2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خدا همسرت رو برات نگه داره و یه عمر سلامت و با عشق کنار هم زندگی کنین عزیزم

به همچنین عزیزم.....

خدای همسرای تک تکمون رو برامون حفظ کنه و بلا ازشون دور باشه و بتونن همونطور که عشقشون رو نثارمون میکنن عشق پدریشونم نشون بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاش یکی بیاد بگه مامان شده،دلمون وا شه.

عزیزم قربون دلت بشم.....

جیگر طلا من مامان شدمممممم.....

درسته میدونی گفتم دوباره بگم دلت وا شه......

ایشالله به زودی هر روز بیایی و خبر بارداریتو تکرار کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جان پلی کیستیک یهو ایجاد نمیشه پلی کیستیک یعنی بالا بودن عدد ذخیره که خودش رو به صورت وجود تعد ...

الان این خوبه یا بد که تخمدانم غیر فعال شده واقعا گیج شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مرسی لاله جون و بهار جونم بخاطر دلداریاتون ایشالا همه بچه های تاپیک خیلی زود خبر بارداریشونو بیان همینجا بگن و همه با هم خوشحالی کنیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم قربون دلت بشم..... جیگر طلا من مامان شدمممممم..... درسته میدونی گفتم دوباره بگم دلت وا شه... ...

فدااااااات آنای مهربونم.دلممممم واقعا وا شد.مرسی دوستم از دعای خوبت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آناجون همسرم دوباره آزمایش هورمونی داده. اینبار متاسفانه فری تستوسترونش بیش از حد بالا رفته و 43 شده. میخوام اگه شد ببرمش پیش دکتر جنتی. میشه عکس کارت دکتر جنتی رو بذاری. شماره تلفن و آدرسشو میخواستم. قبلا سیو کرده بودم اما پیداش نمیکنم. از دیروز که جوابو گرفتم حالم خوب نیست. بخصوص دیشب سرچ کردم تو متنای خارجی و فهمیدم جوشهای پشت وشونه اش که گاهی خیلی شدید میشه از عوارض تستوسترون بالاست! دکتر پوست میرفت اما اون دکتر یه بارم براش ازمایش هورمونی ننوشت. عوضش انواع و اقسام داروهای مالیدنی و خوردنی با هزینه های گزاف براش مینوشت که اثر چندانی روش نداشت. آخرش با خوردن عناب جوشهاش بهتر شد که حالا  که فکرشو میکنم این عناب تستوسترونشو آورده بود پایین! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آناجون همسرم دوباره آزمایش هورمونی داده. اینبار متاسفانه فری تستوسترونش بیش از حد بالا رفته و 43 شده ...

عزیزم آدرسش صفحه ۵ هست.....

نزدیک مطب ط ر ا ز ی هست عزیزم......

کروکی مطب ط ر ا ز ی رو هم گذاشتم جنتی یه کم پایینتره یعنی سمت شرق....

البته از سمت غرب به شرق که میری نرسیده به پل هوایی توی کروکی.....

لاله جون شما بعد انتقال کمر درد هم داشتین؟کلا حالتهاتون چطور بود؟ 

من هر از چند گاهی کمر درد دارم وتخمدان سمت راستم تیر میکشه

البته می دونم که عوارض داروها هم هست 🙈 اینسری که پاهام بشدت میخاره نمیدونم از عوارض کدومشونه؟ 

سلام آنا جون میشه بگی علایم رحم سرد چیه ؟  درمانش چیه و آیا باعث سقط هم میشه یا نه

قطعا یکی از علل عدم لانه گزینی رحم سرده 

اگه پریود دردناک دارین قبلش دل درد و دل پیچه شدید وغیر قابل تحمل دارین دو علت داره یارحم بشدت سرد یا کیست و بیماری های رحمی 

برای گرم کردن رحم همانطور که آنا جون میگن خوردن گرمیجات(مثل عسل،دارچین،زنجبیل،هل،رازیانه،مغزیجات،کلا غذاهای گرم )

گرم نگه داشتن رحم از طریق بستن شال زدن روغن سیاهدانه 

رعایت در زمان پریود مثل حمام نرفتن ونشستن ناحیه 

بلافاصله بعد حمام آب نخوردن و همچنین بعد از نزدیکی 

کلا آب یخ ننوشیدن 

حذف سردیجات بخصوص ترشی

لاله جون یک روز قبل ازشروع سیکلم ،لک هم داشتم که خوردم که با خوردن قرص متوقف شد

کم پیش میاد ال دی یه روز مونده به سیکل بتونه جلوش رو بگیره
1 دونه خوردی یا 4 تایی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون 4 روز خوردم

اها 4 روز خوردی
به هر حال تغییرات هورمونیه
تا 14 روز صبر کن تا پریودت باز بشه اگه نشد اون وقت شاید محبور بشی بری دکتر برات پروژسترون بنویسه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
قطعا یکی از علل عدم لانه گزینی رحم سرده  اگه پریود دردناک دارین قبلش دل درد و دل پیچه شدید وغی ...

چ توضیحات کامل و واضحی.من موقع پریود درد دارم و قبلشم دل درد و دلپیچه ولی نه اینجور ک قابل تحمل باشه و تقریبا خفیفه بنظرت رحمم سرده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
الان این خوبه یا بد که تخمدانم غیر فعال شده واقعا گیج شدم

هم خوبه هم میتونست بد باشه
الان چون قراره دارو تحریک بخوری مشکلی نیست
فولیکول خواهی داشت دیگه

الان چند سیکل هستی؟ دکتر رزاقی سونو کرد چند تا فولی داشتی؟

لاله جون شما بعد انتقال کمر درد هم داشتین؟کلا حالتهاتون چطور بود؟  من هر از چند گاهی کمر درد د ...

کمر درد هم داشتم
زیر دلم سمت چپ که همیشه موقع پریود درد میگرفت هم درد داشت
خارش پاهات میتونه به خاطر پروژسترون باشه
امپولت چیه؟
اگه فرتیژست هست من با فرتیژست خیلی خارش داشتم ، داغون داغون بودم
اما این سری پروژسترون ، مال ایران هورمون رو داشتم که اصلا دچار خارش نشدم
این سری امپولم تموم شد باز فرتیژست گیرم اومد که باس نم میخاره به شدت

در نهایت بگم که اصلا به فکر علائم نباش چون اصلا علامت خاصی که بشه بهش توجه کرد وجود نداره