2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیز دلم امیدوارم زود زود خدا دلتو شاد کنه...منم همش مثل تو فکر میکنم چه گناهی کردم یا شاید دل کسی و ...

مرسی عزیزم ایشالا دل هممون تو این سال جدید شاد بشه و ناراحتی دیگه جایی تو دل هیچکی خصوصا بچه های تاپیک خودمون نباشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام 

من رفتم پیش دکتر طرازی . خیلی دکتر مهربون و خوبی بود و خیلی دقیق باهامون صحبت کرد . قرار شد از پریود بعدیم برم و شروع بشه کارم .

تقریبا همه آزمایش هام کامل بود فقط اینکه گفت غلظت خون دارم . نمی دونستم ! :( تورک آنا جون ممکنه تاثیر بد بذاره رو آی وی افم ؟

.

آزمایش همسرم هم که خیلی بده . باید آزمایش DFI بده . نمیدونم اگه اینم بد باشه چه تاثیری رو  نتیجه کار می ذاره :(

نکنه بگه اصلا آی وی اف هم نمیشه کرد ؟؟؟؟ :( هق هق )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نا امید نباش یه چند ماهی با دارو امتحان کن ثمین جون

میترسم والا لاله جون.حس میکنم دیگه کاسه صبرم لبریز شده دیگه اون آدم سابق نیستم تا کوچکترین ناملایمتی پیش میاد اشکم در میاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میترسم والا لاله جون.حس میکنم دیگه کاسه صبرم لبریز شده دیگه اون آدم سابق نیستم تا کوچکترین ناملایمتی ...

ثمین عزیزم امیدوارم از حرفم نرنجی چون میدونی که درکت میکنم. اما تو بدجوری گیر دادی،به نظر من رهاش کن،بهش فکر نکن،فکرتو آزاد کن،از بهار لذت ببر،به کارای عقب افتادت رسیدگی کن،به همون خدا که عاشقشم  بهت قول میدم تو آروم ترین لحظه های زندگیت این معجزه شیرین برات اتفاق میوفته. باور کن اینهمه تقلا کردن و دست و پا زدن فقط تورو از هدفت دورت میکنه چون فقط و فقط بهت استرس میده.

من آنچه شرط بلاغ است با تو گفتم اما امیدوارم آزرده خاطر نشده باشی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
روشا جون باید تلاش کنیم قوی باشیم اتفاقا من همیشه تو زندگیم از نظر روحی بسیار شکننده و حساس بودم و ...

خواهر من وقتی پسرش رو باردار شد که چند ماه بود دختر سه ساله سالم و دسته گلش رو از دست داده بود،کل بارداریش گریه و استرس بود.پسرش که دنیا اومد الهی بمیرم بچه تا هفت هشت سالگی همش از استرس بالا میاورد،کوچکترین چیزی بهش استرس میداد،حتی افتادن یه قاشق تو سینک ظرفشویی چنان استرسی میداد که بالا میاورد،بمیرم خیلی اذیت شد خواهرزاده ام و از اون بیشتر خواهر و.شوهر خواهرم،پدرشون دراومد تا یه کم اوضاع احوال بچه بهتر شد. باور کنید استرس سمه،من نمیدونم با وجود دونستن این مطلب باز هم کار خودمونو میکنیم و هی به خودمون استرس میدیم. بابا از این موهبت شیرین لذت ببرین

به قولی غصه فردای نیامده رو هرگز نخور.

سلام  من رفتم پیش دکتر طرازی . خیلی دکتر مهربون و خوبی بود و خیلی دقیق باهامون صحبت کرد . قرار ...

عزیزم اگه دی اف ای بالا بود حتما 3 ماه زمان بدین تا همسرت مکمل مصرف کنه و انتی اکسیدان
وقتی دی اف ای بالا باشه جنین کیفیتش کم میشه، همون اتفاقی که تو میکروی دو سال  قبلم برای من اتفاق افتاد
ده تا جنین داشتم که فقط 1 دونه اش گریدش خوب بود و و 3تاش متوسط
بقیه اش هم رفت تو اشغالی مرکز!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میترسم والا لاله جون.حس میکنم دیگه کاسه صبرم لبریز شده دیگه اون آدم سابق نیستم تا کوچکترین ناملایمتی ...

حق داری
کاملا حق داری
ولی یه چند بار امتحان کردن ضرر نداره
شاید خدا خواست و طبیعی باردار شدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خواهر من وقتی پسرش رو باردار شد که چند ماه بود دختر سه ساله سالم و دسته گلش رو از دست داده بود،کل با ...

لی لا جون دقیقا همینه
استرس تاثیراتی داره رو بچه ها که خیلی مخربه
اگه تاثیر منفی نداشت ف چند مورد مثال میزدم

برای همین میگم به خاطر ارامش و سلامت بچه هامون که با سختی به دستشون اوردیم هم شده باید ارامش رو به زور هم شده تو روح و روانمون ایجاد کنیم

ان شاءالله ثمین جون، با دعای شما،...  ان شاءالله خودتم به زودی مامان بشی، قرار بود نی نی هامون ...

عزیزم انتقال دادی؟ مبارکت باشه نازنینم.به حق آبروی مومن،نی نی هات رو به سلامتی بغل بگیری.من همه پست ها رو نخوندم،الان متوجه شدم که دوباره خاله شدم امید زندگی جان. 

لی لا جون دقیقا همینه استرس تاثیراتی داره رو بچه ها که خیلی مخربه اگه تاثیر منفی نداشت ف چند مورد ...

خدا بیامرزه رفتگانت رو،آخ که چقد درست گفتی،خدایی حیف نیست موهبتی که به این سختی به دست اومده،با دست خودمون بزنیم داغونش کنیم؟ اینا نمیدونن که اون بچه گناه داره اینهمه بهش استرس وارد میکنیم.به خدا به سلامتی دنیا بیان اول همه پدر خودمون درمیاد واسه بزرگ کردن بچه ای که تو اون همه فشار بوده.

سلام کسی هست 

درمونده شدم خیلی ساله دوا درمون کردم دکتر بهم گفته رحم جایگزین تورو خدا کمکم  کنید 

سنم داره به 40میرسه 

اگه اطلاعاتی در مورد رحم .....داریم ممنون میشم

الهی مرا  آن ده که آن به