2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیزم آدرسش صفحه ۵ هست..... نزدیک مطب ط ر ا ز ی هست عزیزم...... کروکی مطب ط ر ا ز ی رو هم گذاشتم ج ...

دست گلت دردنکنه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
چ توضیحات کامل و واضحی.من موقع پریود درد دارم و قبلشم دل درد و دلپیچه ولی نه اینجور ک قابل تحمل باشه ...

خواهش میکنم این مواردی بود که من هم خودم تجربه کردم واثراتش رو بعد از رعایت کردن دیدم 

هم اینکه طب سنتی و جدیدن خود دکترها هم میگن

بهتره که برای طبع سنجی یا به طب سنتی مراجعه کنی یا به سایت طبایع بری یسری سوالها ازتون میپرسه بعد بهتون طبعتون رو میگه 

من خودم معمولا دستهام بویژه پاهام سرده حتی توی تابستون 

معمولا کسایی که رحم سرد دارن نزدیکی دردناکی هم دارن 

قبل پریود کمر درد شدید دل درد شدید می گرفتم که دو ساعت تمام فقط زمین رو چنگ میزدم  از درد بدش فقط همسرم سشوار گرم به کمرم و پهلوهام میگرفت بعد دوساعت خوب میشدم 

ولی الان که شش ماهه رعایت میکنم همه موارد بالا رو ،بدون درد پریود میشم  و البته ببخشید اینو میگم حتی روی خون پریود هم تاثیر گذاشته مثل قبل تیره ولخته نیست شفاف و روانه و دوره اش هم بیشتره 

ویه مورد دیگه هم اینکه کلا چه رحم یه خانم سرد باشه چه گرم بعضی غذاها و خوراکیها اصلن مناسب خانم نیست مثل ترشی که میتونه به مرور رحم گرم رو هم سرد کنه 

یا خوردن آب یخ ،یا نشستن توی جای نمور وسرد 

استحمام در روز های اول پریود 

بعضی مواقع آدم درسهایی که مادر بزرگها میگفتن رو باید مو به مو یادش بیاره و بهش عمل کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون میشه بگی علایم رحم سرد چیه ؟  درمانش چیه و آیا باعث سقط هم میشه یا نه

عزیزم یاس الماس همه چیزایی که میخواستم بگم رو کامل توضیح داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کمر درد هم داشتم زیر دلم سمت چپ که همیشه موقع پریود درد میگرفت هم درد داشت خارش پاهات میتونه به خا ...

مرسی عزیزم که با حوصله جواب میدی 

بله آمپولم فرتیژست هستش 

البته آنوکساپارین هم دارم 

می دونم که به علائم نباید توجه کرد ولی چون عین قبل داره علائمم تکرار میشه نگرانم میکنه 

خدا کمک کنه این لحظات بیم و امید ختم به خیر بشه 

عزیزم یاس الماس همه چیزایی که میخواستم بگم رو کامل توضیح داده.....

البته من همه این مشقهارو تو مکتب آنا جون یاد گرفتم 

واقعا ازت ممنونم خیلی بهم کمک کرد که دوران پریودی راحت سپری بشه

البته من همه این مشقهارو تو مکتب آنا جون یاد گرفتم  واقعا ازت ممنونم خیلی بهم کمک کرد که دوران ...

فدات بشم عزیزم.....

منم تو مکتب دوستان ماقبلم یاد گرفتم.....

ذکات علم آموختنه.....

بوسسسسسس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هم خوبه هم میتونست بد باشه الان چون قراره دارو تحریک بخوری مشکلی نیست فولیکول خواهی داشت دیگه الا ...

روز 14سیکل پیش دکتر رزاقی بودم سونو کرد از فولیکول 10 که روز 9سیکلم داشتم خبری نبود 2تا هم 12 داشتم گفت احتمالا ازاد کردی چون روز 9/10/11 سه تا سینال اف داشتم روز 12 سیکل درد شدید تخمدان و ترشح تخمکگذاری داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هم خوبه هم میتونست بد باشه الان چون قراره دارو تحریک بخوری مشکلی نیست فولیکول خواهی داشت دیگه الا ...

لاله جون احتمالا باز برم سیکل میکرو /منتظر جواب آزمایشمم.به نظرم محرک برا من فایده نداره.رزاقی ترسوند منو میگه مشکلی نداری از نظر رحمی اگر با محرک جواب نگرفتی 1سال صبر نکن بعد 6ماه شروع کن سیکل میکرو رو.منم اعصابم نمیکشه هرماه دویست بار برم سونو فولیکول همون بهتر برم سیکل میکرو.رئیس بخش نازایی بیمارستان الزهرا رو عوض کردن و دخترداییه پژمان هستش و بسیار دکتر حاذقی هستش حتی مشکل ایمنی و انعقادیه منم همین دکتر گفت برو آز بده و من رفتم آز دادم گفته بودم که دکتر ظهیری هیچ آزمایشی برا من ننوشته بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلم الهی ک ب سلامتی باشه و توی این ماه عزیز خدا بهترین هدیه شو بهت داده مواظب خودت و نی نی گوگو ...

قربونت بهار عزیزم، ان شاءالله که همینطور بشه به حق صاحب این ماه و با دعای شما...

ان شاءالله هممون مامان بشیم ،همچنین خودت، بعد همه با هم بزن و برقص کنیم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
قربونت بهار عزیزم، ان شاءالله که همینطور بشه به حق صاحب این ماه و با دعای شما... ان شاءالله هممون م ...

انتقال دادی عزیزم؟

انتقال دادی عزیزم؟

بله ثمین جون، دعا کن که ایندفعه خدا نگه داره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

آنا جون موقع انتقال دکتر گفت یکم سرویسیت داری، بهم یک بسته 6 تایی ازیترو مایسین داد، نظرت چیه عزیزم؟

سلام دوستان ،،، 

من الان داخل هفته ۱۰ هستم ، حالا بماند که یه روز در میان خونریزی دارم ،،، ولی اصلا هیچ علایمی ندارم ،،، نه احساس پری توو رحمم دارم ، نه احساس پری توو سینه هام ،، احساس میکنم سقط شده ،،، با حالتهای قبل بارداریم هیچ فرقی ندارم ، حتی فشار رو مثانه هم کم شده و کشش توو رباطها و ماهیچه های رحمم ندارم ،،، میشه بیاین بگین شماها توو هفته ۹ و ۱۰ چه علایمی دارین ؟