آر پی داد. گفت برای کسایی که حتی بی دلیل شکست لانه گزینی داشتن جواب داده

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آره. چون خوب رشد کردن اولش، فکر کنم دکترم امیدوار بود بلاست بشن که بتونه برای pgs نمونه برداری کنه. ...

دیگه وقتی فهمیدم ایران نیستین متوجه شدم روال کار چطوریه
اشکال نداره ان شاء ا... این سری هم تعداد تخمک ها خوبه هم تعداد جنین ها
در ضمن اگه تعدادش کم بود حتما دو سه تاش رو 3 روزه فریز کنین بقیه رو بذارین بلاست بشن

عزیزم منم یکم ترشح خونی داشتم. علامت دیگه ای نداشتم. برای من گفت میتونی امروز انتقال بدی ولی من ترجی ...

امروز 1 دونه جنین مامانی انتقال دادم. ان شائ الله شما هم انتقالت به خوبی انجام بشه و نی نی های قشنگتو بغل کنی

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
امروز 1 دونه جنین مامانی انتقال دادم. ان شائ الله شما هم انتقالت به خوبی انجام بشه و نی نی های قشنگت ...

مبارکه عزیز ان شاء ا... دو هفته دیگه خبر عالی و خوش میدی بهمون

داروهات چی بود سری قبل؟ دوزش چند بود؟

پروتوکلم antagonist  آنتاگونیست بود.۱۹ روز قرص ضدبارداری خوردم. بعدش امپولهای زیر: 

Follistin AQ 900

Menopur75

Cetrotide

همشون با بالاترین دوز به مدت ده روز. بعد هم آمپول hcg و دو روز بعد پانکچر. 

اینا رو کامل نوشتم که شاید کسی تجربه من به دردش خورد. 

حالا تو پروتوکل جدید اسمش لوپرون استاپ Lupron Stop

همه داروهای بالا رو دارم غیر از Cetrotide. ولی لوپرون بهش اضافه شده ۹ روز باید بزنم. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
در ضمن عزیزم با توجه به شرایطی که داشتی حتما مسائل ایمنی انعقادی رو پیگیری کن بعد وارد سیکل شو همسر ...

کلینیکی که میرم یکی از بهترین هاست. همسرم همونجا آزمایش داده. مشکلی نداره. در ضمن ICSi کردم. بعدیم ICSI.  با وجودیکه همسرم مشکل نداره بازم دکترم خیلی سخت گیره گفت ما ICSI می کنیم. 

دوستان عزیزم من الان سونو کردم گفت اندومتر ۸ شده تازه با پی ار پی و گفتن فردا برم برای انتقال. ...

آزی جان استرادیول هم داری؟ روزی چندتا؟ من که دیگه بعد پی آر پی سونو نشدم یه راست انتقال دادم البته روزی 6 تا استرادیول دارم دکتر همینجور حفظی گفت بالا میده نگران نباش دیگه نمیدونم چند بود و انتقال دادم ولی فکر کنم 8 خوب باشه کم نیست

دیگه وقتی فهمیدم ایران نیستین متوجه شدم روال کار چطوریه اشکال نداره ان شاء ا... این سری هم تعداد تخ ...

من خیلی مطالعه کردم در مورد آی وی اف و اینا. تو نی نی سایت خیلی چیزا یاد گرفتم و اینو فهمیدم واقعا ایران تو این زمینه با کشورای پیشرفته فرقی نداره. 

آزی جان استرادیول هم داری؟ روزی چندتا؟ من که دیگه بعد پی آر پی سونو نشدم یه راست انتقال دادم البته ر ...

آبان جون عزیزم مبارکه انشالله ک بچسبه ب دلت و همین ماه مامان شی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام بچه ها روزه نمازاتون قبول حق

یکسوال داشتم من انتقالم دومرحله بود پنشنبه مرحله اول یک جنین3روز انتقال دادن وشنبه دوتاجنین بلاست،امروز 5روز از انتقالم داره میگذره ،خیلی ببخشید شورتم یک لکه شده بنطرتون میتونه لکه لانه گزینی باشه؟؟

مرسی عزیزم اگه میشه شماره آزمایشگاهها رو بهم بدی.و اینکه dfi هم انجام میرن؟هزینش چنده؟

dfi رو ما تو مرکز ابن سینای تهاران انجام دادیم. که با آنالیز باهم 148هزارتومن شد. اگه میخوای dfi انجام بدین یا تو معتضدی انجام بدین یا جهاد دانشگاهی. هزینه dfi تو معتضدی رو نمیدونم اما تو جهاد دانشگاهی رو همسرم پرسیده بود و 300 هزارتومن بود. احتمالا تو معتضدی کمتره. 

شماره تلفنها:

آزمایشگاه بوعلی که نمونه رو میفرسته آزمایشگاه نور تهران: 08338385712

آزمایشگاه بهار که نمونه خون رو میفرسته آزمایشگاه پیوند تهران: 08334297931- 08334221141

آزمایشگاه پاستور البته همه سی دی هارو انجام نمیداد مثل سی دی 5: 08337224922

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷