2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهارکک گفتی اصفهان هستی .

میخاستم بهم بگی مرکز دولتی هم داره .

من بیام.

اخه میخام دکترم رو عوض کنم قبلا تهران پیش دکتر هدیه قوامی عادل رفتم که منو میبرد بیمارستان آبان هزینه هاش عجیب زیاد بود.

دیگه نمیتونم اونجا برم .

من به خاطر هزینه موندم چکارکنم .

ارزو دارم بازم برم آی وی اف کنم .ولی از بی پولی موندم .

دعا کنیدبچه ها بتونم یه بار دیگه هزبنه جورکنم وبرم اصفهان 

اومدم مطب نصر كفت تو ميكرو نميخاي تو ك مقداري تخمدانت كوجيك شده ولي مهم نيس ب تو اجازه طبيعي ميديم ف ...

عزیزم اگه شانس طبیعی داری ترای کن حیفه.....

بازم ببین نظر هر دورو سبک سنگین کن تصمیمتو بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جون من ال دی نمیتونستم بخورم در حد مسمومیت شدید معدم بهم میریخت و تپش قلب شدید میگرفتم اما برا ...

مرسی عزیزم، منم در حد مسمومیت شدید میشم، گلاب به روت.... چندوقت پیش یه کیست کوچولو داشتم دکتر یاسمین نوشت، منم با دمیترون با مصیبت خوردمش. دیان خارجی گرفتم بیچاره ام کرد. دیگه با بدبختی همون یاسمین رو خوردم، اما کلا تو اون یکماه شب ها رو نشسته میخوابیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
احتمالا میخواد برات سونو کنه اگه مشکلی نبود از 21 سیکل برات استرادیول شروع کنه 

مرسی لاله جان. استرادیول قرصه یا آمپول؟ اگه حال داشتی ممنون میشم بگی اصلا استرادیول چیکار میکنه

مرسی لاله جان. استرادیول قرصه یا آمپول؟ اگه حال داشتی ممنون میشم بگی اصلا استرادیول چیکار میکنه

لی لا جون استرادیول قرصه... قبل از انتقال میدن برای ضخامت اندومتر که آماده بشه برای انتقال...

به سلامتی میخوای انتقال بدی عزیزم؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
لی لا جون استرادیول قرصه... قبل از انتقال میدن برای ضخامت اندومتر که آماده بشه برای انتقال... به سل ...

فدااااااات خانومی، مرسی از راهنماییت، راستش گفته بود اردیبهشت برم پیشش چهاردهم سیکل. اما اینماه خیلی سرم شلوغه، بعید بدونم برسم برم. بعدم من جنین فریز ندارما. یعنی تا حالا پانکچر نکردم

فدااااااات خانومی، مرسی از راهنماییت، راستش گفته بود اردیبهشت برم پیشش چهاردهم سیکل. اما اینماه خیلی ...

قربونت عزیزم، شاید ان شاءالله قراره طبیعی مامان بشی ..

من برای انتقال مصرف کردم... هر چی که هست ان شاءالله خیر باشه عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام به همگی من ۱۹ سالمه دیروز شوهرم رفت از دکتر گفت همچی صفر نوشته و من‌ازمایشو قبول ندارم و شنبه قرار شد دوباره ازمایش بده

من میخوام میکرو کنم اگه اسپرم شوهرم جواب نداد با اسپرم اهدایی شخصی که من و شوهرم‌انتخاب کنیم 

بنطرتون قانون میزاره فرد اهدایی رو خودمون انتخاب کنیم