2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
سلام بچه ها روزه نمازاتون قبول حق یکسوال داشتم من انتقالم دومرحله بود پنشنبه مرحله اول یک جنین3روز ...

سلام عزیزم. اگه تکرار نشه باحتمال زیاد لانه گزینی بوده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون ازمایش دومم هم منفی شد  الان دنبال یه آزمایشگاه معتبر هستم تو اصفهان که ازمایش های ایم ...

فرشته جان دکترتون کیه؟راضی نبودین ازش؟ منم اصفهانم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز 1 دونه جنین مامانی انتقال دادم. ان شائ الله شما هم انتقالت به خوبی انجام بشه و نی نی های قشنگت ...

به سلامتی ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نمیخوام از تو یک بسته سوا کنم منظورم این بود دو تا بسته را با هم انتقال بدم یکیش دو تا ۳ رو ...

به نظر من هر بسته رو یکبار انتقال بده هم استرسش کمتره هم اینکه حتما علتی داشته که آزمایشگاه جنین شناسی اینجوری بسته بندی کرده

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
بهار جان حتی اگه همینم باشه، باز دلیل نمیشه مشکل ایمنی نداشته باشی به هر حال با ازمایش دادن ادخ خیا ...

اینکه اول رفتم اورولوژی اون گفت دی اف آی . بعد دکتر خودم گفت اگه گفته که باید انجام بده . منتها دو هفته که دیروز بود به دکتر گفتم سیکل شروع نشه تا مشخص شدن جواب آزمایش گفت خیلی مهم نیست 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم دکتر عارفی برای پایین اومدن dfi همسرت چه دارویی دادن ؟ و چقدر طول کشید تا پایین اومد ؟

عزیزم دکتر عارفی برای همسر من دارو نداد. ارجاع داد به اورولوژ . و گفت تا زمانی که دی اف آی پایین نیاد میکرو نمیکنیم.
ما هم پیش دکتر جنتی ویزیت شدیم هم دکتر کشاف . دلیلش هم این بود که جنتی به همسرم گفت حتما باید عمل بشی و من که میخواستم سیکل شروع کنم اصلا دلم نمیخواست منتظر عمل کردن همسرم بشم. برای همین پیش کشاف و یه دکتر دیگه هم ویزیت شدیم و وقتی دیدیم هر 3 نفر گفتن باید عمل بشه و راه دیگه ای نیست. دیگه من سیکل رو شروع نکردم و سریع همسرم عمل شد. بعدش هم چندماه مکمل و رژیم غذایی. تا اینکه dfi پایین اومد .

خدایا شکررررررر
مرسی عزیزم اگه میشه شماره آزمایشگاهها رو بهم بدی.و اینکه dfi هم انجام میرن؟هزینش چنده؟

عزیزم اگر تهران هستید برای آزمایش dfi برید ابن سینا. خیلی دقیقه. و هزینه ش هم همراه با آنالیز کامل اسپرم 95 تومن هست
فقط قبلش باید وقت بگیرید. برای یک هفته بعد معمولا وقت میده

خدایا شکررررررر

من میگم پیش متخصص زنان شهرمون برم و بهش بگم دکترم گفته نمیخواد بنویسی شما برام بنویس . آخه اگه بگم ننوشته میگه چرا همون موقع ننوشتی و شک کنه . در ضمن نمیدونم کدو آزمایشگاه برم که معابر باشه و کلینیک قبول کنه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
امروز 1 دونه جنین مامانی انتقال دادم. ان شائ الله شما هم انتقالت به خوبی انجام بشه و نی نی های قشنگت ...

به سلامتی ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگر تهران هستید برای آزمایش dfi برید ابن سینا. خیلی دقیقه. و هزینه ش هم همراه با آنالیز کامل ا ...

کلینیک نیکان دیروز میگفت 148 تومنه . دو هفته بعد هم جوابش میاد 

سلام بچه ها روزه نمازاتون قبول حق یکسوال داشتم من انتقالم دومرحله بود پنشنبه مرحله اول یک جنین3روز ...

عزیزم برا لک لانه گزینی زوده فکر کنم.....

اما ایشالله بهترینا منتظرته....

من میگم پیش متخصص زنان شهرمون برم و بهش بگم دکترم گفته نمیخواد بنویسی شما برام بنویس . آخه اگه بگم ن ...

عزیزم نه برو بهش بگو دکترت تلفنی یا تو تل گرام بهم گفته اینارو انجام بده بیا برا شروع سیکل دوباره......

چند تا از دوستان دقیقا اینجوری دادن یه دکار زنان معمولی نوشته.....

خیلی از دکترا چون اطلاعی از این آزها ندارن برا اینکه نگن سر در نمیارن مینویسن....

کلینیک نیکان دیروز میگفت 148 تومنه . دو هفته بعد هم جوابش میاد 

عزیزم دی اف آی رو هر جایی میدین فقط حتما مرکز ناباروری باشه.....

عزیزم نه برو بهش بگو دکترت تلفنی یا تو تل گرام بهم گفته اینارو انجام بده بیا برا شروع سیکل دوباره... ...

بگم همون سی دی ها رو بنویسه ؟ همون سی دی هایی که نوشته بودین ؟ بعد همزمان میتونم سیکلمو شروع کنم ؟؟؟ آسپرینمو باید قطع کنم که از اونور به مشکل نخورم .

پس اینجور که معلومه همه دکترا برای نوشتن این آزمایش مقاومت میکنن . آخه چی ازشون کم میشه ؟

بله مرکز ناباروریه .