2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
دکتر گفت سی دی هارو نمیخواد بدی خیلی مهم نیست حالا میخوای دو میلیون هزینه آزمایش بدی داروهایی که نوش ...

به خدا حرصم میگیره از این توجیه های مسخره بعضی دکترا.....

اولا کی گفته دو تومن میشه؟

کلا تستهای تکمیلی ایمنی انعقادی کاریوتایپم انقدر نمیشه.....

من سی دی مارکرام یه بار که باید تکرار میکردم تنهایی حدودای ۲۰۰-۳۰۰ شد.....

والا چی بگم.....

دکترا وقتی بخوان کارشونو درست نشون بدن هر کاری میکنن.....

فقط دلم میخواد اشتباه نکنن......

هیچ وقت یادم نمیره اون روزی که یکی از دوستامون بعد ۶ انتقال منفی که دکترش به هیچ وجه زیر بار کاریوتایپ نرفته بود و توجیهشم این بوده چون جنینات گرید آ و بلاستن و امکان نداره کاریوتایپتون مشکل داشته باشه و بعد ۶ انتقال منفی سر خود رفتن کاریوتایپ دادن و فهمیدن بدترین نوع نقص کرومزومی رو دارن....

من والا نمیدونم چرا انقدر محکم نظر میدن با اینکه این همه اشتباهم میکنن.....

خدا نیستن که انقدر محکم نظر میدن.....

من موندم پس چرا این همه تست و آزمایش وجود داره خوب دکترا خودشون خدان و همه چیو بهتر میدونن.... 

خوب چرا خیلیامون همون انتقال اول + نمیشیم اینا که همه چیو میدونن!!!!!

ببخشین بازم قاطی کردم....

امیدوارم دوستای منتظرم قربونی این همه غرور و خدایی دکترا نشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جنین بلاست یعنی چی ؟ هچینگم نمیدونم    

عزیزم جنبن بلاست جنینیه که پوسته خودشو شکافته و به مرحله بلاست برسه.....

هچینگ هم وقتی شک دارن جنینی نتونه خودش این مرحله شکافتن رو بگذرونه به کمک لیزر بهش کمک میکنن پوسته رو شکاف بدن واسش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش گفتم این شانس آخرمه . آخه اگه بدم دکتر دیگه بنویسه تا جوابش آماده بشه سیکل من شروع میشه چند روز ...

اگه میخوایی تست رو انجام بدی یه بهونه بیار سیکلتو عقب بنداز.....

یه بهونه شخصی.....

مثلا اینکه همسرت قراره ماموریت بره و.....

نه که به دکترت اعتماد کن و امیدوارم شادی منتظرت باشه.....

انشالله دیگه واقعا خودمو ب خدا سپردم بااینکه این بار هم خیلی دعا کردم و با وجود بی بی چک مثبت جواب ...

عزی مکاش به محض بی بی + آز میدادی....

چون اگه اون زمان بتات بالاتر بود نشون نگمیداد یه اتفاقی افتاده اما به چیزی مانع رشد شده.....

پس خواهش میکنم با دیگه زودتر بی بی نذارین یا اگه زدین و + شد حتما آز بدین تا معلوم بشه کاذب بوده یا نه......

به خدا حرصم میگیره از این توجیه های مسخره بعضی دکترا..... اولا کی گفته دو تومن میشه؟ کلا تستهای تک ...

منم از صبح دارم حرص میخورم . آخه آزمایشم بدم هزینه اشو خودم میخوام بدم از دکتر مگه چیزی کم میشه ؟؟ نمیدونم چیکار باید بکنم 

من کنار سی دی مارکرها آزمایشهای دیگه هم نوشته بودم برای همین شاید گفته دو میلیون

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اگه میخوایی تست رو انجام بدی یه بهونه بیار سیکلتو عقب بنداز..... یه بهونه شخصی..... مثلا اینکه همس ...

حقیقتش شوهرم دو هفته دیگه میره خارج از کشور در جریان هستن و اسپرمشم فریز کردن . در ضمن 36 سالمه از اینورم میترسم به این بهانه ها بخوام عقب بندازم زمان از دست بدم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستان... میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید...حسابی به بن بست رسیدم.. اگه یادتون باشه من آندو ...

عزیزم چون آندومتریوزت تخمدانتو درگیر کرده نظر دادن خیلی سخته.....

به نظرم منطقی اینه تا میتونی جنین جمع کنی اما خوب باید پانکچر کنی.....

میدونم راه سختی جلو روته اما ایشالله ته شیرینشو دیدی به این سختیا میارزه.....

چرا گفتن 8 تا نشه عمل نمي كنيم؟ كدوم مركز ميري؟ جاهاي ديگه با يه دونه جنين هم كارشون رو انجام مي د ...

عزیزم منظورش از عمل برداشتنه کیسته نه انتقال.....

چون احتمال داره بعد عمل ذخیرش خیلی پایین بیاد.....

دکترش میخواد جنین فریز داشته باشه که بتونه آندومتریوزشو درمان کنه.....

سلام دوستان...من بار دومه ک انتقال میدم...امروز وارد روز ۱۱ شدم...فکر میکنم جنینم ۴ یا ۵ روزه بود... ...

عزیزم اصلا نمیشه به بی بی چک اعتبار کرد.....

چون ممکنه بتات مثل بعضی دوستان پایین باشه.....

بهار عزيز من قبلا كيست ٦سانتي داشتم با دودوره قرص ال دي خوردن دفع شد و رازيانه ميخوردمو هر شب رو تشك ...

عزیزم کیست شما آندومتریوز نبوده.....

کیست آندومتریوز درمانش سختتره....

خصوصا رازیانه برا کیست آندومتریوز اصلا خوب نیست.....

بهار عزيز من قبلا كيست ٦سانتي داشتم با دودوره قرص ال دي خوردن دفع شد و رازيانه ميخوردمو هر شب رو تشك ...

عزیزم بحث انتقال نیست دکتر دوستمون نظرش اینه تا ۸ تا جنین نداشته باشی آندومتریوزتو درمان نمیکنم چون ممکنه بعد عمل دیگه ذخیرش خیلی پایین بیاد.....

بچه ها يه سوال براي ازمايش دوباره بايد بازم همون ازمايشگاه قبلي برم؟

عزیزم بهتره همونجا باشه مگه اینکه از دیدت جای معتبری نباشه.....

اون وقت باید تو آزمایشگاه جدید آز دادی و بتات مثل قبلی مشکوک بود مجبوری دوباره تکرار کنی.....

سلام دوستان گلم...سرم ای وی ای جی کیا با تاییدیه گرفتن و از کجا؟ برای بار اول میدونم با تاییدیه نمید ...

عزیزم چند تا صفحه قبل رو چک کن یادم نیست کی بود اما یکی تایید گرفته بود.....

من قبل اینکه دکتر بیاد رفتم پیش دستیارش و بهش گفتم وقتی رفتیم پیش دکتر گفت به ایونولوژیست معرفی بشه ...

عزیزم کم کم دو هفته باید نخوری پس میبینی نمیشه.....

باید اگه مصری انجام بدی یه بهونه برا تاخیر سیکلت پیدا کنی.....

چون ممکنه آز بدی معلوم بشه باید قبلش پرد بخوری یا کار خاصی بکنی.....

به نظرم یا خودتو درگیر نکن چون بیشتر استرس میگیری.....

یا اگه میخوایی انجام بدی بهونه بیار سیکلتو شروع نکن.....