2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
بهارکک گفتی اصفهان هستی . میخاستم بهم بگی مرکز دولتی هم داره . من بیام. اخه میخام دکترم رو عوض کن ...

عزیز دلم فکر کنم بیمارستان شهید بهشتی حالت نیمه دولتی داشته باشه و اونجا ارزونتر از مرکز ناباروری مشتاق هستش. اینجا رو اگه دوست داشتی یه سری بزن عزیزم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/118208/مرکز-ناباروری-مشتاق-اصفهان?page=1

مرسی لاله جان. استرادیول قرصه یا آمپول؟ اگه حال داشتی ممنون میشم بگی اصلا استرادیول چیکار میکنه

عزیزم استردیول قرصه و برا افزایش ضخامته.....

البته شاید ورژن آمپولشم باشه ولی اکثرمون قرصشو داشتیم.....

حالا بسته به شرایط دزش فرق داشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من ۱۹ سالمه دیروز شوهرم رفت از دکتر گفت همچی صفر نوشته و من‌ازمایشو قبول ندارم و شنبه ق ...

عزیزم والله من روال قانونیشو دقیق نمیدونم اما احتمالا با طی مراحل لازم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان ب نظرتون بيش كي برم حرف اخرو بزنه رفتم مطب اقصي كف شش ماه ديكه وقت دارم طرازي وقتاش ج جوريه نزديكه?

الان من بنج شنبه وقت هيسترو دارم جي كار كنم?برم?يا حرف نصرو كوش بدم برزستزون بزنم?واي خدااااا

دوستان اگه اطلاعی از خرید اسپرم‌اهدایی دارین به من بگید

سلام عزیزم اسپرم اهداییو چند وقته ک چون علما گفتن حرامه دیگه قبول نمیکنن انجام بدن البته میگن اگه تخمک شما رو بگیرن با اون اسپرم بیرون از بدن لقاح بدن بعدش تو رحمت تزریق کنن میشه ولی دقیق نمیدونم راسته یا نه.اگه اسپرم اهدایی رو جایی قبول کنه برات انجام بدا بله میتونی خودت کسی از آشناهات انتخاب کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اومدم مطب نصر كفت تو ميكرو نميخاي تو ك مقداري تخمدانت كوجيك شده ولي مهم نيس ب تو اجازه طبيعي ميديم ف ...

به نظرم هیسترو رو اگه لازم شد ،  با دکتر نصر انجام بده چون خیلی مهارت داره تو این زمینه
در مورد اقدام طبیعی هم شاید بد نباشه خودتون و همسرتون یه مدت مکمل مصرف کنین و اقدام داشته باشین
مثلا 4 5 ماه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اصلا با ازمايش سي دي ماركرا كاري نداش ماماش قبل اين ك برم داخل اصلا نميدونس اينا ج ازمايشين زن ترومف ...

متاسفانه دکتر نصر اصلا اعتقادی به تین مسائل ایمنی انعقادی نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله جان. استرادیول قرصه یا آمپول؟ اگه حال داشتی ممنون میشم بگی اصلا استرادیول چیکار میکنه

قرصه عزیزم
اندومتر رو اماده میکنه برای شروع سیکل میکرو
از نظر ضخامت و یکدستی و اینا

سلام به همگی من ۱۹ سالمه دیروز شوهرم رفت از دکتر گفت همچی صفر نوشته و من‌ازمایشو قبول ندارم و شنبه ق ...

خوش اومدی عزیزم
خوشحالم که اومدی !!

متاسفانه دکتر نصر اصلا اعتقادی به تین مسائل ایمنی انعقادی نداره

خوب من اين مشكلارو دارم نميخاد يني كاري براشون بكنه?

ذخيرم جطوره?1.1

من يادم رف بهش بكم اج دي ميخورم الان برزسترون بزنم مشكلي نداره?من هنوز بريود خودم تموم نشده دوباره برزسترون بزنم??

دوستان ب نظرتون بيش كي برم حرف اخرو بزنه رفتم مطب اقصي كف شش ماه ديكه وقت دارم طرازي وقتاش ج جوريه ن ...

به نظرم فعلا حرف نصر رو گوش کن
البته هیسترو کردن اصلا چیز بدی نیست حتی برای پذیرش اندومتر برای لانه گزینی هم خوبه