2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
تو چ روشی میشه تعیین جنسیت کردو تضمینی باردار شد

عزی م خوب با همین میکرو و با تعیین جنسیت اما خوب گفتم بستگی داره.....

ببین بذار یه مثال بزنم.....

یه نفر بود پانکچر کرد و نه تا جنین براش تشکیل شد، جنینارو تعیین جنسیت کردن هر نه تا دختر بودن و خوب اون شخص جنسیت پسر میخواست.....

خوب وقتی همه جنینا دختر باشن معلومه شانس پسر دار شدن میشه صفر.....

حالا فرض کن از این نه تا دو تا پسر باشه اونار  واسه طرف انتقال میدن حالا بستگی داره اون دو جنین بگیره یا نگیره یعنی اگه باردار بشه یعنی جنسیت مورد نظر به دنیا میاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزی م خوب با همین میکرو و با تعیین جنسیت اما خوب گفتم بستگی داره..... ببین بذار یه مثال بزنم..... ...

مرسی دوست جان ،ک قشنگ توضیح دادی

من تهرانم

اگه سال دیگه برای پسر بخوام اقدام کنم.کدوم دکتر برم و بگم ب چه درمانی میخوام بچم پسر بشه؟

قیمتش چقده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم افسون جون دنبال جنسیت نبود..... چند بار پانکچر کرده و اکثر جنیناش مشکل داشتن..... که چند جنی ...

خیلی متاسفم براشون. منم از وقتی اون اتفاق برای ماهی کوچولو افتاد در مورد خارج رحمی شدن حین میکرو  دچار استرس شدم. نمیدونم pgd به صلاحم هست یا نه. صبرهم ندارم! باید تاچهارشنبه صبرکنم تا ببینم دکتر رزاقی و دکتر جنتی چی میخوان بگن به منو همسرم. از وقتی این همه مشکلات رو در مورد خودم و همسرم با انجام انواع آزمایشات پیداکردم، به پسرم رو یه معجزه میبینم! آخه من اصلا آمپول رقیق کننده هم نمیزدم! از خدا یه معجزه دیگه هم میخوام. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بهارک جون دکترت کیه؟پیشنهاد خودت بود دوبار انتقال بدی؟ جنینات توی یه بسته بودن یا دوبسته جدا ذوب کر ...

من اصفهانم عزیز دلم. انتقال دو مرحله ای پیشنهاد من نبود خودشون اینطور تصمیم گرفتن. من اصلا نمیدونستم اینطوری هم میشه ولی ظاهرا جنین اولی قراره که محیط مناسب تری واسه جنین دوم مهیا کنه.من فرش انتقال دادم گلم.

مرسی دوست جان ،ک قشنگ توضیح دادی من تهرانم اگه سال دیگه برای پسر بخوام اقدام کنم.کدوم دکتر برم و ب ...

عزیزم خود دکترت میدونه برا تعیین جنسیت چیکار کنه فقط باید پیش دکتری بری که آی وی اف یا میکرو انجام بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون و بقیه دوستان میشه در مورد سونوی آنومالی من نظر بدید .اونجا که نوشته در مورد قلب رادیوگرافی بشه یعنی چی و اون open که نوشته دیده نشد یعنی چی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خیلی متاسفم براشون. منم از وقتی اون اتفاق برای ماهی کوچولو افتاد در مورد خارج رحمی شدن حین میکرو &nb ...

ایشالله به زودی همچین معجزه ای رو به پسرت هدیه میدی......