2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047736 بازدید | 684623 پست
ای بابا. دکتر صالحپور انگار تا چندبار خدای نکرده کسی شکست نخوره راضی نمیشه سی دی هارو بنویسه! عزیزم ...

بهش گفتم این شانس آخرمه . آخه اگه بدم دکتر دیگه بنویسه تا جوابش آماده بشه سیکل من شروع میشه چند روز دیگه پریود میشم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دو ملیون کجابود؟ آزمایش سی دی ها هرکدوم اگه آزاد حساب بشه نهایت 40 هزار تومنه!

حالا پولشم مهم نیست . ولی همون دو سال پیش آزمایشهارو دکتر نازایی شهرمون که میگن خیلی خوبه نوشت . اونم سی دی هارو ننوشت برام 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا میگین چیکار کنم ؟

حالا پولشم مهم نیست . ولی همون دو سال پیش آزمایشهارو دکتر نازایی شهرمون که میگن خیلی خوبه نوشت . اون ...

خیلی از دکترها تفسیر سی دی هارو بلد نیستن. من خودم سی دی هارو انجام داده بودم، مشکل هم داشتم اما چندتا دکتر بردم سر در نیاوردن و بهم گفتن خوبه! درحالیکه بعدش بردم متخصص سقط بهم گفت مشکل ایمنی داشتم و باید داروهای مربوط به ایمنی رو استفاده میکردم. حتی من آنوکساپارین هم میزدم اما مشکل ایمنی باعث سقطم شد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
حالا میگین چیکار کنم ؟

من اگه جای شما بودم حتما انجام میدادم. فوقش اینه که مشکل نداشتم و خیالم از این بابت راحت میشد. شما انجام بده، جوابشو بذار تو این تاپیک ما راهنماییت میکنیم اگه مشکل داشتی بهت میگیم. اونموقع میبری دکتر برات دارو برا ایمنی هم میده. اگه بری آزمایشگاه انتقال خون خیلی ارزونه. ارزششو داره. راستی اگه مشکل تیرویید داری آزمایش anti tpo رو هم انجام بده. مربوط به خودایمنی تیروییده. اگه مثبت باشه بازم باید داروی ایمنی مصرف کنی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
تيام عزيزم خيلي ناراحت شدم عزيزم خيلي لحظه ي بديه دركت ميكنم كاملا بتات منفيه؟بتات چند بود؟

آره عزیزم

۱.۵بود

خیلی حس بدی بود

اما دارم سعی میکنم ک حال خودمو دوباره خوب کنم

متاسفم عزیزم.میدونم غصه داری و هیچ حرفی تسکین نمیده ناراحتی تو.انشاالله خیلی زود دوباره شروع میکنی و ...

انشالله

دیگه واقعا خودمو ب خدا سپردم

بااینکه این بار هم خیلی دعا کردم و با وجود بی بی چک مثبت جواب آز منفی شد 

امیدوارم معجزه ی خدا شامل منم بشه

امروز دکتر بودم گفت فعلن جایی از بدنت عفونت نیست، کشت ادرار هم دادم، اونم چیزی توش نبود، سوزش و خارش ندارم، اما بازم تب میکنم 

چند روز صب کنم ببینیم چجوری میشم یا برم دوباره دنبالش؟ 

عزیزم یکیش من بودم یکیش تیام جون منکه جرئت نمیکنم برم انشاءالله پنجشنبه که میشم ۱۶ انتقال میرم دعاکن ...

عزیزم بخدا توکل کن

اون بخواد همه چی میشه

فقط از خدا کمک بخواه

و هرنتیجه ای ک گرفتی بذار رو حکمت و امتحان خدا

من این حس بد رو داشتم امیدوارم از این ب بعد هرکسی میاد واسه  ivfبا دست پر و لب خندون برگرده

واسه شما من خیلی دعا میکنم