2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
انا جون اف اس اچ پایین نمیاد فقط میشه اگه کم بود بالا بردش

ممنون لاله جون......

آخه دوستمون نوشته پایین اومده یعنی قبلا بالا بود آز بعدی کمتر شده منم تعجب کردم و برام جالب بود پایین اومده......

البته بعدا معلوم شد اگه اشتباه نکنم آزمایشگاها متفاوت بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه مطمئنی همینی که نوشتی  گفته غلط گفته چون هم بلغم هم سودا هر دو سرد هستن فقط بلغه یعن ...

لاله جون دمت گرم به دقتت......

من اصلا گرم و سردشو ندیدم......

فقط بلغم و سودا رو دیدم گفتم پس در کل سرده و فقط میمونه تر و خشکش که اونجا باید اعتدال رو رعایت کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم التماس دعا موقع سحر و افطار من که امسال از ضیافت ماه رمضون فقط خوردن افطار و سحریش قسمت ...

لاله جون راستی از همسرت چه خبر؟

خیلی به فکرتما.....

ایشالله به سلامتی این خان رو هم رد کنین دیگه کیفتون همیشه کوک کوک باشه......

سلام دوستای گلم میگم ک ازمایشات ایمنی و انعقادی  رو کی جدیدن داده؟؟ چقدر هزینه شون شده؟؟ ...

عزیزم فکر کنم اهوازم انجام بدی میفرستن تهران.....

یا یه سریاشو بفرستن تهران.....

اما خوب فکر کنم هزینه اهواز بیشتر از تهران باشه اما خوب با هزینه رفت و آمدم مقایسه کنی شاید خیلی فرق نکنن یا اهواز مناسبتر در بیاد......

حالا باز اونجا بپرس ببین اصلا هزینش چقدره.....

بعد با هزینه اینجا مقایسه کن.....

بعد تصمیم بگیر......

دوستای گلم نمیدونم حسم درسته یا نه اما دو روزه فکر میکنم تکونای وروجکمو حس میکنم.....

با هر تکون برا همه دوستام آرزوی مادر شدن به بهترین شکل ممکن رو آرزو دارم.....

از خدا میخوام شیرینی این لحظات رو تک تکتون تجربه کنین....

سر دخترم دیر تکوناشو حس کردم اما این شیطونک چون جفتش خلفیه تکوناش فکر کنم زودتر حس شدن.....

البته خیلی مطمئن نیستم اما به هر حال حس شیرینیه.....

دوستای گلم نمیدونم حسم درسته یا نه اما دو روزه فکر میکنم تکونای وروجکمو حس میکنم..... با هر تکون بر ...

سلام آنای عزیز، خانم مهربون 

به امید خدا تا نه ماه تو دلت بچرخه، و تا ابد جلو چشات بچرخه پرنس خوشکلت 

سلام آنای عزیز، خانم مهربون  به امید خدا تا نه ماه تو دلت بچرخه، و تا ابد جلو چشات بچرخه پرنس ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله به زودی قر و قمیشاشو تو هم حس کنی.....

دخترم که خیلی بلاچست.....

همش گوش به زنگم نجاتش بدم....

خدا به دادم برسه.....

این یکی چی میخواد از آب در بیاد......

خدا توانشو بده دردونه هامونو صحیح و سالم بزرگ کنیم......

فدات بشم عزیزم..... ایشالله به زودی قر و قمیشاشو تو هم حس کنی..... دخترم که خیلی بلاچست..... همش ...

ایمان دارم که تا سه تایی دیگه خدا بهت بده، مثل شاهزاده و ملکه بزرگشون میکنی عزیزم 

به امید خدا نی نی منم زودی شروع کن به چرخیدن 

من یه مشکل جدید دارم، چند شب تب کردم رفتم آزمایش دادم، تو خونم التهاب بود، دیروز رفتم ازمایش تکمیلی انجام دادم، چه خطری ممکنه داشته باشه؟ 

انشاءالله عزیزم دعا کن که س شنبه آزمایش منم مثبت بشه 

عزیزم منم قبل از آزمایشم فقط دلدردپریودی داشتم هیچ علایمی هم نداشتم ولی چون شنیده بودم این دلدردو خیلیا قبل از آز مثبتشون داشتن خیلی امیدواربودم وخداروشکر مثبت شدم،شماوبقیه دوستان هم انشاءالله مثبتین ب حق این ماه عزیز

آناجون ولاله عزیز من الان 18هفتمه وچندروز بود زیردلم تیرمیکشید پنج شنبه سونو غربال دوم رو دادم جفتم هنوزیه کم پایینه ک البته دکترسونوگرافی گفت سرراهیه دکتربهم قرص ایزوکسوپارین داد هر8ساعت یکی ک الان سومیشو خوردم وب شدت تپش قلب گرفتم میدونم عوارضش طبیعیه فقط نگران دخترمم ک روی قلبش تاثیرنذاره چون دکترسونو گفت یه لکه سفیدچربی توقلبشه والبته گفت خیلیا دارن ومهم نیست رفع میشه،نظرتون چیه؟

من میگم حتما کارش خیلی درسته که آمپولها برای هر کسی با دیگری فرق داشت یعنی برای هر کس طبق شرایطش تجو ...

دقيقا به منم گفتن ١.٥ دارو ميشه واي الان حساب ميكنم شايد نزديك ٥ داروهام بشه

ایمان دارم که تا سه تایی دیگه خدا بهت بده، مثل شاهزاده و ملکه بزرگشون میکنی عزیزم  به امید خدا ...

نگران نباش ایشالله چیزی نیست.....

دکترت نوشت واست ابن تست رو؟

منظورم دکتر زنانته؟

چون ممکنه تو بارداری طبیعی باشه.....

سلام من تا روز ۱۳ هیچ علامت و حسی نداشتم روز ۱۴ و ۱۵ پا درد شدید گرفتم از ساق پاهام شروع شد و اومد تا بالا امروز که روز ۱۶ است علاوه بر پاهام کشاله ران و لگنم درد گرفته کمرم هم خیلی درد میکنه احساس فشار دارم زیر دلم میترسم تکون بخورم . به نظرتون عادیه ؟ امروز میرم ازمایش تو رو خدا برام دعا کنید 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین