2777
2789
عنوان

مرگ بچه ها با ماکارونی

237 بازدید | 17 پست

از پیج یه پزشک دیدم گفت یه باکتری که توی محیط خونه زیاد هست توی ماکارونی راحت تکثیرمیشه و باعث مرگ بچه ها میشه. ماکارونی باید تازه مصرف بشه. سرد نشه توی محیط نباشه دوباره هم گرم نکنین. من که دیگه جرات نمیکنم به بچه هام ماکارونی بدم.خیلی ترسیدم. اولش فکرکردم اینا الکیه بعد دیدم جدی چندتا بچه بیگناه فوت کردن😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ما یه عمریه ماکارونی سرد، دوباره گرم شده، مونده بیرون یخچال خوردیم چیزی نبوده، یهویی اینجوری شد؟ 

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

من شنیدم موادش رو نباید تویخچال نگه داشت چون پیاز داخلشه 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
وا این حرفا چیه اخهالکی الکی یهو یه چیزی میان میگن مردمو بهم میریزنتاحالا ماکارونی همچین خاصیتی نداش ...

من از پیج دکتر دیدم وگرنه منم فکرکردم بخاطر کنسرو گوشت بوده. راستش حتی اگه حقیقت هم نباشه برای احتیاط فعلا مصرف نکنیم بهتره