2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
anti tpo هم بالاس چون کم کاری تیرویید دارم آخرین بار هم فک کنم بالای 100 بود . یعنی چه دارویی ؟  ...

عزیرم ببین احتمال نقص ایمنیت خیلی بالاتره.....

چون کسی که کم کاری تیروئید و آنتی تی پی اوی بالا داره احتمال نقص ایمنیش خیلی بالاتره.....

چطور برا این مشکلت دارو نداده؟

عزیزم به نظرم حتما با یه ایمونولوژ که تو بحث ناباروری تجربه داره مشورت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره واقعا کاش نمیزدم...الهی ک ک برکت این ماه مثبته جواب آزمایست...فردا خوش خبر باشی عزیزم ...

الهی آمین پرستو جونم انشاءالله دردونه هات  چسپیده ن. الهی دعای منم برای شما مستجاب شه. بخدا من برای هرکدمتون که انتقال دادین و هرکدمتون احتیاج به دعا داشتین ی تسبیح صلوات فرستادم. اما روم سیاه چه کنم که خدا قابلم ندونست بعضی از بچه ها منفی شدن. وبرای لاله جون و آنای عزیزم که واقعا انرژی مثبت وراهنمای خوبی هستن هم هرکدام ی تسبیح صلوات فرستادم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوباره زنگ زدم به کلینیک و گفتم چرا دکتر نخواست آزمایش سی دی هارو بدم .دستیارش گفت همین داروها که ...

عزیرم یاس حتی انوکسانم داشته.....

که خیلی موثرتر از آسپرینه.....

من خودم مبکروی زومم هپارینم داشتم که قویتر از انوکسانه.....

پس میبینی بعشی مشکلات فقط با پرد یا سرم یا هر دو قابل حلن.....

من سیکل سومم هم پرد داشتم هم تا ۶ ماه از بارداریم سرم داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم منم تهران هر کاری کردم تایید نکردند ولی یه نفر بهم گفت اگر میتونی برو قم منم رفتم برام تا ...

شهرستانا راحتتر تایید میکنن احتمالا متقاضی کمتره واسه همونه.....

راس میگی؟ چه خوب  مدارک چی بردی ؟ و اینکه کجای قم مرکز یا جاییه یا داروخانه ؟ عزیزم لطف میکنی ب ...

عزیزم تو هم که تجربه سقط داری مثل آزیتا جون شاید بتونی همینجام تایید بگیری.....

اما کلا شهرستان راحتتر تایید میکردن اون زمانم....

سلام آزیتا جون منم آزمایشات ایمنی دارم منتها برای سال ۹۵ برای شما آزمایشتون چه سالی بود؟ و منم ۳ ماه ...

عزیرم باید آزت جدید باشه.....

نباید ۶ ماه ازش بگذره.....

واقعا نمی فهمم چطور به شما گفته dfi مهم نیست. اتفاقا مهمترین آزمایش قبل از میکرو همینه چون شکل و مور ...

به خدا منم وقتی بعضی حرف دکترارو میشنوم به حد جنون اعصابم به هم میریزه....

این مهم نیست.....

اون مهم نیست.....

به خدا این موقعها میخوام خفه شون کنم.....

پس اگه مهم نیست یه اجی مجی بگو + بشه دیگه!!!!!!!

فکر کنم منظورش این بود آزمایش همسرت خیلی بد نیست برای همین نیاز نیست 

خوب اگه همه چی عالیه از دکتر میپرسیدی تو چه دکتری هستی همه چی خوبه ولی نمیتونی یه نتیجه + بدی دستم؟؟؟

عزیزم والا 20 صفحه آزمایشه و من هرچیو نگاه کردم همه تو رنج بود. خودم نمیدونم دقیقا مربوط به کدوم فاک ...

عزیزم بعضا تو رنج بودن فقط ملاک نیست.....

مثلا دکتر من وقتی یه سی دی مارکر که باید زیر ۱۵ میبود ۱۳ و به بالاشم بالا حساب میکرد.....

چون میدونی که خود بارداریم میتونه باعث بالا پایین شدن این فاکتورا بشه.....

یه سریام مثل دوتاییا یا فاکتور ۶۹ و امثالهم تفسیرشون نسبیه یعنی رنجش مشخص نیست و با مقایسه اعداد یه سری سی دی مارکرا با هم تفسیر میشه.....

مرسی عزیزم کاش بشه با تاییدیه بگیریم واقعا زور داره پول سرم🤨

عزیزم مجبوری چند تا سی دی مارکرو خصوصا مهما و اونایی که مورد داشتن یا لبه مرز بودن رو تکرار کنی.....

هزینشم زیاد نمیشه....

فکر کردم گفته اصلا آزمایش ندین چون قبل تر ها رو نخوندم متوجه نشدم که آزمایش دادن

منظورش اینه با آز اسپرم گفته نه قبلا دی اف آی داده.....

والا چی بگم....

من که بعضی حرفها تو کتم نمیره.....

خوب وقتی هیچ مانعی نیست باید + بشه دیگه.....

حالا نمیگم مانع فقط همین ایمنی انعقادیه.....

اما اعتقاد دارم وقتی نمیشه یعنی یه جای کار مشکل داره.....

به هر حال یا جنین ایراد داره یا ایمنی یا انعقادی یا رحم یا هر مانع دیگه ای.....

حقیقتش شوهرم دو هفته دیگه میره خارج از کشور در جریان هستن و اسپرمشم فریز کردن . در ضمن 36 سالمه از ا ...

همین فردا بری آزمایش بدی، نهایتا تا 10 روز جوابش میاد. پردنیزولون که گفتم برای مشکل ایمنی تجویز میشه. این همه داری پول خرج میکنی برای میکرو، ارزششو داره که قدمتو محکم تر برداری. منکه طبیعی باردار شده بودم، کلی حرص میخوردم که چرا قبلش دکتر خوب نرفتم تا مشکلم حل بشه و بچه ام بمونه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیرم باید آزت جدید باشه..... نباید ۶ ماه ازش بگذره.....

عه ؟؟؟ آزمایشهای من مال یک سال و نیمه پیشه . اینجور که پیداس با این شرایط میترسم آی وی اف موفق نداشته باشم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...