2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684628 پست
سرم آی وی آی جی

آزمایش سی دی مارکر هم دادی ؟ اونا مشکل داشته ؟؟ میشه بگی کدام فاکتورت مشکل داشته ؟ پیش کدام دکتر میری ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام عزیزم منم تهران هر کاری کردم تایید نکردند ولی یه نفر بهم گفت اگر میتونی برو قم منم رفتم برام تا ...

راس میگی؟ چه خوب  مدارک چی بردی ؟ و اینکه کجای قم مرکز یا جاییه یا داروخانه ؟ عزیزم لطف میکنی بیشتر راهنماییم کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من مشکل ایمنی دارم آزمایشهامو بردم. و اینکه یه بار بتام بعد انتقال بالا رفته بود ولی بعد ...

سلام آزیتا جون منم آزمایشات ایمنی دارم منتها برای سال ۹۵ برای شما آزمایشتون چه سالی بود؟ و منم ۳ ماه پیش بتام مثبت شد و بعدم اومد پایین اونم دارم..شما از کجا تهیه کردید؟

بچه ها قم شهر بزرگیه منم پروکسید از قم گرفتم داروخانه ای که تو تهران گفتن پیدا نکردم خود دستیارش گفت شهرستان پیدا نمیکنی تهران هم هر داروخانه ای نداره

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
امروز رفتم دکتر لیست آزمایشهارو نشونش دادم گفتم اگه آزمایشی مونده که نداده باشم برام بنویس بخصوص سی ...

واقعا نمی فهمم چطور به شما گفته dfi مهم نیست. اتفاقا مهمترین آزمایش قبل از میکرو همینه
چون شکل و مورفولوژی زیر میکروسکوپ مشخص میشه و میتونن انتخاب کنن. سرعت هم که زیاد نیاز نیست چون خودشون دارن لقاح میدن
ولی dfi خیلی مهمه چون یه فاکتوریه که زیر میکروسکوپ دیده نمیشه و نمیتونن انتخاب کنن
برای همین حتما حتما حتما باید dfi پایین بیاد . وقتی dfi کسی 50 درصده یعنی نصف اسپرمها دی ای ای ناقص دارن خب این یعنی احتمال اینکه اونی که ناقصه انتخاب بشه یک به دو هست. برای همین میگن تا زیر 15 باید پایین بیاد.
دکتر عارفی تا زمانی که dfi همسر من پایین نیومد اصلا اجازه ی میکرو نداد. واقعا دکتر خوب و منصفیه به این فکر نمیکنه بذار من پول میکرو بگیرم حالا فوقش منفی بشه. میدونه احتمال منفی شدن بالاست میگه با این شرایط میکرو نمیکنم. فرستاد پیش جنتی . گفت زمانی که جنتی اوکی داد نامه بگیر ازش بیا برای میکرو

خدایا شکررررررر
سلام آزیتا جون منم آزمایشات ایمنی دارم منتها برای سال ۹۵ برای شما آزمایشاتتون چه سالی بود؟ و منم ۳ م ...

عزیزم منم همون سال 95 آزمایش دادم با دکتر زرنانی
بعد که با دکتر عارفی ویزیت شدم یه مواردی رو دوباره برام نوشت آزدادم
سرم رو از هلا ل احمر خریدم

خدایا شکررررررر
واقعا نمی فهمم چطور به شما گفته dfi مهم نیست. اتفاقا مهمترین آزمایش قبل از میکرو همینه چون شکل و مور ...

فکر کنم منظورش این بود آزمایش همسرت خیلی بد نیست برای همین نیاز نیست 

آزمایش سی دی مارکر هم دادی ؟ اونا مشکل داشته ؟؟ میشه بگی کدام فاکتورت مشکل داشته ؟ پیش کدام دکتر میر ...

عزیزم والا 20 صفحه آزمایشه و من هرچیو نگاه کردم همه تو رنج بود. خودم نمیدونم دقیقا مربوط به کدوم فاکتوره که بهم سرم دادن

خدایا شکررررررر
فکر کردم گفته اصلا آزمایش ندین چون قبل تر ها رو نخوندم متوجه نشدم که آزمایش دادن

نه dfi که نداده . منظورم همون آزمایش اسپرمه 

دوستان عزیزم

من الان سونو کردم گفت اندومتر ۸ شده تازه با پی ار پی و گفتن فردا برم برای انتقال. توروخدا یکی راهنمایی کنه اندو ۸ کم نیست؟خیلی حالم خراب شد انتظار داشتم بعد از پی ار پی دیروز بیشتر از اینا رشد کرده باشه. لطفا اگه میدونین خوب نیست حتما بهم بگید