2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
من اگه جای شما بودم حتما انجام میدادم. فوقش اینه که مشکل نداشتم و خیالم از این بابت راحت میشد. شما ا ...

من قبل اینکه دکتر بیاد رفتم پیش دستیارش و بهش گفتم وقتی رفتیم پیش دکتر گفت به ایونولوژیست معرفی بشه ولی دکتر گفت لازم نیست . به نظرم در این صورت باید جواب آزمایشها پیش همون میبردم دیگه یعنی دکتر قرار نبوده تفسیر کنه 

حتما باید بیام تهران انجام بدم ؟؟؟ و اینکه میشه من همزمان سیکل شروع کنم ولی انتقال ندم تا جواب آزمایشها بیاد اگر مشکلی بود انتقال عقب بندازم ؟؟؟ 

شرایط آزمایشش چی هست ؟؟ دو سه روزه آسپرین قطع کردم . دو واقع دو هفته قبل از عمل نخوردم بعد یک هفته خوردم الان د سه روزه نمیخورم دیگه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه جای شما بودم حتما انجام میدادم. فوقش اینه که مشکل نداشتم و خیالم از این بابت راحت میشد. شما ا ...

anti tpo هم بالاس چون کم کاری تیرویید دارم آخرین بار هم فک کنم بالای 100 بود . یعنی چه دارویی ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خیلی از دکترها تفسیر سی دی هارو بلد نیستن. من خودم سی دی هارو انجام داده بودم، مشکل هم داشتم اما چند ...

دکتر صالحپور که خودش متخصص سقط مکرره 

یعنی شما همین اسفند که توقف رشد داشتی بعدش آزمایش دادی و معلوم شد مشکل ایمنی داری؟

سلام عزیزم...شما ب چه صورت با تاییدیه گرفتی؟

سلام عزیزم من مشکل ایمنی دارم آزمایشهامو بردم. و اینکه یه بار بتام بعد انتقال بالا رفته بود ولی بعد پایین اومد اونم بعنوان سقط بردم
البته بهم گفت دفعه دیگه باید حتما تشکیل پرونده بدی وگرنه تائید نمیکنیم

خدایا شکررررررر
سلام عزیزم من مشکل ایمنی دارم آزمایشهامو بردم. و اینکه یه بار بتام بعد انتقال بالا رفته بود ولی بعد ...

برای مشکل ایمنی ات دکتر چه دارویی برات نوشته ؟؟؟؟

من دوباره زنگ زدم به کلینیک و گفتم چرا دکتر نخواست آزمایش سی دی هارو بدم .دستیارش گفت همین داروها که نوشته کافیه اگه به دکتر  اصرار کنی ناراحت میشه . 

یاس عزیز من میگم حتما قبل این آزمایش و بارداریت آسپرین نمیخوردی . احتمالا آسپرین مشکل حل میکنه . در مورد anti tpo  هم گفت همون قرص تیرویید ه که میخوری

سلام دوستان گلم...سرم ای وی ای جی کیا با تاییدیه گرفتن و از کجا؟ برای بار اول میدونم با تاییدیه نمید ...

سلام عزیزم منم تهران هر کاری کردم تایید نکردند ولی یه نفر بهم گفت اگر میتونی برو قم منم رفتم برام تایید کردند فکر میکنم ارزش داره بری چون واقعا هزینه ی آزاد سرم ها بالا 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم