2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه دی اف ای بالا بود حتما 3 ماه زمان بدین تا همسرت مکمل مصرف کنه و انتی اکسیدان وقتی دی اف ای ...

ممنون عزیزم که جواب دادی .

همسرم ۵ ماهه داره مکمل میخوره  ( هرچی که فکرش رو بکنید ) و آمپول میزنه . 

اگه دی اف آی بد باشه دیگه چه کاری میشه کرد مگه ؟

تعدادش خیلی خیلی بهتر شده و مورفو هم یه ذره بهتر شده تو این چند ماه .

دی اف آی از روی این فاکتورها که خودش رو نشون نمیده  نه ؟

تورک آنا جون ممنون که امیدواری می دی .

اگه بدونم شانس ما هم همون ۳۰-۴۰ درصد هست مثل بقیه تو آی وی اف نگران نیستم ولی میترسم همسرم وضعش خیلی بدتر از بقیه باشه . ( تعداد ۱۱ میلیون ... تحرک تحرک آ ۰ . تحرک  آ و ب جمعا ۷ درصد . مورفو هم که رویان مال همه رو ۱ درصد می زنه . تو آزمایشگاه عادی ۲۶درصد مورفو داره )

از طرفی هم می گم مگه اصلا میکرو برای همین نیست ؟؟ یعنی ۱۰ تا دونه اسپرم سالم نمیشه پیدا کرد ؟

راستی من از طرازی پرسیدم لازمه فرتیل اید یا اووابوست بخورم از الان برای تقویت تخمک هام . که گفت نه و فقط کیوتن بخور. 

کاش یه چیزی بخورم زودتر !!!

سلام من اذر ماه پی جی اس کردم پی جی دی تعیین جنسبته ربطی به ژنتیک سالم ناسالم نداره.هزینه هر جنین در ...

ممنونم عزیزم. راضی بودین؟ نتیجه اش چطور بود؟ یعنی شما به همون جنسیت رسیدین؟ کلا شما که تجربه شو داشتین بنظرتون دکترها از پسش بر میان؟ یا کارشون خوب نیست؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام اینجا کسی واسه تعین جنسیت ای وی اف کرده ؟نتیجه گرفته؟و اونی که خاستید شده؟

عزیزم خوب کم هستن دوستانی که تعیین جنسیت کردن.....

عزیزم خوب اگه جنین مطلوب برات تشکیل بده و انتقالت بدن و بدن قبولش کنه چرا که نه اما خوب همه این اما و اگرا رو باید به جون بخری.....

اینکه جنین تشکیل بشه.....

جنین با جنسیتی که میخوایی بین جنینات باشه.....

جنین رو انتقال بدن و رحمت پس نزنه.....

اگه برا این اما و اگرها آمادگی داری بسم الله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم که جواب دادی . همسرم ۵ ماهه داره مکمل میخوره  ( هرچی که فکرش رو بکنید ) و آمپول می ...

عزیزم کیسه یخ هم میذاره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جون ممنون که امیدواری می دی . اگه بدونم شانس ما هم همون ۳۰-۴۰ درصد هست مثل بقیه تو آی وی ا ...

عزیزم دی اف آی چطور بود.....

ظاهرا که شرایطش شبیه شرایط همسر منه....

میبینی نتیجه گرفتیم که هیچ طبیعیم باردار شدم بعد میکروی +.....

ممنونم عزیزم. راضی بودین؟ نتیجه اش چطور بود؟ یعنی شما به همون جنسیت رسیدین؟ کلا شما که تجربه شو داشت ...

عزیزم افسون جون دنبال جنسیت نبود.....

چند بار پانکچر کرده و اکثر جنیناش مشکل داشتن.....

که چند جنین سالم داشت که متاسفانه انتقالش ختم به خارح رحمی شد.....

بله عزیزم تقریبا روزی ۲ ساعت یخ می ذاره . البته صبح تا عصر که نمیشه . وقتی میاد خونه دیگه ولش نمیکنم ...

همون یه ربع هم بذاره کافیه.....

پس خوبه.....