2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
متوجه نشدم . یعنی برای نوشتن آزمایشهای ایمنی مقاومت میکنه ؟؟ در ضمن قبول میکنن برم یا فقط مریضای خو ...

عزیرم من میکروی اولم ابن سینا بود و دوتاب دیگه با طر ازی بیمارستان آبان.....

عزیزم کلا برا نوشتن آزها خیلیا مقاومت میکنن اما میتونی به اسم مشاوره وقت بگیری بری....

به نظر من راحتترین کار برا نوشتن آزها خصوصا برا کسایی که شهرستانی هستن اینه بری یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونه تون و بگی تهران تحت درمانی و دکترت گفته با جواب این آزها بری برا ویزیت....

بگو چون سختته فقط برا نوشتن نسخه بری تهران دکترت گفته از یکی از همکاراش بخوایی اینارو برات نسخه کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشیدعزیزم بهترین آزمایشگاه کرمانشاه بنظرت همون آزمایشگاه دکتر علی بخشی هست؟آزمایشگاه مرکزی خوب نیس ...

نیواجان اگه میخوای جهشهای انعقادی رو انجام بدی میتونی آزمایشگاه مرکزی هم انجام بدی نمیدونم اونجا چقدره اما تو آزمایشگاه دکتر علی بخشی آزاد حساب میشه و به دفترچه کاری نداره. و 392هزارتومنه  فقط ژنهای انعقادی. اما آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو من قبلا از آزماایشگاه مرکزی پرسیدم و گفتن که انجام نمیدیم چون دستگاهشو ندارن. اما آزمایشگاههایی که ایمنی و انعقادی رو انجام میدن، آزمایشگاه بهار تو بلوار طاقبستان. آزمایشگاه بوعلی تو بلوار وحدت و آزمایشگاه پاستور تو میدان شهرداری هست. که ایناهم خودشون دستگاهشو ندارن برای سی دی مارکرها اما نمونه خون رو میفرستن آزمایشگاههای معتبر تهران. قبلا پرسیدم گفتن هر کدوم از سی دی هارو 30 الی 40 هزارتومن میگیرن. اگه خواستی شماره آزمایشگاههاشو برات میگم. البته من دی ماه که آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام دادم تو آزمایشگاه بهار ، هزینه اش 730هزار تومن شد. ژنهای انعقادی رو اسفندماه 392هزارتومن دادم. و کاریوتایپ رو نفری 320هزارتومن دادیم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم من میکروی اولم ابن سینا بود و دوتاب دیگه با طر ازی بیمارستان آبان..... عزیزم کلا برا نوشتن آز ...

آنا جان.من با ماما صحبت کردم.دکترم نبودگفت پروژسترون 50 .درست گفته

نیواجان اگه میخوای جهشهای انعقادی رو انجام بدی میتونی آزمایشگاه مرکزی هم انجام بدی نمیدونم اونجا چقد ...

مرسی عزیزم اگه میشه شماره آزمایشگاهها رو بهم بدی.و اینکه dfi هم انجام میرن؟هزینش چنده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام. من خیلی وقتها این تاپیک رو خوندم ولی بار اول هست پست میذارم. من یه بار آی وی اف کردم پنج شش ما ...

خوش اومدی عزیز 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلااام بله مامان گلی..یهو گفتم نکنه اشتباه میکنم رفتم چک کردم دوباره😊 ببخشید فاصله گذاری نشده نوشتم ...

اها پس امگا3-6-9 منظورته 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوش اومدی عزیز 

ممنونم 🤗

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
سلام. من خیلی وقتها این تاپیک رو خوندم ولی بار اول هست پست میذارم. من یه بار آی وی اف کردم پنج شش ما ...

عزیزم 3 تا جنین رو گذاشتن بلاست بشن؟
چه ریسک بزرگی گردن !!
دکتر شما کیه عزیزم؟

حتما انعقاد خون بوده . آخه من موندم دکتر چه دلیلی داره که میگه لازم نیست . بالاخره که پیش خودش میخوا ...

بهار جان حتی اگه همینم باشه، باز دلیل نمیشه مشکل ایمنی نداشته باشی
به هر حال با ازمایش دادن ادخ خیالش جمع میشه
منم این ازها رو دادم و مشکلی نداشتم ، این باعث شد با ارامش وارد سیکل بشم و نگران نباشم که ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم و مشکلی پیش بیاد

در مورد دی اف ای چی؟ اونو چرا تاکید داره لازم نیست
در ضمن دکتر خوب دکتریه که تو زمینه ای که تخصصش نیست دخالت نکنه !! و باید تو این زمینه شما رو ارجاع میداد به اورولوژ

نمی دونم. دکترم خیلی رو  pgs تاکید داره. منم فکر می کنم شاید اگر انتقال میداد می گرفت ولی نمی د ...

عزیزم بدون مصرف مکمل که وارد سیکل نشدی؟
اصولا بارداری پوچ یه علتش بر میگرده به ضعف تخمک گه با کصرف مکمل ها درست میشه

در مورد پی جی اس شاید تو مشاوره ژنتیک تشخیص دادن که نیازه ؟ مشاوره ژنتیک داشتین؟

نمی دونم. دکترم خیلی رو  pgs تاکید داره. منم فکر می کنم شاید اگر انتقال میداد می گرفت ولی نمی د ...

در ضمن عزیزم با توجه به شرایطی که داشتی حتما مسائل ایمنی انعقادی رو پیگیری کن بعد وارد سیکل شو
همسرت هم حتما جای معتبر از اسپرم و دی اف ای بده

این سری هم نذار جنین هات رو بذارن بلاست بشن چون ریسکه

آنا جان.من با ماما صحبت کردم.دکترم نبودگفت پروژسترون 50 .درست گفته

بله عزیزم آمپولش پروژسترون پنجاه هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه به دکتر که نمیشه دوباره بگم . میگه من گفتم که لازم نیست . شوهرمم که مخالفه . نمیتونم کاری بکنم و ...

چی بگم
اگه همسرتون راضی بود میتونستین پیش یه دکتر دیگه ازها رو انجام بدین
کلا مردا همه چیز رو سرسری میگیرن
منم سری قبل سر عجله ی شوهرم وارد سیکل شدم

بچه ها فکر کنم تو شهرمون متخصص ایمونولوژی نباشه تو تهران کدوم دکتر معرفی می کنید ؟

عزیزم با توجه به اینکه همسرتون راضی نیست بهتره دیگه بهش فکر نکنی گلم
امیدوارم مشکل از همین مساله انعقادی باشه و این بار با داشتن اسپرین و هپارین جواب بگیری

عزیزم 3 تا جنین رو گذاشتن بلاست بشن؟ چه ریسک بزرگی گردن !! دکتر شما کیه عزیزم؟

آره. چون خوب رشد کردن اولش، فکر کنم دکترم امیدوار بود بلاست بشن که بتونه برای pgs نمونه برداری کنه. ولی بعدش که همشون مردن، گفت دفعه دیگه انتخاب با خودتونه اگه تعداد کم بود، اگر خواستین یه دونه رو زود انتقال میدیم. کلینیکی که من میرم هر بار فقط یه دونه جنین انتقال میدن نه بیشتر. چون میگن ریسک و خطراتش بالاست. من آمریکا هستم. به خدا نمی دونم خودمم تردید دارم چه کار کنم این دفعه. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها