2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
منم دارم استراديول ميخورم دارم براي انتقال اماده ميشم و جنين فريز دارم اولش هايپرشدم انتقال ندادن ح ...

عزیزم من به همه میگم قبل و بعدش قانون مشخصی نداره و خواهشا چشم بسته از رژیم کسی تقلید نکنین....

مثلا من کلا از یه سال قبل تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم چون طبعم شدیدا سرد بود.....

یعنی مثل خیلیا که میگن باید قبل انتقال گرمی و بعدش سردی خورد عمل نکردم.....

و برعکس شاید یکی طبعش گرم باشه و نه تنها بعد انتقال گرمی زیاد واسش خوب نیست قبل انتقالم شاید خوب نباشه زیاده روی کنه.....

خلاصه کنم اول طبعت رو شناسایی کن و طبع اون کاری کن طبعت به اعتدال برسه.....

آب زیاد بخور که کلا خونرسانی رو بهتر میکنه خصوصا تو که هایپرم بودی و احتمالا غلظت خونت بالاترم رفته.....

ضمنا از اقدام طبیعی غافل نشو خیلی بودن هایپر شدن و قبل موعد انتقال طبیعی باردار شدن.....

پروتئین و چهار مغز و سفیده تخم مرغ آب پز هم برات خوبه.....

میوه و سالاد و سبزیجات مناسب طبعتم تو رژیم غذاییت باشه که مشکل اجابت مزاج نداشته باشی.....

پیاده رویم واست خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممنون ازت عزيزم ولي من سه ماه پيش هايپر شده بودم موقع عيد شد ديگه جنينامو انتقال ندادن و الان تو سيكل انتقالم

ميگن كه لوبيا سيز خوبه قبل از انتقال و سوپ قلم بعد از انتقال اينا خوبن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ازت عزيزم ولي من سه ماه پيش هايپر شده بودم موقع عيد شد ديگه جنينامو انتقال ندادن و الان تو سيك ...

عزیزم خوب لوبیا سبز طبعش سرده و اگه طبعت سرده بهتره با ادویه جات مناسب گرمش کنی.....

اما در کل به نظرم تو هیچی افراط و تفریط نکن چون ممکنه بدنت رفلکس خوبی نشون نده در کل اعتدال تو رژیم غذایی بهترین حالته.....

یعنی اینجور نباشه خودتو ببندی به لوبیا سبز.....

در مورد قلم هم آب قلم رو گرفتی بذار خنک بشه بعد بذارش یخچال چربی روش میبنده اونو برش دار و فقط قسمت ژلاتینیشو بریز تو سوپت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و يه سوال بعداز انتقال كمپوت چي خوبه؟

عزیزم هر چی طبیعی و تازش بهتره.....

اگه بتونی تازه تازه درست کنی بخوری بهتره چون کمپوتها نگهدارنده دارن و نگهدارنده کلا خوب نیست.....

من شخصا انجیر خیس کرده و آلو خیس کرده و گلابی تازه میخوردم.....

مربای به هم درست کرده بودم برا صبحانه.....

بله عزیزم کوکیوتن و سلن پلاس و ال کارنیتین . امگا ۳ و فرتیل اید و ویتامین ای و فولیک اسید . اسپیرو ...

اره عزیزم میشه
شوهر من تعداد و مورفو و تحرک شعیف بود اما دی اف ای عالی بود و شکر خدا جنین های عالی برامون تشکیل شد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نیوای قشنگم مرسی جواب دادی. آهان آخه من هیچ دارویی هنوز مصرف نکردم گفته برای شروع دوره روز 14 سیکل ب ...

احتمالا میخواد برات سونو کنه اگه مشکلی نبود از 21 سیکل برات استرادیول شروع کنه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون یه سوال ، البته خیلی خیلی ببخشید که اینو میپرسم... من شدیدا مستعد یبوستم و تا امروز از بعد ...

عزیزم من هم کلا بعد از انتقال و تا الان از دست شویی فرنگی استفاده نکردم
نگران نباش

اومدم مطب نصر كفت تو ميكرو نميخاي تو ك مقداري تخمدانت كوجيك شده ولي مهم نيس ب تو اجازه طبيعي ميديم فقط كمي اندومترت نامنظمه كه اول امبول برزسترون بزن بريزه اكه بازم نامنظم بود هيستروت ميكنم ب نظرتون جي كار كتم نصر يا رزافي??